Lainaa 500 € kaikkiin tarpeisiin

Jos kohtaat yllättäviä menoja ja tilipäiväsi siintää vielä kauempana horisontissa, meiltä saat lainaa 500 € helposti ja turvallisesti. Luottolimiitti voi olla jopa 5000 € ja maksat vain nostamastasi lainasta. Mikäli siis tarvitset lainaa 500 €, voit tehdä vain 500 euron arvoisen noston sinulle myönnetystä Käyttölainasta. Maksuaikaa lainallesi kertyy jopa 52 kuukautta ja voit maksaa lainan kokonaan takaisin niin halutessasi. Lainalaskuristamme näet, kuinka maksat lainaa meille takaisin. Minimilyhennys kuukaudessa on 10% nostamastasi lainasta tai 50 euroa.

Hae lainaa   

Kuinka haen lainaa 500 euroa?

Hakiessasi lainaa 500 euroa tai enemmän, otamme lainahakemuksia vastaan kellonympäri vuoden jokaisena päivänä. Hakuprosessimme on helppo ja mutkaton. Täytä vain perus- ja tulotietosi hakemukseen. Alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa. Varaathan vielä pankkitunnuksesi viereesi hakiessasi lainaa, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi. Olemme hyvin tarkkoja asiakkaidemme yksityisyydestä ja hakuprosessimme on täysin turvallinen.

Hakiessasi Käyttölainaa, sinulle myönnetään jopa 5000 € limiitti lainallesi. Jos tarvitset lainaa 500 euroa, voit aluksi nostaa lainastasi vain kyseisen summan. Kuluja syntyy ainoastaan nostetusta lainasta. Ei nostoja, ei kuluja. Alla olevasta takaisinmaksulaskurista näet tarkalleen, mitä lainasi sinulle kustantaa. 

Voit tutustua tarkemmin Käyttölainaamme täältä »

 

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€.
Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta