Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa

Jousto on Suomen johtavia verkkokaupan maksupalveluja tarjoava maksutapa, jonka piirissä on yli 2500 suomalaista verkkokauppaa! Tuhannet ihmiset käyttävät Joustoa viikoittain. Valitse Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu ja saat verkko-ostoksille lisää maksuaikaa.

Jousto tekee verkko-ostamisesta turvallista, helppoa ja mukavaa.

Luotettavuus on usein keskeinen kynnys verkkokauppaostoksilla. Jousto tarjoaa mahdollisuuden laskulla ja osamaksulla ostamiseen verkkokaupassa vailla riskiä, jolloin kuluttaja voi tehdä ostoksia rauhallisin mielin.

Kuluttajan henkilökohtainen luottoraja on max. 5000 €, jonka puitteissa Jousto Laskulla ja Osamaksulla voi maksaa ostoksia verkkokaupoissa ja myymälöissä.

Jousto lasku.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Jousto Osamaksu.

Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Esimerkiksi 300 euron ostos 24 kk maksuajalla maksaa 21,52 €/kk. Tämä summa sisältää laskutusmaksun ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 300 euron 24 kk:n maksuajalle on 78,86 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on max. 5000 €.

Tutustu: www.jousto.com

Jousto Lasku tarjoaa 30 vuorokautta maksuaikaa.

Jousto Osamaksulla voi maksaa ostoksen jopa 36 kuukausierässä.