Lainaa 200 € helposti ja turvallisesti

Jos kohtaat yllättäviä menoja ja tilipäiväsi siintää vielä kauempana horisontissa, meiltä saat lainaa 200 € helposti ja turvallisesti sekä ennenkaikkea nopeasti. Luottolimiitti voi olla jopa 5000 € ja maksat vain nostamastasi lainasta. Mikäli siis tarvitset lainaa 200 €, voit tehdä vain 200 euron arvoisen noston sinulle myönnetystä Käyttölainasta. Maksuaikaa lainallesi kertyy jopa 52 kuukautta limiittisi mukaan ja voit maksaa lainan myös heti kokonaan takaisin niin halutessasi. Lainalaskuristamme näet, kuinka maksat lainaa meille takaisin.

Hae lainaa   

Lainaa 200 euroa – Näin se hoituu

Hakiessasi lainaa 200 euroa tai enemmän, otamme lainahakemuksia vastaan kellonympäri vuoden jokaisena päivänä. Hakuprosessimme on helppo ja mutkaton. Alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa. Varaathan vielä pankkitunnuksesi viereesi hakiessasi lainaa, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi. Hakemusprosessissa kysymme perustietojasi sekä muutaman kysymyksen talouteesi liittyen. Tämän jälkeen saatkin jo alustavan lainapäätöksen. Aikaa koko prosessiin menee vain muutama minuutti. Käyttölainamme on tukesi arkielämän taloudessa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Voit tutustua tarkemmin Käyttölainaamme täältä »

 

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€.
Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta