Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa

Jousto on Suomen johtavia verkkokaupan maksupalveluja tarjoava maksutapa, jonka piirissä on yli 4000 suomalaista verkkokauppaa! Tuhannet ihmiset käyttävät Joustoa viikoittain. Valitse Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu ja saat verkko-ostoksille lisää maksuaikaa.

Jousto tekee verkko-ostamisesta turvallista, helppoa ja mukavaa.

Luotettavuus on usein keskeinen kynnys verkkokauppaostoksilla. Jousto tarjoaa mahdollisuuden laskulla ja osamaksulla ostamiseen verkkokaupassa vailla riskiä, jolloin kuluttaja voi tehdä ostoksia rauhallisin mielin.

Kuluttajan henkilökohtainen luottoraja on max. 5000 €, jonka puitteissa Jousto Laskulla ja Osamaksulla voi maksaa ostoksia verkkokaupoissa ja myymälöissä.

Jousto lasku.

Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Lasku ja saat 14 vrk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa. Laskuun lisätään ainoastaan 4,90 euron laskutuslisä. Saatuasi Jousto Laskun voit myös halutessasi muuttaa sen Jousto Osamaksuksi Jouston Online-palvelussa.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron ostokselle 14 päivän maksuajalla on 28,95 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on max. 1000 €.

Jousto Osamaksu.

Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Osamaksu ja saat joustavasti 1-24 kk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %.

Esimerkiksi 300 euron ostos 24 kk maksuajalla maksaa 21,52 €/kk. Tämä summa sisältää laskutusmaksun ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 300 euron 24 kk:n maksuajalle on 78,86 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on max. 5000 €.

Tutustu: www.jousto.com

Jousto Lasku tarjoaa 14 vuorokautta maksuaikaa.

Jousto Osamaksulla voi maksaa ostoksen jopa 24 kuukausierässä.