Laina.fi on osa alan johtavaa konsernia

 

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni. Joustavia rahoituspalveluitamme on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista.  Aurajoki Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja.

Toimimme aluehallintaviraston valvonnan alla, 100 %:sti lain määrittelemissä puitteissa, ja noudatamme kaikkia kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Lisäksi toimintaamme ohjaavat European Coalition for Responsible Credit:n, ECRC:n, luotonannon kriteerit (http://www.responsible-credit.net/media.php?id=1651 ja http://www.responsible-credit.net/

Tutustu meihin - Aurajoki Nordic Oy

Tutustu fiksuihin lainapalveluihimme

 

Kertalaina

Kertalaina on uusi kulutusluottotuote Se on kerralla nostettava laina, jonka takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä 36, 48 tai 60, 72 tai jopa 84 kk jaksolla. Lainasumma valitaan viidensadan euron välein 4000 ja 10 000 euron väliltä.

 

Muut palvelut ja tuotemerkit

Jousto

Jousto on verkkomaksupalvelu, jonka piirissä on jo yli 2500 suomalaista verkkokauppaa. Joustolla kuluttaja saa verkko-ostoksille 30 vrk maksuaikaa tai halutessaan jopa 36 kk osamaksun. Jouston maksutavat ovat Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu.
Tutustu: www.jousto.com

Risicum

Konsernin vanhin lainapalvelu Risicum tarjoaa Kertalainaa lainaa aina 10 000€ asti.

Helsingin Pantti ja Sefina.se

Helsingin Pantti on vuonna 1882 perustettu panttilainaukseen ja huutokauppatoimintaan erikoistunut yritys. 
Tutustu: www.helsinginpantti.fi 

Ruotsissa panttitoimintaa harjoittava Sefina.se kuuluu kanssamme samaan konserniin. 

Muita palveluitamme :