Kertalainasta joustoa arkeen - suosittu kulutusluotto alk. 35,68€/kk

Haluamme tarjota sinulle joustoa arkeesi Laina.fi:n Kertalainalla

Kertalaina on 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto.  Voit valita lainasummaksi 600 ja 5000 euron väliltä minkä tahansa summan sadan euron välein.  Lopullinen takaisinmaksuaika riippuu Kertalainan summastasi. Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan. Se on hinnoiteltu siten, että arjen kustannukset pysyvät vielä kohtuullisina. Tutustu lainataulukkoon ja hae sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä.

Hae Kertalainaa

Mikäli sinulla herää kysyttävää tai et ole varma, kuinka prosessi etenee, asiakaspalvelumme on sinua varten. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-22:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 9-21:00 numerossa 0200 30033 (pvm/mpm).

Käyttäjien arvioita

- kävijät ovat antaneet
3.91 tähteä 5:stä

Arvosteltu 4764 kertaa.

Kokemuksia

Meillä on tutkitusti erittäin tyytyväisiä asiakkaita

Teetimme toukokuussa 2018 asiakastyytyväisyyskyselyn palvelujamme aktiivisesti käyttävien asiakkaiden kesken. Tavoitteena oli selvittää kyselyn avulla mikä on tuotteidemme ja asiakaspalvelumme taso tällä hetkellä.

Arvoasteikolla 0-10 mitattuna asiakkaamme arvioivat tyytyväisyyttään ja Kertalainan keskiarvoksi 8,53, josta olemme erittäin kiitollisia. Alla muutama kommentti, joita saimme asiakkailtamme kyselyn mukana.

”Lainan hakeminen helppoa ja selkeää. Toimivat järjestelmät.”

”Palvelu ja laskutus ovat toimineet moitteettomasti.”

”Lainan korko on mukavan matala. Asiakaspalvelijat ovat osaavia
ja auttavat tarvittaessa erittäin hyvin. Myös vaikean taloudellisen tilanteen sattuessa joustavaraa löytyy!”

Kiitämme kaikkia kyselyyn osallistuneita ja pyrimme aktiviisesti myös jatkossa siihen, että  saamme olla tyytyväisten asiakkaiden yritys.

Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken tekemisemme lähtökohta. 

Teetetyn  kyselyn perusteella voimme todeta, että olemme onnistuneet tavoitteessamme  palvella asiakkaitamme hyvin.  Jatkuvan tuotekehityksen paras polttoaine onkin asiakaspalaute, jota keräämme myös jatkossa aktiivisesti asiakkailtamme. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat myös suorittaneet Suomen Asiakaspalvelusertifiointi Oy:n rekisteröimän Asiakaspalvelupassin®, jotta asiakaspalvelumme olisi mahdollisimman laadukasta ja asiakaslähtöistä.

Kyselyn pohjalta saatu NPS-arvo Kertalainalle oli 37.
NPS (Net Promoter Score, Nettosuosittelijat) on kansainvälisesti käytössä oleva asiakastyytyväisyysmittari, joka on vertailukelpoinen eri yritysten kesken. Kysely perustuu asiakkaalle esitettävään kahteen tai kolmeen kysymykseen, jotka kertovat, suosittelisiko asiakas kyseistä yritystä tuttavilleen ja kollegoilleen. Tutkimuksessa asiakasta pyydetään sanallisen palautteen lisäksi antamaan asiakastyytyväisyyttä kuvaava arvosana asteikolla 0-10.

Asiakastyytyväisyyden jatkuva mittaaminen

Asioidessasi asiakaspalvelumme kanssa sähköpostilla tulet näkemään sähköposteissa eri tunnetilojen kuvakkeita (kuva alla). Tunnetilaa klikkaamalla voit helposti ja nopeasti jättää palautteesi meille saamastasi palvelusta ja sen laadusta.

Seuraamme aktiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä muun muassa kyseisellä menetelmällä. Olemme ylpeitä hyvästä laadustamme ja kehitämme aktiivisesti palvelujemme tasoa asiakaspalalutteiden avulla. Asiakaspalautetta voi jättää myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen palaute@aurajokinordic.fi .

 Laina.fi | Asiakastyytyväisyys