Joustoa arkeesi Laina.fi:n Kertalainalla

Nyt isompi laina ilman vakuuksia jopa 4000-10 000€

Kertalaina on kulutusluotto, jota haetaan tietylle summalle ja jota maksetaan takaisin 36, 48, 60, 72 tai jopa 84 kuukauden tasaerissä. Voit hakea lainasumman 4000 ja 10 000 euron väliltä ja lainan lopullinen takaisinmaksuaika riippuu Kertalainan suuruudesta. Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan ja se on hinnoiteltu siten, että arjen kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Lainasumma 4000€-10 000€ Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu: 11 €/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96-27,73 %. Laina-aika: 36kk - 60kk. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63€

 

Kyllä, Haluan Kertalainaa

1. Saanko lainan heti?

Maksamme myönnetyt lainat hakijan tilille mahdollisesti jo samana päivänä, asiakaspalvelun aukioloaikoina.

2. Kuinka pitkän laina-ajan saan?

Takaisinmaksuaika riippuu sinulle myönnetyn Kertalainan suuruudesta. Pisimmillään laina-aika voi olla jopa 84 kuukautta.

3. Kuinka saada pikalainaa?

Kertalainaa haetaan täyttämällä lainahakemuksemme verkossa. Asiakaspalvelumme käsittelee hakemuksia saapumisjärjestyksessä joka päivä.

4. Voinko maksaa pikavipin takaisin etuajassa?

Voit maksaa lainan takaisin suunniteltuan nopeammin tai suuremmissa takaisinmaksuerissä. Ota tällöin kuitenkin yhteyttä asiakaspalveluumme, joka neuvoo maksusuunnitelman tekemisessä.

5. Voinko maksaa pikavipin takaisin kerralla?

Pikavipin voit maksaa takaisin yhdellä kertaa. Asiakaspalveluumme neuvoo maksusuunnitelman muuttamisessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Mikäli sinulle jäi kysyttävää tai jos et ole varma kuinka lainanhakuprosessisi etenee, asiakaspalvelumme on sinua varten. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 12-16 numerossa 0200 30033 (pvm/mpm).

Käyttäjien arvioita

"Laina.fi Käyttölaina on erittäin näppärä ja joustava ’varakassa’. Tarvittaessa myös asiakaspalvelu on ollut ripeää ja ystävällistä."

"On selkeätä asioida kanssanne, digiasiat hyvin toimivia, luotettavia ja helppoja käyttää"

"Hommat hoituu kätevästi."

Kertalaina on tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto- jopa 10 000€ lainaa!

Kertalaina on tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto, joka sopii erityisesti arjen kertahankintoihin. Kulutusluotot ovat 4000 - 10 000 euron suuruisia lainoja, jotka maksetaan kokonaisuudessaan tilillesi ja takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä 36, 48, 60 tai jopa 84 kuukauden tasaerissä.

Kertalaina sopii monelle - tasaeräinen kulutusluotto

Edellytämme, että olet hoitanut raha-asiasi vailla moitteita, sinulla on luottotiedot kunnossa ja takaisinmaksukykysi on riittävä. Hakemuksessa kysymme sinulta talouteesi liittyviä kysymyksiä, joiden pohjalta arvioimme takaisinmaksukykyäsi. Koska takaisinmaksuerät ovat varsin kohtuullisia, pystymme myöntämään kulutulusluoton yhä useammille henkilöille.

Laskun eräpäivä

Laskusi eräpäivä määräytyy sen mukaan milloin Kertalaina on maksettu tilillesi. Ensimmäisen laskun yhteydessä toimitamme sinulle päivitetyn lainasopimuksen, josta näet kuukausilyhennykset. Lyhennykset maksetaan aina tasaerissä eli maksat joka kuukausi saman summan. Lähetämme sinulle ennen eräpäivää laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Käytä aina laskussa näkyvää viitenumeroa maksaessasi laskun.

Kertalainan takaisinmaksu

Kulutusluotot maksetaan aina tasaerissä eli maksat joka kuukausi saman summan. Lähetämme sinulle ennen eräpäivää laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Käytä aina laskussa näkyvää viitenumeroa maksaessasi laskun. Viitenumero pysyy koko laina-ajan samana. Maksuerä muodostuu lainan nostopalkkiosta, lainan vuotuisesta nimelliskorosta ja maksamatta olevan lainapääoman lyhennyksestä. Näet koko laina-ajan kiinteät maksueräsi jo etukäteen.

Lainasumma 4000€-10 000€ Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu: 11 €/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96-27,73 %. Laina-aika: 36kk - 84kk. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63€

 

 

Hae Kertalainaa