Lainaa 5000€ – jotta aikaa jää tärkeisiin asioihin

Mikäli rahantarve on päässyt yllättämään, Käyttölaina tuo nopean ja luotettavan ratkaisun 5000 euroon asti. Meiltä voit hakea lainaa aina 5000 euroon asti ja saat lainapäätöksesi heti. Voit tehdä nostoja tilillesi omien tarpeidesi mukaan sekä sinulle myönnetyn lainan rajoissa. Voit siis nostaa lainaa tilillesi heti 5000 euroa tai tehdä pienempiä nostoja alkean 50 eurosta.

Meiltä voi hakea lainaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Alustavan lainapäätöksen ja tulotietojen varmentamisen jälkeen, nostamasi laina maksetaan heti tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe klo 7-22 ja la-su 9-21. Haluamme olla mukana arkielämäsi rahoitustarpeissa luotettavana kumppaninasi. Lainahakemusta pääset täyttämään klikkaamalla tästä tai alla olevasta painikkeesta.

Hae lainaa   

Miksi lainaa 5000 euroa Laina.fi:stä?

Laina.fi Käyttölaina   Lainasumma 50-5000 €

Laina.fi Käyttölaina  Joustava takaisinmaksu    

Laina.fi Käyttölaina  Luoton avauspalkkio 0 € ja tilinhoitomaksu 0 €         

Laina.fi Käyttölaina  Todellinen vuosikorko max. 77,02%     

Laina.fi Käyttölaina Lyhennysvapaata kaksi kertaa vuodessa. Tutustu tästä. 

Laina.fi Käyttölaina  Lainan nostaminen helposti ja nopeasti aina, kun tarvitset

Laina.fi Käyttölaina  Alustavan lainapäätöksen saa välittömästi

Laina.fi Käyttölaina  Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää 

Laina.fi Käyttölaina   Lainan hakeminen on täysin maksutonta

Laina.fi Käyttölaina   Olemme luotettava, vakavarainen ja asiakkaistaan huolehtiva luotonantaja.  

Haluamme auttaa asiakkaitamme toteuttamaan niin unelmiaan kuin paikkaamaan arkielämän tuomia rahoitustarpeita. Yleisesti ottaen meiltä haetaan lainaa niin remontointiin, lomamatkoihin kuin vararahastoksi odottamaan tulevaisuuden rahoitustarpeita. Käytät lainan juuri siihen, mikä sinulle on tärkeää.

Lainan hakeminen meiltä on helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea turvallista. Täytä vain lainahakemuksemme verkossa ja saat alustavan lainapäätöksen heti. Lainapäätös ei sido sinua vielä mihinkään. Rahat saat tilille tulotietojen varmistamisen jälkeen jopa tunnissa, asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Lainan takaisinmaksumme on joustava ja lainakustannuksemme täysin läpinäkyviä. Piilokustannuksia ei ole.  Lainan takaisinmaksutaulukostamme näet heti, mitä lainasi tulee sinulle maksamaan.

 

 Voit tutustua tarkemmin Käyttölainaamme täältä »

 

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€.
Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta