Nosta Käyttölainasta rahaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset

Olipa rahoitustarpeesi pieni tai iso, avun saat aina Käyttölainasta. Voi asettaa luottorajaksesi jopa 5000 euroa ja voit aina nostaa vain sen summan, jonka kulloinkin tarvitset. Siinä, missä kalliit pikavipit koettiin ratkaisuina äkillisiin taloudellisiin ongelmiin, Käyttölaina antaa mahdollisuuden suunnitella lainasi ja menosi maksukykysi mukaisesti pitkäksi aikaa eteenpäin.

Käyttölaina toimii kuin luottokortti

Lainasopimus tehdään tarpeidesi mukaiselle 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron summalle ja voit nostaa lainasta tilillesi kulloinkin juuri sen määrän varoja, jonka tarvitset. Nostosumma voi olla 50-5000 euron välillä, ja jäljelle jäävä summa on mahdollista nostaa myöhemmin. Käyttölainan nostot siirretään tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaan valitsemallesi lainasummalle voit jättää osan käyttämättä eikä se maksa sinulle mitään.

Miten maksan lainani takaisin?

Myös takaisinmaksu toimii joustavasti luottokortin tavoin. Pienin mahdollinen lyhennys on 10% pääomasta, ja enimmillään suoritus on 300€ kuussa. Kun pääoma on 500 euroa tai alle, kuukausikohtainen minimilyhennys on 50 euroa. Jos olet nostanut enintään 500 euroa laskutuskuukautesi aikana, vähimmäislyhennys on 50 euroa.

Lainalaskurisivulta voit nähdä miten ensimmäisen noston takaisinmaksu muodostuu. Halutessasi voit myös maksaa lainan kokonaisuudessaan kerralla pois, mutta ota tällöin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia maksutietoja varten. Käyttölainan joustava limiitti mahdollistaa sen, että voit helposti ja fiksusti nostaa pieniä summia ja pystyt näin samalla tarkkailemaan, ettet lainaa varojesi yli.

Haluamme tarjota sinulle helpon ja luotettavan tavan tutustua Käyttölainaamme.

Uudet Käyttölainan asiakkaamme saavat korotonta maksuaikaa lainalleen keskimäärin 30 päiväksi. Korottoman laina-ajan pituus riippuu valitusta eräpäivästä ja laina myöntöpäivästä ja on pituudeltaan 14- 45 päivää.

Kuinka koroton maksuaika määräytyy?

Ensimmäinen laskutuskausi määräytyy lopullisen eräpäivävalintasi ja lainan myöntäpäivän mukaan. Jos valitset eräpäiväksi kuun 15. päivän, on koroton laskutuskautesi lainan avaamispäivästä kuun viimeiseen päivään. Korottomia maksupäiviä sinulle kertyy keskimäärin 30, kuitenkin vähintään 14 ja maksimissaan 45 päivää.

Kyllä, haluan Käyttölainaa

Pikalaina Lainaa 100 Lainaa 200 Lainaa 500 Lainaa 1000 Lainaa 2000 Lainaa 3000 Lainaa 5000

 

Käyttäjien arvioita

- kävijät ovat antaneet
3.89 tähteä 5:stä

Arvosteltu 1618 kertaa.

Käyttölaina - Näin siirrät lainasta rahaa omalle tilille

Ensimmäisen siirron Käyttölainastasi teet helpoiten jo heti lainahakemuksen yhteydessä. Rahat siirretään tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikana, kun lainapäätös ja tuloselvitys on hyväksytty. Mikäli et tee ensimmäistä nostopyyntöä hakemuksen yhteydessä, voit tehdä sen myöhemmin Online-palvelussa tai lähettää kännykällä SMS-viestin, johon löydät ohjeet alta.

Rahojen siirto omalle tilille Online-palvelussa

Helpoiten siirrät rahaa omalle tilillesi Online-palvelussamme juuri silloin kuin sinulle sopii. Kirjaudu Online-palveluun sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla tai käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiasi. Onlinessa tarvittava PIN-koodi luodaan lainahakemuksen yhteydessä. Rahat siirretään tilillesi aina asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Siirrä rahaa puhelimellasi

Voit tehdä noston milloin ja mistä tahansa helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Nosta rahaa ja maksa laskuja mobiilisovelluksella

Uudella Käyttölainan mobiilipalvelulla helpotat lainan käyttöä ja hoitoa sekä hallitset Käyttölainaasi kätevästi. Sovelluksen avulla näet aina halutessasi kaikki lainasi tiedot. Sovelluksella voit myös helposti nostaa lainaa tilillesi, maksaa laskujasi sekä lainaasi takaisin. Mobiilipalveluun kirjaudutaan helposti puhelinnumerolla ja PIN-koodilla, jotka luodaan aina jo lainahakemuksen yhteydessä.

Lataa soveullus ilmaiseksi Android-puhelimeesi täältä.