Lainaa heti 10 000€ asti 

Laina.fi:n Kertalaina auttaa, mikäli tarvitset lainaa nopeasti. Me kaikki kohtaamme tilanteita, jotka vaativat luotettavia ja nopeita ratkaisuja saadaksemme lainaa heti. Kertalainaa voit hakea aina 10 000€ sinulle sopivalla maksuajalla jopa 84 kuukauteen asti. Luottopäätöksen saat heti hakemuksen aikana. Laina maksetaan tilillesi kerralla hyväksytyn lainapäätöksen ja tuloselvityksen jälkeen.

Tarvitset vain pankkitunnukset hakemuksen aloittamiseksi. Lainapäätöksen saat heti, kun olet täyttänyt hakemuksen muutamassa minuutissa. Vastaanotamme lainahakemuksia kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä niin verkossa kuin mobiilissa.

Lyhennykset alkaen 159,03 euroa kuukaudessa

Takaisinmaksuaika on lainasummasta riippuen jopa 84 kuukautta, joka mahdollistaa pienet ja joustavat kuukausierät. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Päätä ensin itsellesi sopiva lainasumma. Tunnistaudu sisään pankkitunnuksillasi ja täytä helppo hakemuksemme. Lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään ja lainan hakeminen on täysin ilmaista.

Lainan siirto tilillesi heti asiakaspalvelumme aukioloaikoina

Myönteisen lainapäätöksen sekä hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen saat rahat yhden pankkipäivän kuluessa  tilillesi. Tuloselvityksen teet meillä nopeasti ja luotettavasti pankkitunnuksilla toimivalla Instantor- työkalulla. Asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään ma-pe klo 9-17.

Ota Yhteyttä asiakaspalveluun »