VertaaEnsin.fi:n yhteistyöverkosto laajenee

VertaaEnsin.fi auttaa suomalaisia kuluttajia vertailemaan rahoitustuotteita ja löytämään itselleen sopivimman vaihtoehdon nopeasti ja vaivattomasti. VertaaEnsin.fi haluaa tuoda kaikkien pankkien palvelut yhteen paikkaan ja tämän johdosta VertaaEnsin.fi on solminut yhteistyön nyt myös Aurajoki Nordic Oy:n kanssa, jolla on useita kuluttajarahoitukseen keskittyviä brändejä.VertaaEnsin.fi tarjoaa suomalaisille kuluttajille digitaalisen alustan, josta löytyy kattava rahoitustuotteiden ja pankkien valikoima, sekä informaatio järkevän ja tietoisen päätöksenteon tueksi. Palvellakseen yhä paremmin suomalaisia kuluttajia, VertaaEnsin.fi:n kumppaniverkostoon kuuluu nyt myös Aurajoki Nordic Oy. Yhtiöllä on kaksi kuluttajarahoitukseen keskittyvää brändiä Laina.fi ja Risicum ja verkkokaupan osamaksukaupan Jousto-tuote.

“Yhteistyö Aurajoki Nordicin kanssa antaa meille yhä paremman mahdollisuuden palvella kokonaisvaltaisesti eri asiakasryhmiä Suomessa”, kertoo VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Jussi Valsta.

Laina.fi on yksi Aurajoki Nordic Oy:n tunnetuimmista brändeistä

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on käyttänyt jo yli 350 000 suomalaista. Yhtiön brändeistä tunnetuin Laina.fi on kuluttajille suunnattu sähköisten lainaratkaisujen portaali, jossa 20-75 -vuotiaat yksityisasiakkaat voivat käyttää sähköisiä rahoituspalveluita ajasta tai paikasta riippumatta. Kaikki palvelut toimivat sähköisesti.

Lainahakemukset tehdään verkossa, ja Online-palveluun kirjautumalla asiakkaat pystyvät hoitamaan laina-asioitaan ympäri vuorokauden. Laina.fi -palvelun tuotteita ovat Käyttölaina ja Kertalaina. Muihin Aurajoki Nordic Oy:n konsernin palveluihin kuuluu Jousto.

“Haluamme tuottaa kuluttajille aidosti hyödyllisiä ja luotettavia rahoituspalveluita ja arvostamme pitkiä asiakassuhteita. VertaaEnsin.fi on oivallinen jakelukanava tuotteillemme.”, kertoo markkinointijohtaja Yrjö Kokkonen Aurajoki Nordic Oy:stä.

Aurajoki Nordic Oy​ on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. Aurajoki Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa. Aurajoki työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä Turussa ja Helsingissä.

VertaaEnsin.fi on Suomen johtava rahoitustuotteiden vertailusivusto, joka tarjoaa kuluttajille nopean ja helpon tavan tutustua, verrata ja valita erilaisialuottokortteja,lainoja,pankkipalveluita ja säästötilejä. VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroupia, joka äänestettiin KPMG:n and H2 Venturesin ”Fintech 100” -listalla yhdeksi maailman 50 parhaaksi fintech-yritykseksi vuonna 2017.

Lisätietoja:

Jussi Valsta, Toimitusjohtaja, VertaaEnsin.fi, p. +358 50 7754561

Laura Lindholm, PR Manager, VertaaEnsin.fi, p. +358 40 549 5296

Yrjö Kokkonen, Markkinointi johtaja, Aurajoki Nordic Oy, ​p. +358 50 5167400

www.jousto.com

www.vertaaensin.fi

« Takaisin Blogin etusivulle