Aukioloajat muuttuvat ja tavoitettavuus paranee

10.01.2020

Uusi vuosikymmen on toivotettu tervetulleeksi ja se on tuomassa meille mukanaan kaikkea uutta myös asiakaspalvelun osalta. Aukioloajat muuttuvat 1.2.2020 alkaen. Lue lisää »

Lainmuutoksesta hyötyjä ja haasteita asiakkaille

24.10.2019

Syyskuussa voimaan tullut kuluttajansuojalain muutos alensi kulutusluottojen korkokattoa ja luottoihin liittyvien kustannusten enimmäismäärää. Muutos tuo lainanottajalle monia myönteisiä vaikutuksia, mutta lainaehtojen kiristyessä moni kuluttaja jää myös ilman kulutusluottoa. Lue lisää »

Asiakaspalvelu on Aurajoki Nordic Oy:n sydän

22.07.2019

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille Aurajoki Nordic Oy:ssä hyvin tärkeää ja haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja läheinen kumppani arkipäivän raha-asioissa, niin suunnitelluissa hankinnoissa kuin yllättävissäkin tilanteissa. Omassa ja asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissämme asiakkaiden tiedusteluihin vastailee tuotteisiimme perehtyneitä asiakasneuvojia. Palvelu on avoinna lähes kellon ympäri miltei vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme avainsanoja ovat helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällinen palvelu. Haluamme tarjota laadukasta ja henkilökohtaista palvelua kaikkien tuotteidemme asiakkaille. Lue lisää »

Myytit murtuvat

20.06.2019

On tullut aika murtaa kulutusluottoihin liittyviä myyttejä! Tervetuloa seuraamaan uudistunutta Laina.fi- blogia, jossa julkaistaan vuoden 2019 aikana useita kulutusluottoihin, suomalaiseen kulutuskäyttäytymiseen ja moderniin taloudenhoitoon liittyviä uskomuksia. Lue lisää »

Miten kulutusluottojen myöntämistä säädellään

20.05.2019

Suomalaiset ovat jo vuosia käyttäneet luottokortteja, ja monia moderneja palveluita olisikin mahdotonta edes käyttää ilman luottotiliä. Kulutusluottojen myöntämistä ja luottoyhtiöiden toimintaa säätelevät monet lait, viranomaiset ja määräykset ja kulutusluotot ovatkin turvallinen ja luotettava rahoitusvaihtoehto kuluttajalle. Lue lisää »

VertaaEnsin.fi:n yhteistyöverkosto laajenee

Laina.fi 16.04.2019

VertaaEnsin.fi auttaa suomalaisia kuluttajia vertailemaan rahoitustuotteita ja löytämään itselleen sopivimman vaihtoehdon nopeasti ja vaivattomasti. VertaaEnsin.fi haluaa tuoda kaikkien pankkien palvelut yhteen paikkaan ja tämän johdosta VertaaEnsin.fi on solminut yhteistyön nyt myös Aurajoki Nordic Oy:n kanssa, jolla on useita kuluttajarahoitukseen keskittyviä brändejä. Lue lisää »

Meillä palautteen antamisella on vaikutusta!

06.02.2019

Alkuvuodesta 2019 kartoitimme palvelujemme tilannetta haastattelemalla asiakkaita asiakaspalvelutiimimme kanssa. Kysyimme satunnaisotannalla käyttökokemuksia, mielikuvia, toiveita ja palautetta asiakkailtamme. Hyvä ja laadukas asiakaspalvelu sekä tuotteidemme hyvä asiakaskokemus on meille kaiken tekemisen lähtökohta. Kannustamme asiakkaitamme antamaan palautetta ja hyödynnämme sitä myös kehityksessä. Tässä muutamia kommentteja, joita kuulimme: Lue lisää »

Meillä on tutkitusti erittäin tyytyväisiä asiakkaita

01.06.2018

Teetimme toukokuussa 2018 asiakastyytyväisyyskyselyn palvelujamme aktiivisesti käyttävien asiakkaiden kesken. Halusimme selvittää kyselyn avulla mikä on tuotteidemme ja asiakaspalvelumme taso tällä hetkellä. Lue lisää »

Näin vertailet lainoja oikein – 5 vinkkiä

13.07.2017

Kun olet ottamassa lainaa, kannattaa lainoja vertailla, tutustua eri vaihtoehtoihin sekä  lainoihin liittyviin termeihin. Yksinkertaisuudessaan rahan lainaaminen tarkoittaa sitä, että saat lainanantajalta halutun rahasumman, joka sinun tulee maksaa takaisin sovitussa ajassa, sovituin erin. Lainanantaja ottaa rahan lainaamisesta korvauksen koron ja palkkioiden muodossa. Lainan korko ja muut kustannukset ovatkin usein niitä helpoiten vertailtavissa olevia asioita, kun harkitsee lainan nostamista. Lue lisää »

Käsiraha auto- ja asuntokaupassa

26.04.2017

Moni meistä on varmaan jossakin vaiheessa elämää maksanut, tai tulee maksamaan, käsirahan tai vastaanottanut sen esimerkiksi asuntokaupan yhteydessä. Käsirahan maksu tekee kauppasopimuksesta sitovan. Lue lisää, mitä kannattaa ottaa huomioon! Lue lisää »

Parhaat mobiilisovellukset oman talouden hoitoon

Laina.fi 21.04.2017

Älypuhelin kulkee miltei jokaisella meistä päivittäin mukana. Puhelimesta on helppo tarkistaa uutiset, sähköposti, aikatauluja ja vaikka mitä muuta. Miten olisi, jos oman talouden hoito kulkisi yhtä helposti mukanasi? Lue lisää »

9 vinkkiä kuinka opettaa lapselle rahankäyttöä

Joonas Virolainen | VertaaEnsin.fi 21.02.2017

Rahankäytön opettaminen on tärkeä osa kasvatusta

Raha-asioista puhuminen avoimesti ei juurikaan istu suomalaiseen kulttuuriin, etenkään myönteiseen sävyyn eikä ainakaan lastemme kanssa. Miksi kuitenkin rahankäytön opettaminen olisi syytä aloittaa jo lapselle? Lue lisää »

7 vinkkiä oman tai perheen talouden hallintaan

Heini Laina.fi:stä 24.10.2016

Meistä jokainen on varmaan joskus toivonut että raha kasvaisi puussa, josta voisi vaikkapa päivittäin käydä keräämässä satoa parempaan talteen. Tiedemiehet eivät vielä valitettavasti ole keksineet moista innovaatiota. Tiedemiesten kehitystyön suunnittelun aikana voit tosin tutustua koostamiimme 7 talouden hallinnan vinkkiin. Kenties rahapuusta tuleekin tarpeeton? Lue lisää »

Puhetta kuluttajaluotoista ja niiden hinnoittelusta

Heini Laina.fi:stä 27.09.2016

Viime päivinä on keskustelu paljon erityisesti kuluttajaluottolainsäädännöstä sekä sen muuttamisesta, jonka pyrkimyksenä tulisi olla tarkistaa kuluttajaluottojen kohtuuttomia sopimusehtoja. Me, Laina.fi, olemme yksi kuluttajaluottomarkkinoilla olevista vastuullisista toimijoista. Lainamme sekä korkomme ovat markkinoiden edullisimpia. Valitettavasti osa kilpailijoistamme vielä tänäkin päivänä hinnoittelevat lainojaan korkeilla koroilla, jotka voivat takaisinmaksun koittaessa tulla kuluttajalle täytenä yllätyksenä. Lue lisää »

8+1 vinkkiä edullisten lentojen nappaamiseen

Heini Laina.fi:stä 24.08.2016

Tunnetko jo kasvoilla lämpimät auringonsäteet palmupuiden katveessa taikka mielesi halajaa tutustumaan ulkomaiden kaupunkien kulttuuriin? Lähdetkö matkaan kenties lentokoneen siivin? Olemme koonneet 8 vinkkiä tehokkaaseen edullisten lentojen metsästämiseen verkossa. Lentojen hintavertailu todellakin kannattaa sillä useimmiten lennot muodostavat suurimman osan koko matkakassasta ja fiksuja valintoja tekemällä voit säästää jopa useampia satasia.

Ota mukava asento, laita aurinkolasit päähäsi ja kerää talteen vinkkimme – matka alkakoon! Lue lisää »

Syksyn kekseliäät säästövinkit

Heini Laina.fi:stä 18.08.2016

Kesäloman päättymistä ja paluuta arkeen voidaan kuvailla eräänlaiseksi henkiseksi krapulaksi, sillä loman jälkeinen tilien läpikäyminen kertoo valjua tarinaansa loman riemukkaista tapahtumista. Kesäloman aikaiset hauskanpidot ovat rokottaneet yhden sun toisenkin lompakkoa ja syksyn tullen on aika alkaa suunnitella strategiaa, jolla jälleen tasapainottaa talous vakaalle pohjalle. Istahda siis alas hetkeksi, ota viereesi kuppi höyryävää kahvia taikka makoisaa teetä ja tutustu koostamiimme säästövinkkeihin syksyä varten! Lue lisää »

Lainaa turvallisesti netistä

Laina.fi 08.08.2016

Lainan hankinta ja kaikki siihen liittyvät käytännön asiat sujuvat tänäpäivänä erittäin vaivattomasti ja ennen kaikkea nopeasti. Tästä voidaan kiittää maailman mullistanutta internetiä, joka tarjosi kuluttajille täysin uusia mahdollisuuksia suorittaa ostoksia, hakea tietoa ja sekä myöskin lainaa... Lue lisää »

Mikä laina sopii minulle?

Heini Laina.fi:stä 08.08.2016

Olipa kyseessä unelmien toteuttaminen taikka arkisemmista asioista, kuten laskuista selviytyminen, jokainen kohtaa elämässään hetkiä, jolloin lainan ottaminen tai ainakin sen harkitseminen on ajankohtaista. Kohtaamme elämän aikana myös yllättäviäkin tilanteita, jolloin rahantarve on akuuttia. Ehkäpä pesukone menee rikki taikka puhelin tippuu maahan Pokemon Go:n tiimellyksessä... Lue lisää »