Kertalainasta joustoa arkeen - suosittu kulutusluotto alk. 35,68€/kk

Haluamme tarjota sinulle joustoa arkeesi Laina.fi:n Kertalainalla

Suosittu kulutusluotto alkaen 35,68€/kk

Kertalaina on kulutusluotto, jota haetaan tietylle summalle ja jota maksetaan takaisin 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden tasaerissä. Voit valita lainasummaksi 600 ja 5000 euron väliltä minkä tahansa summan sadan euron välein. Lainan lopullinen takaisinmaksuaika riippuu Kertalainan suuruudesta. Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan ja se on hinnoiteltu siten, että Arjen kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Tutustu lainataulukkoon ja hae Sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä. Taulukkomme kertoo sinulle koko kertalainan kustannukset kerralla, ja voit olla varma, ettei sinulle tule tämän lisäksi muita kuluja tai piilokustannuksia.

600-5000 euron Kertalaina - lainaa tarpeidesi mukaan

Laina: vuotuinen nimelliskorko 24,5% tai 29%, nostopalkkio 9,25 %. Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron 12 kuukauden luotolle ovat 1232,26€. Laina-aika: min. 12kk, max. 24kk.

Kyllä, Haluan Kertalainaa

Haluatko uusia tai korottaa Kertalainaasi?

Onko sinulla jo Kertalaina? Haluamme tarjota Kertalaina-asiakkaillemme mahdollisuuden hakea joko korotusta olemassa olevaan lainaan tai mahdollisuuden uusia olemassa oleva Kertalainasi. Lainan korottamista tai uusimista voit hakea, mikäli olemassa olevan lainasi takaisinmaksu on hoidettu moitteettomasti, olet maksanut tietyn määrän lyhennyksiä takaisin tai olet lyhentänyt lainasi pääomaa vähintään 50%. Tätä kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse itse tietää tai muistaa itse. Kirjaudu Online-palveluumme, ja kerromme sinulle automaattisesti,mikäli lainasi korottaminen tai uusiminen on mahdollista.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Mikäli sinulla herää kysyttävää tai jos et ole varma, kuinka lainanhakuprosessisi etenee, asiakaspalvelumme on sinua varten. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-22:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-21:00 numerossa 0200 30033 (pvm/mpm).

Muista myös edullinen Käyttölainatarjous!

Käyttäjien arvioita

"Laina.fi Käyttölaina on erittäin näppärä ja joustava ’varakassa’. Tarvittaessa myös asiakaspalvelu on ollut ripeää ja ystävällistä."

"On selkeätä asioida kanssanne, digiasiat hyvin toimivia, luotettavia ja helppoja käyttää"

"Hommat hoituu kätevästi."

Kertalaina on jopa 60 kuukauden tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto

Kertalaina on tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto, joka sopii erityisesti arjen kertahankintoihin. Kulutusluotot ovat 600 - 5000 euron suuruisia lainoja, jotka maksetaan kokonaisuudessaan tilillesi ja takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä tasaerissä 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden ajan. Näet takaisinmaksutaulukostamme koko kertalainan kustannukset kerralla. Uskomme tämän helpottavan lainanhakijoidemme päätöksentekoa, koska näiden kulujen päälle ei tule laskutuslisiä tai mitään muita kuluja.

Kertalaina sopii monelle - tasaeräinen kulutusluotto

Edellytämme, että olet hoitanut raha-asiasi vailla moitteita, sinulla on luottotiedot kunnossa ja takaisinmaksukykysi on riittävä. Hakemuksessa kysymme sinulta talouteesi liittyviä kysymyksiä, joiden pohjalta arvioimme takaisinmaksukykyäsi. Koska takaisinmaksuerät ovat varsin kohtuullisia, pystymme myöntämään kulutulusluoton yhä useammille henkilöille.

Laskun eräpäivä

Laskusi eräpäivä määräytyy sen mukaan milloin Kertalaina on maksettu tilillesi. Ensimmäisen laskun yhteydessä toimitamme sinulle päivitetyn lainasopimuksen, josta näet kuukausilyhennykset. Lyhennykset maksetaan aina tasaerissä eli maksat joka kuukausi saman summan. Lähetämme sinulle ennen eräpäivää laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Käytä aina laskussa näkyvää viitenumeroa maksaessasi laskun.

Kertalainan takaisinmaksu

Kulutusluotot maksetaan aina tasaerissä eli maksat joka kuukausi saman summan. Lähetämme sinulle ennen eräpäivää laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Käytä aina laskussa näkyvää viitenumeroa maksaessasi laskun. Viitenumero pysyy koko laina-ajan samana.

Kertalainan kustannukset näet kerralla koko laina-ajalle yllä olevasta taulukosta. Maksuerä muodostuu lainan nostopalkkiosta, lainan vuotuisesta nimelliskorosta ja maksamatta olevan lainapääoman lyhennyksestä. Näet koko laina-ajan kiinteät maksueräsi jo etukäteen.

Laina: vuotuinen nimelliskorko 24,5% tai 29%, nostopalkkio 9,25 %. Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron 12 kuukauden luotolle ovat 1232,26€. Laina-aika: min. 12kk, max. 24kk.

Hae Kertalainaa