Lainaa heti 5000€ asti 

Laina.fi:n Kertalaina auttaa, mikäli tarvitset lainaa nopeasti. Me kaikki kohtaamme tilanteita, jotka vaativat luotettavia ja nopeita ratkaisuja saadaksemme lainaa heti. Kertalainaa voit hakea aina 5000€ sinulle sopivalla maksuajalla jopa 60 kuukauteen asti. Luottopäätöksen saat heti hakemuksen aikana. Laina maksetaan tilillesi kerralla hyväksytyn lainapäätöksen ja tuloselvityksen jälkeen.

Tarvitset vain pankkitunnukset hakemuksen aloittamiseksi. Lainapäätöksen saat heti, kun olet täyttänyt hakemuksen muutamassa minuutissa. Vastaanotamme lainahakemuksia kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä niin verkossa kuin mobiilissa.

Lyhennykset alkaen 35,86 euroa kuukaudessa

Kertalainan lyhennykset ovat alkaen 35,86 euroa kuukaudessa. Takaisinmaksuaika on lainasummasta riippuen jopa 60 kuukautta, joka mahdollistaa pienet ja joustavat kuukausierät. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Päätä ensin itsellesi sopiva lainasumma. Tunnistaudu sisään pankkitunnuksillasi ja täytä helppo hakemuksemme. Lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään ja lainan hakeminen on täysin ilmaista.

Lainan siirto tilillesi heti asiakaspalvelumme aukioloaikoina

Myönteisen lainapäätöksen sekä hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen saat rahat heti kerralla tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina. Tuloselvityksenä voit käyttää pankkitunnuksilla toimivaa Instantorsia tai lähettää meille tositteet suoraan liitteinä tai kuvatiedostoina joko sähköpostitse tai kuvaviestinä. Asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään ma-pe klo 7-22 sekä la-su klo 9-21.