Ei enää kallista vippiä, tee edullisempi nosto

Käyttölainamme hinnoiteltiin korvaamaan kalliit vipit. Käyttölainasta voit nostaa raha tilillesi kun sitä tarvitset ja se toimii kuin luottokortti.

Vaikka lainapäätös on aina vähintään 2100 euron summalle, voit nostaa varoja tilillesi juuri sen verran, kuin tarvitset. Loput voit jättää käyttämättä, eikä se maksa sinulle mitään. Voit aina myös tehdä uuden noston, jos haluat. Valmis lainapäätös säilyy käytössäsi, vaikka et hetkeen tekisi nostoja. Avaamalla Käyttölainan, varaudut arjen suunniteltuihin ja yllättäviin yllättäviin hankintoihin järkevästi.
Pikavipin eli Käyttölainan saa helposti ja luotettavasti täyttämällä lainahakemuksemme verkossa. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Otamme lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden ja käsittelemme niitä asiakaspalvelumme aukioloaikoina arkisin klo 7-22 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-21.

Näin haet meiltä helpotusta arkielämän talouteen

1. Tunnistaudu sisään

Pikalaina

Tunnistaudu hakemaan lainaa omilla pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.

2. Alustava päätös heti

laina

Saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen aikana. Teethän vielä ohjeiden mukaisen helpon tuloselvityksen.

Tuloselvitys kestää noin 5 minuuttia.

3. Saat rahat tilillesi

laina onnistui

Onnistuneen tuloselvityksen jälkeen rahat ovat tililläsi jo muutamassa minuutissa. Olet valmis toteuttamaan suunnitelmasi!

Kuka voi hakea ja saada lainaa?

Meiltä lainaa voivat hakea ja saada kaikki 20-75 vuotiaat. Lisäksi Sinun tulee olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kaksi vuotta. Tarkistamme kaikkien asiakkaidemme luottotiedot ja suoritamme myös tuloselvityksen lainapäätöksen tueksi. Tuloselvitykseen voit käyttää joko luotettavaa ja nopeaa Instantoria tai toimittaa meille tuloselvityksen helposti ohjeiden mukaisesti.
Tuloselvityksen teko kestää vain muutaman minuutin. Hyväksytyn lainapäätöksen ja tuloselvityksen jälkeen saat rahat käyttöösi normaalisti jo samana päivänä!

 

Luotettavasti rahat tilille silloin kuin haluat

Ensimmäisen noston määrän valitset yläpuolella olevasta sliderista jo ennen kuin siirryt varsinaiseen hakemukseen. Voit toki vaihtaa noston määrää myöhemmin vielä hakemuksessa. 

Hakemuksessa on vaihe, missä luot itsellesi PIN-koodin. PIN-koodilla voit tehdä uusi nostoja, jos tarvetta tulee.

Voit tehdä noston milloin ja mistä tahansa helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 8-21 ja la-su 9-20.

Toinen vaihtoehto siirtää rahaa Käyttölainasta on tehdä se Online-palvelussamme. Online-palvelussa voit myös päivittää osoitetietosi sekä tarkastella nostojen määrää.
Online-palveluun tunnistaudut joko omilla pankkitunnuksillasi tai puhelinnumerolla ja samalla PIN-koodilla, jonka luit hakemuksen yhteydessä.

Rahat maksetaan tilillesi aina asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 8-21 ja la-su 9-20.