Pikalaina nopeasti ja luotettavasti

Laina.fi:n Kertalainaa tuo helpotusta arkielämän rahoitustarpeisiin jopa 10 000 euroon asti. Kertalaina on pikalaina, johon et tarvitse vakuuksia. Me kaikki kohtaamme joskus tilanteita, jotka vaativat nopeita ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Haluamme olla apunasi näissä tilanteissa.

Pikalainaa voit hake 4000 eurosta ylöspäin, viidensadan euron välein aina 10 000€ asti. Annamme alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen tehtyäsi. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja asiakkaidemme etuihin kuuluvat mm. erilaiset rahanarvoiset etukampanjat ja oma, asiantunteva asiakaspalvelumme, joka on auki miltei vuoden jokaisena päivänä.  Tältä sivulta löydät tarkempaa tietoa lainan kustannuksista, kuka lainaa voi hakea, lainan ominaisuuksista sekä kuinka Kertalaina toimii.

Lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä lainan hakeminen sido sinua vielä mihinkään. Mikset siis hakisi ilmaista lainapäätöstä muutamassa minuutissa jo tänään? 

 

Hae pikalainaa

 

1. Tunnistaudu sisään

Pikalaina

Tunnistaudu hakemaan lainaa omilla pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.

2. Alustava päätös heti

laina

Saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen aikana. Tuloselvitys tehdään nopealla ja luotettavalla Instantor- työkalulla.

3. Saat rahat tilillesi

laina onnistui

Onnistuneen tuloselvityksen jälkeen rahat ovat tililläsi jo muutamassa minuutissa. Olet valmis toteuttamaan suunnitelmasi!

 

Pikalainan kustannuksemme ovat edulliset

 

Laina.fi Kertalaina on kooltaan 4000-10 000 euron kulutusluotto. Kulutusluotto maksetaan tilille kerralla ja lainaa haetaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen kautta. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Rahat maksetaan tilillesi yhden pankkipäivän kuluessa. Kulutusluotto sopii hyvin kertahankintoihin, olivatpa ne isoja tai pieniä.

 

Takaisinmaksuaikaa jopa 7 vuotta!

Takaisinmaksuaika riippuu:

  • Takaisinmaksuerä 4000 euron lainassa on 159,05 euroa.
  • 5500 euron Kulutusluoton takaisinmaksuerä on 214.57 euroa.
  • 9000 euron lainan kuukausierä on 209.19 euroa kun laina-aika on 84kk.

Eräpäivä määräytyy luoton myöntöpäivän mukaan. Laskuun on merkitty minimilyhennyksen summa. Jos haluatkin maksaa minimierää suuremman summan, niin sekin onnistuu vaivatta. Käytä silloin samaa viitenumeroa ja maksa haluamasi summa.

Lainasumma 4000€-10 000€ Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu: 11 €/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96-27,73 %. Laina-aika: 36kk - 84kk. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63€

 

Miksi pikalaina meiltä?

  1. Hakemisen helppous. Voit tehdä lainahakemuksen missä vain, milloin vain. Valitse vain haluamasi lainasumma ja voit aloittaa hakemuksen täyttämisen. Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti.
  2. Lainapäätös heti. Alustavan lainapäätöksen saat jo hakemuksen yhteydessä, ilman turhaa odottelua.
  3. Rahojen saamisen nopeus. Hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen saat rahat tilillesi tyypillisesti jo samana päivänä.
  4. Vakuudeton laina. Me emme tarvitse sinulta lainkaan vakuuksia lainaasi varten.
  5. Asiakkaidemme edut. Asiakkaidemme etuihin kuuluvat mm. henkilökohtainen Online-ympäristö laina-asioiden hoitamiseen ja erilaiset rahanarvoiset etukampanjat.
  6. Tutkitusti tyytyväisiä asiakkaita. Teimme asiakastyytyväisyyskyselyn viimeksi kesällä 2019, josta saimme asiakkailtamme hyvää palautetta. Kiitoksemme heille! Konserniimme kuuluu jo yli 400 000 asiakasta sekä Suomessa että Ruotsissa.

Voit saada lainaa jos ...

Olet asunut vakituisesti Suomessa kaksi vuotta. Luottotietosi tulee olla kunnossa, sillä emme myönnä pikalainaa luottotiedottomalle. Edellytämme myös säännöllisiä kuukausituloja. Näin haluamme varmistua, että suoriudut lainan takaisinmaksusta kohtuullisesti.

 

Kuinka Kertalaina toimii

1. Saanko lainan heti?

Maksamme myönnetyt lainat hakijan tilille mahdollisesti jo samana päivänä, asiakaspalvelun aukioloaikoina.

2. Kuinka pitkän laina-ajan saan?

Takaisinmaksuaika riippuu sinulle myönnetyn Kertalainan suuruudesta. Pisimmillään laina-aika voi olla jopa 84 kuukautta.

3. Kuinka saada pikalainaa?

Kertalainaa haetaan täyttämällä lainahakemuksemme verkossa. Asiakaspalvelumme käsittelee hakemuksia saapumisjärjestyksessä joka päivä.

4. Voinko maksaa pikavipin takaisin etuajassa?

Voit maksaa lainan takaisin suunniteltuan nopeammin tai suuremmissa takaisinmaksuerissä. Ota tällöin kuitenkin yhteyttä asiakaspalveluumme, joka neuvoo maksusuunnitelman tekemisessä.

5. Voinko maksaa pikavipin takaisin kerralla?

Pikavipin voit maksaa takaisin yhdellä kertaa. Asiakaspalveluumme neuvoo maksusuunnitelman muuttamisessa.

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Meillä on tutkitusti erittäin tyytyväisiä asiakkaita

Teetimme toukokuussa 2018 asiakastyytyväisyyskyselyn palvelujamme aktiivisesti käyttävien asiakkaiden kesken. Halusimme selvittää kyselyn avulla mikä on tuotteidemme ja asiakaspalvelumme taso tällä hetkellä.

Arvoasteikolla 0-10 mitattuna asiakkaamme arvioivat tyytyväisyyttään ja Käyttölainan kohdalla  keskiarvoksi nousti 8,10, josta olemme erittäin kiitollisia. Alla muutama kommentti, joita saimme asiakkailtamme kyselyn mukana.

“Nettisivunne ovat selkeät, sekä lainan maksu ja nostojen tekeminen kätevää niin nettisivujenne kautta kuin tekstiviestilläkin. Lisäksi takaisinmaksua helpottamaan tukalan tilanteen tullen on mahdollista hyödyntää lyhennysvapaat kuukaudet kahdesti vuodessa. Palveluanne suosittelisin ilman moitteita juuri yleisesti siitä syystä, että se on selkeää ja helppoa.”

“Nopeus 10!”

“Lainan korko on mukavan matala. Asiakaspalvelijat ovat osaavia ja auttavat tarvittaessa erittäin hyvin. Myös vaikean taloudellisen tilanteen sattuessa joustovaraa löytyy! Kertakaikkiaan ensiluokkaista palvelua!”

Kiitämme kaikkia kyselyyn osallistuneita ja pyrimme aktiviisesti myös jatkossa siihen, että  saamme olla tyytyväisten asiakkaiden yritys.

Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken tekemisemme lähtökohta.

Teetetyn  kyselyn perusteella voimme todeta, että olemme onnistuneet tavoitteessamme  palvella asiakkaitamme hyvin.  Jatkuvan tuotekehityksen paras polttoaine onkin asiakaspalaute, jota keräämme myös jatkossa aktiivisesti asiakkailtamme. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat myös suorittaneet Suomen Asiakaspalvelusertifiointi Oy:n rekisteröimän Asiakaspalvelupassin®, jotta asiakaspalvelumme olisi mahdollisimman laadukasta ja asiakaslähtöistä.

Kyselyn pohjalta saatu NPS-arvo Käyttölainalle oli 43.


NPS (Net Promoter Score, Nettosuosittelijat) on kansainvälisesti käytössä oleva asiakastyytyväisyysmittari, joka on vertailukelpoinen eri yritysten kesken. Kysely perustuu asiakkaalle esitettävään kahteen tai kolmeen kysymykseen, jotka kertovat, suosittelisiko asiakas kyseistä yritystä tuttavilleen ja kollegoilleen. Tutkimuksessa asiakasta pyydetään sanallisen palautteen lisäksi antamaan asiakastyytyväisyyttä kuvaava arvosana asteikolla 0-10.