Lainaa 2 000 € kaikkiin tilanteisiin

Me jokainen kohtaamme arkielämässämme tilanteita, jolloin tarvitsemme lainaa nopeasti ja turvallisesti. Jos siis tarvitset lainaa 2000€, Laina.fi:n Käyttölainalla voit paikata äkillistä rahatarvettasi. Käyttölainasi limiitti voi olla jopa 5 000 euroa, mutta koko lainaa ei tarvitse nostaa kerralla. Mikäli haluat lainaa 2 000 euroa, tee vain tarvitsemasi nosto kerralla tai pienemmissä erissä. Maksat vain nostamastasi lainasta.

Aloita lainahakemus täyttämällä hakemuksemme joko verkossa tai mobiilissa. Saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa sekä rahat tilillesi jopa samana päivänä. Valitse eräpäiväksi joko kuun 15. tai viimeinen päivä. Useimmiten palkkapäivä valitaan esimerkiksi tilipäivän mukaan. Minimilyhennys kuukaudessa on 10% nostamastasi lainasta tai 50 euroa. Vastuullisena toimijana tarvitsemme myös tuloselvityksesi, joka hoidan kätevästi Instantorilla. Instantor on pankkien kanssa yhteistyötä tekevä täysin turvallinen toiminto, joka kestää vain muutaman sekunnin.

Hae lainaa   

Kuinka haen lainaa 2 000 euroa?

Tarjoamme sinulle lainaa 2000€ joustavasti, helposti ja luotettavasti. Mikäli haluat lainaa enemmän taikka vähemmän, voit päättää nostettavan lainasumman sinulle myönnetyn lainan mukaisesti kulloisenkin tarpeesi mukaan.  Käyttölainamme on erinomainen vaihtoehto sinulle, kun tarvitset rahoitusta niin harkittuihin kuin yllättäviinkin menoihin. Mutkattomalla ja helpolla lainahakemuksellamme saat alustavan lainapäätöksen jo muutamassa minuutissa sekä rahat tilillesi jo saman päivän kuluessa tuloselvityksen jälkeen. Hakemalla lainaa Laina.fi:stä, saat joustavuutta arkeesi. Lainankustannuksemme ovat kohtuullisia ja hinnoittelumme läpinäkyvää. Tiedät siis aina, mistä maksat. Kätevä lainalaskurimme kertoo lainakustannukset jo etukäteen.

 Voit tutustua tarkemmin Käyttölainaamme täältä »

 

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€.
Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta