Lainaa 100 € helposti ja turvallisesti

Olipa rahan käyttökohteesi mikä tahansa, suunniteltu tai suunnittelematon, meiltä saat lainaa 100 € nopeasti ja luotettavasti. Kun valitset Joustolainan, on limiittisi jopa 5000 €, josta voit nostaa lainaa 100 euroa tai enemmän aina kulloisenkin tilanteen mukaan. Loppusumma jää sinulle vararahastoksi pahan päivän varalle.  Sopimuksen tekeminen on meillä aina ilmaista ja alustavan luottopäätöksen saat jo minuuteissa. Maksuaikaa lainallesi kertyy maksimissaan 52 kuukautta sinulle myönnetyn limiitin mukaisesti. Voit myös maksaa lainasi milloin tahansa kokonaan takaisin. Lainalaskurimme kertoo aina, kuinka paljon lainasi sinulle maksaa. Minimilyhennys kuukaudessa on 10% nostamastasi lainasta tai 50 euroa kuukaudessa.

Hae lainaa   

Kuinka saan lainaa 100 euroa tililleni?

Lainan haku meiltä on helppoa. Täytä vain lyhyt hakemuksemme, tunnistaudu pankkitunnuksilla ja saat alustavan lainapäätöksen hetkessä. Asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa lainahaun vaiheissa ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Lainaa saadaksesi, tulee sinun olla yli 20-vuotias Suomessa vakituisesti asuva ja luottotietosi on oltava kunnossa. 

Hakiessasi Käyttölainaa, on lainasi limiitti jopa 5000 euroa. Jos tarvitset lainaa 100 € koko summan sijaan, voit vain nostaa tarvitsemasi summan. Koko lainaa ei siis tarvitse nostaa kerralla. Maksat vain nostamastasi lainasta. Alla oleva lainalaskurimme kertoo sinulle lainasi kustannukset. Valitse vain haluamasi lainasumma, esim lainaa 100 euroa ja näet helposti paljonko lainasi sinulle maksaa.

 

Voit tutustua tarkemmin Käyttölainaamme täältä »

 

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€.
Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta