Pikalaina poistui, tilalle tuli edullisempi Käyttölaina

Perinteinen pikalaina korvatiin nyt huokeammin hinnoitellulla ja edullisemmalla Käyttölainalla. Perinteisen pikalainan sijaan, voit nyt tehdä useampia nostoja uudesta Käyttälainastasi milloin haluat, ja se on aina halvempi kuin perinteiset pikalainat. Rahat maksetaan tilillesi realiaikaisesti pankkien kanssa. Kun valitset Käyttölainan sinun ei tarvitse enään ottaa useampia pieniä lainoja monelta eri yhtiöltä. Yksi Käyttölaina tai limiittilaina riittää paikkaamaan taloutesi rahoitustarpeet. Käyttölainasta teet  nostoja omalle tilillesi aina kun tarvitset ja loput 5000 euron luotosta voit jättää nostamatta. Joustava takaisinmaksuohjelma antaa talouteesi liikkumavaraa.

Turvallinen ja luotettava Käyttölaina korvaa entisaikoijen pikalainat

Kalliiden pikalainojen korvaaminen luotettavalla Käyttölainan ratkaisulla

Kalliit pikalainat poistuivat kesäkuussa 2013. Niin sanottu pikavippi-laki asetti tervetulleita rajoitteita erityisesti pienten lainojen kuluille ja alle 2000 euron lainoille tuli korkokatto. Epärehelliset toimijat alkoivat kiristyneen lainsäädännön myötä tippua markkinoilta. Lainaa myötäville tahoille asetettiin tiukat vaatimukset ja lainojen hinnoittelun tuli olla läpinäkyvää, jotta vältetään pikalainojen ja pikavippien kaltaiset sudenkuopat. Näin ollen voitiin sanoa hyvästit entisaikojen pikavipeille ja pikalainoille. Alan markkinoille jäivät vastuulliset ja lainsäädäntöä noudattavat toimijat.

Laina.fi on yksi näistä vastuullisista ja lainsäädäntöä noudattavista toimijoista. Haluamme olla tukenasi niin arkielämäsi suunnitelluissa hankinnoissa kuin yllättävissäkin rahatarpeissa. Nopeasti rahan tarpeessa olevalle parhaimpana lainamuotona tuotteistamme löytyy Käyttölaina. Ylläolevan kuvan liukuria siirtämällä voit valita itsellesi sopivan rahasumman sekä näet heti valitsemallesi summalle tulevat lyhennyserät. Mikä parasta kaikki kulut ovat selkeästi esillä. 

Kuinka Käyttölaina toimii?

Vaikka saatkin nyt 5000 euron luottopäätöksen, voit tehdä siitä vain yhden yksittäisen nosto esim. 300 euroa. Loppu osan lainasta voit halutessasi jättää käyttämättä ja sille ei kerry kuluja ollenkaan. Lainahakemukseen siirrytään painamalla Hae Käyttölainaa -painiketta. Hakemus on turvallinen ja selkeä käyttää. Me kysymme sinulta muutamia kysymyksiä liittyen talouteesi ja varmistamme, että sinun taloutesi pysyy tasapainossa. Jotta voimme ksäitellä lainahakemuksesi, laki velvoittaa meitä tarkastamaanm että maksukykysi on riittävä. Tätä tuloselvitystä varten voit käyttää esimerkiksi Instator-palvelua, joka toimii yhteistyössä pankkien kanssa. Mikäli kuitenkin haluat antaa selvityksen muulla tavoin, katso tuloselvityksen ohjeet täältä.