Suosittu kulutusluotto alkaen 35,68€/kk

Kertalaina on kulutusluotto, jota haetaan tietylle summalle ja jota maksetaan takaisin 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden tasaerissä. Voit valita kulutusluoton kokonaissummaksi 600 ja 5000 euron väliltä minkä tahansa summan sadan euron välein. Lainan lopullinen takaisinmaksuaika riippuu Kertalainan suuruudesta. Laina.fi Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset varoja noepeasti- harkkittuun tai yllättävään hankintaan. Laina on hinnoiteltu siten, että arjen kustannukset pysyvät kohtuullisina ja takaisinmaksua on helppo seurata.

Tutustu Laina.fi Käyttölainaan

Tutustu lainataulukkoon ja hae Sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä. Taulukkomme kertoo sinulle koko kertalainan kustannukset kerralla, ja voit olla varma, ettei sinulle tule tämän lisäksi muita kuluja tai piilokustannuksia. 600-5000 euron Kertalaina - lainaa tarpeidesi mukaan

Laina: vuotuinen nimelliskorko 24,5% tai 29%, nostopalkkio 9,25 %. Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron 12 kuukauden luotolle ovat 1232,26€. Laina-aika: min. 12kk, max. 24kk.

Laina.fi:n lainatuotteita välittävät mm.

https://sortter.fi/
https://www.lendo.fi/
https://www.omalaina.fi/
https://www.rahamarkkinat.fi/
https://rahoitu.fi/
https://www.rahalaitos.fi/
https://www.zmarta.fi
https://www.telefinance.fi/
https://www.vertaaensin.fi/
https://haelainaa.fi/