Ei enää kallista vippiä, tee edullisempi nosto

Käyttölainamme hinnoiteltiin korvaamaan kalliit vipit. Käyttölainasta voit nostaa raha tilillesi kun sitä tarvitset ja se toimii kuin luottokortti.

Vaikka lainapäätös on aina vähintään 2100 euron summalle, voit nostaa varoja tilillesi juuri sen verran, kuin tarvitset. Loput voit jättää käyttämättä, eikä se maksa sinulle mitään. Voit aina myös tehdä uuden noston, jos haluat. Valmis lainapäätös säilyy käytössäsi, vaikka et hetkeen tekisi nostoja. Avaamalla Käyttölainan, varaudut arjen suunniteltuihin ja yllättäviin yllättäviin hankintoihin järkevästi.
Pikavipin eli Käyttölainan saa helposti ja luotettavasti täyttämällä lainahakemuksemme verkossa. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Otamme lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden ja käsittelemme niitä asiakaspalvelumme aukioloaikoina arkisin klo 7-22 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-21.

Näin haet meiltä helpotusta arkielämän talouteen

1. Tunnistaudu sisään

Pikalaina

Tunnistaudu hakemaan lainaa omilla pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.

2. Alustava päätös heti

laina

Saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen aikana. Teethän vielä ohjeiden mukaisen helpon tuloselvityksen.

Tuloselvitys kestää noin 5 minuuttia.

3. Saat rahat tilillesi

laina onnistui

Onnistuneen tuloselvityksen jälkeen rahat ovat tililläsi jo muutamassa minuutissa. Olet valmis toteuttamaan suunnitelmasi!

Kuka voi hakea ja saada lainaa?

Meiltä lainaa voivat hakea ja saada kaikki 20-75 vuotiaat. Lisäksi Sinun tulee olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kaksi vuotta. Tarkistamme kaikkien asiakkaidemme luottotiedot ja suoritamme myös tuloselvityksen lainapäätöksen tueksi. Tuloselvitykseen voit käyttää joko luotettavaa ja nopeaa Instantoria tai toimittaa meille tuloselvityksen helposti ohjeiden mukaisesti.
Tuloselvityksen teko kestää vain muutaman minuutin. Hyväksytyn lainapäätöksen ja tuloselvityksen jälkeen saat rahat käyttöösi normaalisti jo samana päivänä!

 

Kallis vippi korvataan nyt Käyttölainan nostolla

Käyttölainasta tehtävää yksittäistä nostoa voidaan ajatella vipit korvaavana lainatuotteena.

Kun teet Käyttölainasta yhden noston, niin se on kuin entinen vippi. Voit nostaa vaikka vain 250 euroa ja maksaa sen takaisin useammassa kuukaudessa. Myönnämme sinulle aina 2100 euron luottopäätöksen, mutta voit huoletta jättää nostamatta ne varat joita et tarvitse ja siitä ei aiheudu sinulle kuluja. Takaisinmaksu on 10 % mutta kuitenkin vähintään 50 € kuukaudessa.

Lainahakemus on käytettävyydeltään lähes samanlainen kuin jos olet hakenut vippiä joskus aikaisemmin. Hakemus on edelleen ilmainen, helppo täyttää ja se vie vain muutaman hetken. Hakemuksessa kysymme sinulta mm. kuukausittaisia tulojasi ja menojasi.

Kun haluat rahat tilillesi nopeasti, käytä Instantor-palveluamme hakemuksen yhteydessä. Instantor varmentaa tulotietosi meille sähköisesti yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Instantorin antama tulos on yleensä niin varma, että meidän ei tarvitse useinkaan enää pyytää erillistä palkkakuittia todentaaksesi tulosi.

Instantor mahdollistaa sen, että saat rahat tilillesi heti aina asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe klo. 8-21 ja la-su 9-20

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on aina 49 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Teemme aina 2100 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 2100 euron luotolle on 85,23 %.