Lainaa 5000€

Me kaikki kohtaamme elämän aikana tilanteita, jolloin tarvitsemme isomman rahasumman nopeasti ja luotettavasti. Ehkä suunnitelmissa on ihana lomamatka palmujen alle, ehkä haluat päivittää kotiasi sisustuksella kohti kesää taikka remontoida kylpyhuoneesi?

Olipa rahoituksen tarpeesi mikä tahansa, haluamme olla apunasi. Kun tarvitset lainaa 5000 euroa, kannattaa tutustua Käyttölainaamme. Käyttölainamme on limiittilaina aina 5000 euroon asti, josta voit nostaa lainaa tilillesi juuri niin paljon, kuin haluat. Alustavan lainapäätöksen saat heti täyttämällä lainahakemuksemme. Otamme lainahakemuksia vastaan kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä niin verkossa kuin mobiilissa taikka tabletilla. Käyttölaina on nopea ja luotettava apu, kun rahantarve yllättää. Maksat vain nostamastasi lainasta – ei nostoja, ei kuluja.

Hae lainaa   

Miksi hakisin lainaa 5000 euroa Laina.fi:stä?

Kun tarvitset lainaa jopa 5000€ asti, on lainan hakeminen meiltä nopeaa ja turvallista. Täytät vain muutamat  talouttasi koskevat tiedot lainahakemukseemme ja saat alustavan lainapäätöksen hetkessä.Lainaa varten et tarvitse takaajia taikka vakuuksia. Meille riittää, että luottotietosi ovat kunnossa.  Alustavan lainapäätöksen saat heti ja tulojen todentamisen jälkeen rahat siirretään tilillesi hetkessä. Huomioithan kuitenkin, että rahojen siirtäminen tilillesi tapahtuu asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa arkisin 07-22 ja la-su 09-21.

Takaisinmaksuaikoja ja summia voit tarkastella jo etukäteen lainalaskuristamme (sivun alalaidassa). Lainakustannuksemme ovat läpinäkyviä ja selkeitä, ilman piilokuluja. Tiedät aina, mistä maksat. Uskomme toimintamme läpinäkyvyyteen niin lainaehdoissamme kuin lainakustannusten hinnoittelussa.

 

 Voit tutustua tarkemmin Käyttölainaamme täältä »

 

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€.
Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta