Lainaa 3000€ luotettavalla ja helpolla Käyttölainalla 

Ottiko pyykkikoneesi lopputilin, sulattiko pakastimesi ruokavarastosi tai arkielämä yllätti muulla tavalla eikä tilipäivää ole vielä hetkeen tiedossa? Ole huoleti, me olemme apunasi. Meiltä voit hakea lainaa 3000 euroa tai enemmänkin juuri sinun tarpeidesi mukaan. Voit hakea lainaa vuoden jokaisena päivä kellon ympäri. Alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa. Hakiessasi lainaa 3000 euroa, maksetaan lainasta tilillesi haluamasi nostosumma hyväksytyn lainapäätöksen ja tulotietojen varmistuksen jälkeen. Käyttölainamme tarjoaa joustavuutta arkeesi juuri silloin, kuin sitä eniten tarvitset. Minimilyhennys kuukaudessa on 10% nostamastasi lainasta tai 50 euroa.

Hae lainaa   

Miksi hakisin lainaa 3000 euroa Laina.fi:stä?

Jokainen asiakkaamme käyttää hakemansa lainan erilaisimpiin tarkoituksiin. Yleisesti ottaen lainoja haetaan sisustukseen, remontointiin, korjaamiseen, lomamatkoihin taikka kodinkoneisiin. Kulutuksen kohde on kunkin asiakkaamme oma päätös, emmekä sitä sinulta kysele. Kaikilla meillä tulee arkielämässä vastaan tilanteita, jolloin kulutuksemme on hetkellisesti lompakkomme budjettia suurempi.

Lainahakemuksemme on nopea ja turvallinen, alustava lainapäätös saapuu sinulle jo minuuteissa ja rahat ovat tililläsi jo samana päivänä valmiina käytettäväksi. Lainakustannuksemme ovat täysin läpinäkyviä sekä kohtuullisia. Lainan takaisinmaksutaulukosta näet suoraan, mitä lainasi tulee sinulle maksamaan. Syötä vain lainalaskuriin haluamasi lainasumma ja näet lainasi kustannukset kätevästi suoraan taulukosta.

Voit tutustua tarkemmin Käyttölainaamme täältä »

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€.
Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta