Kertalainasta joustoa arkeen - suosittu kulutusluotto alk. 35,68€/kk

Haluamme tarjota sinulle joustoa arkeesi Laina.fi:n Kertalainalla

Kertalaina on 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto.  Voit valita lainasummaksi 600 ja 5000 euron väliltä minkä tahansa summan sadan euron välein.  Lopullinen takaisinmaksuaika riippuu Kertalainan summastasi. Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan. Se on hinnoiteltu siten, että arjen kustannukset pysyvät vielä kohtuullisina. Tutustu lainataulukkoon ja hae sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä.

Hae Kertalainaa

Mikäli sinulla herää kysyttävää tai et ole varma, kuinka prosessi etenee, asiakaspalvelumme on sinua varten. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-22:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 9-21:00 numerossa 0200 30033 (pvm/mpm).

Käyttäjien arvioita

- kävijät ovat antaneet
3.91 tähteä 5:stä

Arvosteltu 4764 kertaa.

Kertalaina - Näin lähetät meille selvityksen tuloistasi

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen pyydämme sinua vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä.

Voit antaa reaaliaikaisen selvityksen tuloistasi netissä lainahakemuksen yhteydessä käyttämällä Instantor-palvelua. Instantor-palvelu tarkistaa tulo- ja menotietosi pankkitililtäsi, ilman että me tai kukaan muukaan pääsee näkemään tietojasi. Palvelu välittää meille tiedon, että tulosi ovat riittävät.

Saatuamme selvityksen maksamme rahat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe kello 7-22 ja la-su kello 9-21. Jos sinulla on kysyttävää tai toisenlainen selvitys tuloistasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0200 30033 (pvm/mpm).

.

Useita keinoja tuloselvityksen lähettämiseen

 

Instantor-palvelu

100 % luotettava ja turvallinen automaattiselvitys verkkopankkisi kanssa.

Ota kuva tositteesta

Lähetä ottamasi kuva osoitteeseen asiakaspalvelu@laina.fi tai lähetä kuva tekstiviestillä numeroon 020 764 1533.

Lataa tiedosto

Voit ladata tiedoston suoraan palvelussamme.

Lähetä sähköpostin liitteenä

Lähetä tiedosto sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@laina.fi.

Lähetä postitse

Voit myös lähettää tositteen postitse osoitteeseen: Aurajoki Nordic Oy, PL 710, 20101 Turku

Lähetä faksilla

numeroon 020 764 1442