Lainaa enemmän kuin 200€ helposti ja turvallisesti

Onko sinulla jo Käyttölaina? Vaikka emme myönnä enää uusia Laina.fi Käyttölainoja syyskuussa 2019 voimaantulleen lakimuutoksen jälkeen, palvelemme Käyttölainan asiakkaita edelleen niin kuin ennenkin: tee 200€ nosto Käyttölainasta tilillesi joko käyttämällä Online- palveluamme tai tekstiviestillä.

Limiittilainat poistuivat syyskuun 2019 alussa Laina.fi:n valikoimasta mutta tarjoamme edelleen kuluttajaystävällisiä lainaratkaisuita: Laina.fi Kertalainalla saat jopa 10 000€ lainaa ilman vakuuksia.

Olipa rahan käyttökohteesi mikä tahansa, suunniteltu tai suunnittelematon, meiltä saat lainaa nopeasti ja luotettavasti. Kun valitset Kertalainan on hakemuksen tekeminen meillä aina ilmaista ja alustavan luottopäätöksen saat jo minuuteissa. Maksuaikaa lainallesi saat jopa maksimissaan 84 kuukautta. Voit myös maksaa lainasi milloin tahansa kokonaan takaisin. Minimilyhennys kuukaudessa on 4000€ lainalle 159,05€.

Hae kertalainaa   

Kuinka saan lainaa tililleni?

Lainan haku meiltä on helppoa. Täytä vain lyhyt hakemuksemme, tunnistaudu pankkitunnuksilla ja saat alustavan lainapäätöksen hetkessä. Asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa lainahaun vaiheissa ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Lainaa saadaksesi, tulee sinun olla Suomessa vakituisesti asuva ja luottotietosi on oltava kunnossa.

Takaisinmaksuaikaa jopa 7 vuotta!

Takaisinmaksuaika riippuu:

  • Takaisinmaksuerä 4000 euron lainassa on 159,05 euroa.
  • 5500 euron Kulutusluoton takaisinmaksuerä on 214.57 euroa.
  • 9000 euron lainan kuukausierä on 209.19 euroa kun laina-aika on 84kk.

Eräpäivä määräytyy luoton myöntöpäivän mukaan. Laskuun on merkitty minimilyhennyksen summa. Jos haluatkin maksaa minimierää suuremman summan, niin sekin onnistuu vaivatta. Käytä silloin samaa viitenumeroa ja maksa haluamasi summa.

Kulutusluoton vuotuinen nimelliskorko on 19,40%, tilinhoitomaksu 11€/ kk. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 23,96-27,73 %.

 

Hae lainaa   

Lainaa tilillesi – Näin se hoituu

Hakiessasi lainaa 200 euroa tai enemmän, otamme lainahakemuksia vastaan kellonympäri vuoden jokaisena päivänä. Hakuprosessimme on helppo ja mutkaton. Alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa. Varaathan vielä pankkitunnuksesi viereesi hakiessasi lainaa, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi. Hakemusprosessissa kysymme perustietojasi sekä muutaman kysymyksen talouteesi liittyen. Tämän jälkeen saatkin jo alustavan lainapäätöksen. Aikaa koko prosessiin menee vain muutama minuutti. Käyttölainamme on tukesi arkielämän taloudessa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Voit tutustua tarkemmin Kertalainaamme täältä »