Pikalaina nopeasti ja luotettavasti

Laina.fi:n Käyttölaina tuo helpotusta arkielämän rahoitustarpeisiin aina 5000 euroon asti. Käyttölaina on pikalaina, josta voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan aina kun tarvitset. Me kaikki kohtaamme joskus tilanteita, jotka vaativat nopeita ja luotettavia rahotitusratkaisuja. Haluamme olla apunasi näissä tilanteissa.

Pikalainastamme voit tehdä nostoja tarpeidesi mukaan 50 eurosta ylöspäin, aina sinulle myönnettyyn lainasummaan asti. Annamme lainapäätöksiä aina 2100-5000 euron väliltä. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Asiakkaidemme etuihin kuuluvat mm. lyhennysvapaat kuukaudet ja erilaiset rahanarvoiset etukampanjat.

Hae pikalainaa

Näin haet pikalainaa

Pikalainaa voit hakea, mikäli olet 20-75 vuotias, kotiosoitteesi on vakituisesti Suomessa ja olet hoitanut raha-asioitasi moitteettomasti ilman luottohäiriömerkintöjä. Valitse vain itsellesi haluamasi lainasumma tarpeesi mukaan, eräpäivä ja aloita lainan hakeminen kirjautumalla sisään pankkitunnuksillasi. Hakemuksen voit tehdä millä laitteella tahansa.

Pikalainaa voit hakea meiltä milloin vain, missä vain. Alustavan lainapäätöksen saat meiltä heti ja hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen siirrämme rahat tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

 Pikalaina

Pikalainan kustannuksemme ovat edulliset

Uskomme läpinäkyvään ja luotettavaan hinnoitteluun. Asiakkaanamme tiedät aina, mistä maksat. Maksat aina vain nostamastasi lainasta. Allaolevasta taulukosta näet helposti yleiset lainakustannuksemme. Tarkempaa tietoa saat lainalaskurista.

Lainasumma

Vuotuinen nimelliskorko

Todellinen vuosikorko

Takaisinmaksuaika

Minimilyhennys

Nostopalkkio
Min. 2100€, max. 5000€ asti

29-39%

77,02%

Lainan voi maksaa million tahansa takaisin

10% nostetusta lainasummasta tai vähintään 50€

12,5% nostetusta lainasummasta

Kalliiden pikalainojen korvaaminen luotettavalla Käyttölainan ratkaisulla

Kalliit pikalainat poistuivat kesäkuussa 2013. Niin sanottu pikavippi-laki asetti tervetulleita rajoitteita erityisesti pienten lainojen kuluille ja alle 2000 euron lainoille tuli korkokatto. Epärehelliset toimijat alkoivat kiristyneen lainsäädännön myötä tippua markkinoilta. Lainaa myötäville tahoille asetettiin tiukat vaatimukset ja lainojen hinnoittelun tuli olla läpinäkyvää, jotta vältetään pikalainojen ja pikavippien kaltaiset sudenkuopat. Näin ollen voitiin sanoa hyvästit entisaikojen pikavipeille ja pikalainoille. Alan markkinoille jäivät vastuulliset ja lainsäädäntöä noudattavat toimijat.

Laina.fi on yksi näistä vastuullisista ja lainsäädäntöä noudattavista toimijoista. Haluamme olla tukenasi niin arkielämäsi suunnitelluissa hankinnoissa kuin yllättävissäkin rahatarpeissa. Nopeasti rahan tarpeessa olevalle parhaimpana lainamuotona tuotteistamme löytyy Käyttölaina. Ylläolevan kuvan liukuria siirtämällä voit valita itsellesi sopivan rahasumman sekä näet heti valitsemallesi summalle tulevat lyhennyserät. Mikä parasta kaikki kulut ovat selkeästi esillä. 

Kuinka Käyttölaina toimii?

Vaikka saatkin nyt 5000 euron luottopäätöksen, voit tehdä siitä vain yhden yksittäisen nosto esim. 300 euroa. Loppu osan lainasta voit halutessasi jättää käyttämättä ja sille ei kerry kuluja ollenkaan. Lainahakemukseen siirrytään painamalla Hae Käyttölainaa -painiketta. Hakemus on turvallinen ja selkeä käyttää. Me kysymme sinulta muutamia kysymyksiä liittyen talouteesi ja varmistamme, että sinun taloutesi pysyy tasapainossa. Jotta voimme ksäitellä lainahakemuksesi, laki velvoittaa meitä tarkastamaanm että maksukykysi on riittävä. Tätä tuloselvitystä varten voit käyttää esimerkiksi Instator-palvelua, joka toimii yhteistyössä pankkien kanssa. Mikäli kuitenkin haluat antaa selvityksen muulla tavoin, katso tuloselvityksen ohjeet täältä. 

 

Turvallinen ja luotettava Käyttölaina korvaa entisaikojen pikalainat