Kertalainasta joustoa arkeen - suosittu kulutusluotto alk. 35,68€/kk

Haluamme tarjota sinulle joustoa arkeesi Laina.fi:n Kertalainalla

Suosittu kulutusluotto alkaen 35,68€/kk

Kertalaina on kulutusluotto, jota haetaan tietylle summalle ja jota maksetaan takaisin 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden tasaerissä. Voit valita lainasummaksi 600 ja 5000 euron väliltä minkä tahansa summan sadan euron välein. Lainan lopullinen takaisinmaksuaika riippuu Kertalainan suuruudesta. Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan ja se on hinnoiteltu siten, että Arjen kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Tutustu lainataulukkoon ja hae Sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä. Taulukkomme kertoo sinulle koko kertalainan kustannukset kerralla, ja voit olla varma, ettei sinulle tule tämän lisäksi muita kuluja tai piilokustannuksia.

600-5000 euron Kertalaina - lainaa tarpeidesi mukaan

Laina: vuotuinen nimelliskorko 24,5% tai 29%, nostopalkkio 9,25 %. Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron 12 kuukauden luotolle ovat 1232,26€. Laina-aika: min. 12kk, max. 24kk.

Kyllä, Haluan Kertalainaa

Haluatko uusia tai korottaa Kertalainaasi?

Onko sinulla jo Kertalaina? Haluamme tarjota Kertalaina-asiakkaillemme mahdollisuuden hakea joko korotusta olemassa olevaan lainaan tai mahdollisuuden uusia olemassa oleva Kertalainasi. Lainan korottamista tai uusimista voit hakea, mikäli olemassa olevan lainasi takaisinmaksu on hoidettu moitteettomasti, olet maksanut tietyn määrän lyhennyksiä takaisin tai olet lyhentänyt lainasi pääomaa vähintään 50%. Tätä kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse itse tietää tai muistaa itse. Kirjaudu Online-palveluumme, ja kerromme sinulle automaattisesti,mikäli lainasi korottaminen tai uusiminen on mahdollista.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Mikäli sinulla herää kysyttävää tai jos et ole varma, kuinka lainanhakuprosessisi etenee, asiakaspalvelumme on sinua varten. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-22:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-21:00 numerossa 0200 30033 (pvm/mpm).

Muista myös edullinen Käyttölainatarjous!

Käyttäjien arvioita

- kävijät ovat antaneet
3.91 tähteä 5:stä

Arvosteltu 4764 kertaa.

Kertalaina - Näin lähetät meille selvityksen tuloistasi

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen pyydämme sinua vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä.

Voit antaa reaaliaikaisen selvityksen tuloistasi netissä lainahakemuksen yhteydessä käyttämällä Instantor-palvelua. Instantor-palvelu tarkistaa tulo- ja menotietosi pankkitililtäsi, ilman että me tai kukaan muukaan pääsee näkemään tietojasi. Palvelu välittää meille tiedon, että tulosi ovat riittävät.

Saatuamme selvityksen maksamme rahat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe kello 7-22 ja la-su kello 9-21. Jos sinulla on kysyttävää tai toisenlainen selvitys tuloistasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0200 30033 (pvm/mpm).

.

Useita keinoja tuloselvityksen lähettämiseen

 

Instantor-palvelu

100 % luotettava ja turvallinen automaattiselvitys verkkopankkisi kanssa.

Ota kuva tositteesta

Lähetä ottamasi kuva osoitteeseen asiakaspalvelu@laina.fi tai lähetä kuva tekstiviestillä numeroon 020 764 1533.

Lataa tiedosto

Voit ladata tiedoston suoraan palvelussamme.

Lähetä sähköpostin liitteenä

Lähetä tiedosto sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@laina.fi.

Lähetä postitse

Voit myös lähettää tositteen postitse osoitteeseen: Aurajoki Nordic Oy, PL 710, 20101 Turku

Lähetä faksilla

numeroon 020 764 1442