Aukioloajat muuttuvat ja tavoitettavuus paranee

Uusi vuosikymmen on toivotettu tervetulleeksi ja se on tuomassa meille mukanaan kaikkea uutta myös asiakaspalvelun osalta. Aukioloajat muuttuvat 1.2.2020 alkaen.

Jatkossa helpommin tavoitettavissa, kun laina-asioissa joku mietityttää.

Alkuvuodesta paransimme ja madalsimme asiakkaan mahdollisuutta saada meihin yhteyttä. Asiakaspalvelun chat koki tammikuun alussa muodonmuutoksen ja myös palvelun käyttökokemus parani huomattavasti. Chatissä voi tulla edelleen juttelemaan luottotarpeista yleisesti tai hakea lisätietoja vertaillessa eri lainantarjoajia. Chat-yhteys löytyy jatkossakin myös tutusti Onlinesta, jos haluaa asioida henkilökohtaisesti omiin asioihin liittyen.

Puhelinasiakaspalvelu on edelleen suosittu tapa asioida kanssamme.

Viime vuonna 2019 yhtiömme koko asiakaspalvelutiimi kävi lähes 40 000 keskustelua asiakkaiden kanssa koskien luottoja ja niihin liittyvää laskutusta. Online- ja sosiaalisen median palvelujen kehittyessä on silti tärkeää huolehtia, että asiakkaan on mahdollista hoitaa laina-asioistaan puhelimitse näin halutessaan. Turussa sijaitseva oma asiakaspalvelutiimimme vastaa asiakkaiden kysymyksiin ja ratkoo ongelmia lähes vuoden jokaisena päivänä. 1.2.2020 alkaen teemme pieniä muutoksia asiakaspalvelumme aukioloaikoihin ja muutoksen myötä olemme jatkossa tavoitettavissa iltapäivästä ja alkuillasta vieläkin paremmin.

1.2.2020 alkaen asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 8-21 ja viikonloppuisin kello 9-20.

Tänä vuonna lupaamme kuunnella vieläkin enemmän.

Tärkein lupauksemme tulevalle vuodelle on kuitenkin kuunnella korvat auki mitä asiakkailla on meille kerrottavaa. Olemme keränneet jo pitkään palautetta asiakaspalvelutilanteista ja asiakastyytyväisyydestä, mutta haluamme kuulla enemmän! Käynnistämme vuoden 2020 aikana asiakastyytyväisyysohjelman, johon mukaan pääsee helposti: jokainen asiakas on tervetullut, jokaisen kokemuksella on merkitystä. Asiakastyytyväisyysohjelmasta kerromme tulevan kevään aikana lisää.

« Takaisin Blogin etusivulle