Laina.fi on osa alan johtavaa konsernia

 

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni. Joustavia rahoituspalveluitamme on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista.  Aurajoki Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja.

Toimimme aluehallintaviraston valvonnan alla, 100 %:sti lain määrittelemissä puitteissa, ja noudatamme kaikkia kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Lisäksi toimintaamme ohjaavat European Coalition for Responsible Credit:n, ECRC:n, luotonannon kriteerit (http://www.responsible-credit.net/media.php?id=1651 ja http://www.responsible-credit.net/) 


Tutustu meihin - Aurajoki Nordic Oy

Tutustu fiksuihin lainapalveluihimme

Käyttölaina

Käyttölaina on 20-75 -vuotiaille henkilöille myönnettävä joustava laina, vararahasto tilapäiseen lainantarpeeseen. Lainapäätös tehdään maksimissaan 5000 euron lainalle, josta asiakas voi päivittäin nostaa haluamansa summan omalle pankkitilille, hakijan oman valinnan ja takaisinmaksukyvyn puitteissa. Käyttölainan kustannukset syntyvät nostopalkkiosta, korosta ja avoimen pääoman lyhennyksestä. Asiakas maksaa vain käyttämästään lainapääomasta.

Kertalaina

Kertalaina on 600 ja 5000 euron väliltä valittava kulutusluotto. Se on kerralla nostettava laina, jonka takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä 12, 24, 36, 48 tai 52 kk jaksolla. Lainasumma valitaan sadan euron välein 600 ja 5000 euron väliltä.

 

Muut palvelut ja tuotemerkit

Jousto

Jousto on verkkomaksupalvelu, jonka piirissä on jo yli 4000 suomalaista verkkokauppaa. Joustolla kuluttaja saa verkko-ostoksille 14 vrk maksuaikaa tai halutessaan jopa 24 kk osamaksun. Jouston maksutavat ovat Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu.
Tutustu: www.jousto.com

Risicum

Konsernin vanhin lainapalvelu Risicum tarjoaa lainaa kahden eri tuotteen puitteissa: 50-5000 euron Joustolainaa sekä 500, 750 ja 1000 euron Kulutusluottoja.

Helsingin Pantti ja Sefina.se

Helsingin Pantti on vuonna 1882 perustettu panttilainaukseen ja huutokauppatoimintaan erikoistunut yritys. 
Tutustu: www.helsinginpantti.fi 

Ruotsissa panttitoimintaa harjoittava Sefina.se kuuluu kanssamme samaan konserniin. 

Muita palveluitamme :