Kertalainasta joustoa arkeen - suosittu kulutusluotto alk. 35,68€/kk

Haluamme tarjota sinulle joustoa arkeesi Laina.fi:n Kertalainalla

Kertalaina on 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto.  Voit valita lainasummaksi 600 ja 5000 euron väliltä minkä tahansa summan sadan euron välein.  Lopullinen takaisinmaksuaika riippuu Kertalainan summastasi. Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto kun tarvitset nopeasti rahaa harkittuun tai yllättävään hankintaan. Se on hinnoiteltu siten, että arjen kustannukset pysyvät vielä kohtuullisina. Tutustu lainataulukkoon ja hae sinulle sopivin lainasumma ja kuukausierä.

Hae Kertalainaa

Mikäli sinulla herää kysyttävää tai et ole varma, kuinka prosessi etenee, asiakaspalvelumme on sinua varten. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-22:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 9-21:00 numerossa 0200 30033 (pvm/mpm).

Käyttäjien arvioita

Kertalaina - kävijät ovat antaneet
3.91 tähteä 5:stä

Arvosteltu 4764 kertaa.

Kertalaina on jopa 60 kuukauden tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto

Kertalaina on tasaerissä takaisin maksettava kulutusluotto, joka sopii erityisesti arjen kertahankintoihin. Kulutusluotot ovat 600 - 5000 euron suuruisia lainoja, jotka maksetaan kokonaisuudessaan tilillesi ja takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä tasaerissä 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden ajan. Näet takaisinmaksutaulukostamme koko kertalainan kustannukset kerralla. Uskomme tämän helpottavan lainanhakijoidemme päätöksentekoa, koska näiden kulujen päälle ei tule laskutuslisiä tai mitään muita kuluja.

Kertalaina sopii monelle - tasaeräinen kulutusluotto

Edellytämme, että olet 20-75 vuotias, olet hoitanut raha-asiasi vailla moitteita, sinulla on luottotiedot kunnossa ja takaisinmaksukykysi on riittävä. Hakemuksessa kysymme sinulta talouteesi liittyviä kysymyksiä, joiden pohjalta arvioimme takaisinmaksukykyäsi. Koska takaisinmaksuerät ovat varsin kohtuullisia, pystymme myöntämään kulutulusluoton yhä useammille henkilöille.

Laskun eräpäivä

Laskusi eräpäivä määräytyy sen mukaan milloin Kertalaina on maksettu tilillesi. Ensimmäisen laskun yhteydessä toimitamme sinulle päivitetyn lainasopimuksen, josta näet kuukausilyhennykset. Lyhennykset maksetaan aina tasaerissä eli maksat joka kuukausi saman summan. Lähetämme sinulle ennen eräpäivää laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Käytä aina laskussa näkyvää viitenumeroa maksaessasi laskun.

Kertalainan takaisinmaksu

Kulutusluotot maksetaan aina tasaerissä eli maksat joka kuukausi saman summan. Lähetämme sinulle ennen eräpäivää laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Käytä aina laskussa näkyvää viitenumeroa maksaessasi laskun. Viitenumero pysyy koko laina-ajan samana.

Kertalainan kustannukset näet kerralla koko laina-ajalle yllä olevasta taulukosta. Maksuerä muodostuu lainan nostopalkkiosta, lainan vuotuisesta nimelliskorosta ja maksamatta olevan lainapääoman lyhennyksestä. Näet koko laina-ajan kiinteät maksueräsi jo etukäteen.

Laina: vuotuinen nimelliskorko 24,5% tai 29%, nostopalkkio 9,25 %. Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron 12 kuukauden luotolle ovat 1232,26€. Laina-aika: min. 12kk, max. 24kk.

Hae Kertalainaa