Lainaa 1000 € kaikkiin tarpeisiin

Tarvitsetko nopeasti ja luotettavasti lainaa 1000€? Laina.fi Käyttölainalla voit paikata äkillistä rahatarvettasi täyttämällä helpon hakemuksen verkossa sekä mobiilissa. Saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa sekä rahat tilillesi vielä samana päivänä. Lainasi limiitti voi olla jopa 5000 euro. Koko lainaa ei tarvitse nostaa kerralla tilille, vaan voit tehdä nostaa lainaa 1000 euroa ensin tilillesi. Loppusumma voi jäädä odottamaan muita nostojasi. Kuluja sinulle syntyy ainoastaan nostetusta summata. Ei nostoja, ei kuluja. Minimilyhennys kuukaudessa on 10% nostamastasi lainasta tai 50 euroa. Lainalaskuristamme näet tarkemmat kustannukset.

Hae lainaa   

Kuinka haen lainaa 1 000 euroa?

Tarjoamme sinulle lainaa 1000€ joustavasti, helposti ja luotettavasti. Käyttölainamme on loistava vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta harkittuun tai yllättäväänkin hankintaan. Lainahakemuksemme on helppo ja mutkaton, saat alustavan lainapäätöksen jo minuuteissa sekä rahat tilillesi jopa samana päivänä. Hakemalla lainaa Laina.fi:stä, saat joustavuutta arkeesi ja lainankustannuksemme ovat kohtuullisia.

Voit tutustua tarkemmin Käyttölainaamme täältä »

 

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€.
Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta