Ei enää kallista vippiä, tee edullisempi nosto

Käyttölainamme hinnoiteltiin korvaamaan kalliit vipit. Käyttölainasta voit nostaa vippiä tosin sanoen siirtää rahaa omalle tilille juuri silloin kun sitä tarvitset. Vaikka lainapäätös onkin aina 2100€, ei sinun tarvitse nostaa kuin se summa, jonka tarvitset. Loput voit jättää käyttämättä, eikä se maksa sinulle mitään. Nosta sitten uudestaan kun tarve sitä vaatii, sillä valmis lainapäätös pysyy vaikka et käyttäisikään sitä vähään aikaan. Avaamalla Käyttölainan, varaudut arjen suunniteltuihin, mutta myös arjen yllättäviin hankintoihin järkevästi. Käyttölaina on kuin luottokortti kukkarossa.

 

Kallis vippi korvataan nyt Käyttölainan nostolla

Käyttölainasta tehtävää yksittäistä nostoa voidaan ajatella vipit korvaavana lainatuotteena.

Kun teet Käyttölainasta yhden noston, niin se on kuin entinen vippi. Voit nostaa vaikka vain 250 euroa ja maksaa sen takaisin useammassa kuukaudessa. Myönnämme sinulle aina 2100 euron luottopäätöksen, mutta voit huoletta jättää nostamatta ne varat joita et tarvitse ja siitä ei aiheudu sinulle kuluja. Takaisinmaksu on 10 % mutta kuitenkin vähintään 50 € kuukaudessa.

Lainahakemus on käytettävyydeltään lähes samanlainen kuin jos olet hakenut vippiä joskus aikaisemmin. Hakemus on edelleen ilmainen, helppo täyttää ja se vie vain muutaman hetken. Hakemuksessa kysymme sinulta mm. kuukausittaisia tulojasi ja menojasi.

Kun haluat rahat tilillesi nopeasti, käytä Instantor-palveluamme hakemuksen yhteydessä. Instantor varmentaa tulotietosi meille sähköisesti yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Instantorin antama tulos on yleensä niin varma, että meidän ei tarvitse useinkaan enää pyytää erillistä palkkakuittia todentaaksesi tulosi.

Instantor mahdollistaa sen, että saat rahat tilillesi heti aina asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe klo. 7-22 ja la-su 9-21.

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on aina 49 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Teemme aina 2100 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 2100 euron luotolle on 85,23 %.