Pikalaina nopeasti ja luotettavasti

Laina.fi:n Käyttölaina tuo helpotusta arkielämän rahoitustarpeisiin aina 5000 euroon asti. Käyttölaina on pikalaina, josta voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan aina kun tarvitset. Me kaikki kohtaamme joskus tilanteita, jotka vaativat nopeita ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Haluamme olla apunasi näissä tilanteissa.

Pikalainastamme voit tehdä nostoja tarpeidesi mukaan 50 eurosta ylöspäin, aina sinulle myönnettyyn lainasummaan asti. Annamme lainapäätöksiä aina 2100-5000 euron väliltä. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Asiakkaidemme etuihin kuuluvat mm. lyhennysvapaat kuukaudet ja erilaiset rahanarvoiset etukampanjat. Tältä sivulta löydät tarkempaa tietoa lainan kustannuksista, kuka lainaa voi hakea, lainan ominaisuuksista sekä kuinka Käyttölaina toimii.

Lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä lainan hakeminen sido sinua vielä mihinkään. Mikset siis hakisi ilmaista lainapäätöstä muutamassa minuutissa jo tänään? 

Hae pikalainaa

 

1. Tunnistaudu sisään

Pikalaina

Tunnistaudu hakemaan lainaa omilla pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.

2. Alustava päätös heti

laina

Saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen aikana. Teethän vielä ohjeiden mukaisen helpon tuloselvityksen.

Tuloselvitys kestää noin 5 minuuttia.

3. Saat rahat tilillesi

laina onnistui

Onnistuneen tuloselvityksen jälkeen rahat ovat tililläsi jo muutamassa minuutissa. Olet valmis toteuttamaan suunnitelmasi!

Pikalainan kustannuksemme ovat edulliset

Uskomme läpinäkyvään ja luotettavaan hinnoitteluun. Asiakkaanamme tiedät aina, mistä maksat. Maksat aina vain nostamastasi lainasta. Alla olevasta taulukosta näet helposti yleiset lainakustannuksemme. Tarkempaa tietoa saat pikalainalaskurista.

Lainasumma

Vuotuinen nimelliskorko

Todellinen vuosikorko

Takaisinmaksuaika

Minimilyhennys

Nostopalkkio
Min. 2100€, max. 5000€ asti

29-39%

77,02%

Lainan voi maksaa milloin tahansa takaisin

10% nostetusta lainasummasta tai vähintään 50€

12,5% nostetusta lainasummasta

Miksi pikalaina meiltä?

  1. Hakemisen helppous. Voit tehdä lainahakemuksen missä vain, milloin vain. Valitse vain haluamasi lainasumma ja voit aloittaa hakemuksen täyttämisen. Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti.
  2. Lainapäätös heti. Alustavan lainapäätöksen saat jo hakemuksen yhteydessä, ilman turhaa odottelua.
  3. Rahojen saamisen nopeus. Hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen saat rahat tilillesi tyypillisesti jo samana päivänä.
  4. Vakuudeton laina. Me emme tarvitse sinulta lainkaan vakuuksia lainaasi varten.
  5. Joustava takaisinmaksu ja asiakkaidemme edut. Lainassamme on joustava takaisinmaksu ja maksat vain käytetystä lainasta. Asiakkaidemme etuihin kuuluvat mm. lyhennysvapaat kuukaudet, henkilökohtainen Online-ympäristö laina-asioiden hoitamiseen ja erilaiset rahanarvoiset etukampanjat.
  6. Tutkitusti tyytyväisiä asiakkaita. Teimme asiakastyytyväisyyskyselyn viimeksi kesällä 2018, josta saimme asiakkailtamme hyvää palautetta. Kiitoksemme heille! Konserniimme kuuluu jo yli 400 000 asiakasta sekä Suomessa että Ruotsissa.

Voit saada lainaa jos ...

Olet asunut vakituisesti Suomessa kaksi vuotta. Luottotietosi tulee olla kunnossa, sillä emme myönnä pikalainaa luottotiedottomalle. Edellytämme myös säännöllisiä kuukausituloja. Näin haluamme varmistua, että suoriudut lainan takaisinmaksusta kohtuullisesti.

Kuinka Käyttölaina toimii?

Kuinka siirrän rahaa tililleni? Pikalaina eli Käyttölaina toimii kuin digitaalinen luottokortti puhelimessasi. Mikäli haluat siirtää rahaa käyttöösi, teet vain nostopyynnön helposti tekstiviestillä. Voit tehdä nostoja myös henkilökohtaisessa asiakkaan Online-ympäristössäsi. Kerromme sinulle, kuinka paljon olet nostanut ja kuinka paljon sinulla on nostovaraa jäljellä.

Voit tehdä noston milloin ja mistä tahansa helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Tein noston. Milloin rahat ovat tililläni? Rahat maksetaan tilillesi aukioloaikoinamme ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Toimimme yhteistyössä reaaliaikaisesti seuraaviin pankkeihin: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki tai Paikallisosuuspankit. Muissa tapauksissa rahan siirtymisessä tilille voi kestää 1-2 pankkipäivää.

Nostin viime viikolla 100 euroa, voinko nostaa lisää? Kyllä, jos luottorajasi ei ole ylittynyt. Nostoja voit tehdä aina niin monta kuin haluat, ilman kuukausi- tai muitakaan rajoitteita. Nostovaran voit tarkistaa Online-palveustamme

Kuinka takaisinmaksu tapahtuu? Saat meiltä kerran kuussa laskun, josta näet minimilyhennyksen määrän. Takaisinmaksu on joko 10% nostamastasi lainasummasta tai vähintään 50 euroa. Lasku toimitetaan toiveidesi mukaisesti joko paperisena kotiin, sähköpostilaskuna tai e-laskuna.

Voinko maksaa laskun takaisin ennen eräpäivää? Kyllä. Ennenaikainen lainan takaisinmaksu on mahdollista ilman lisäkuluja. Lainasumma on kuitenkin aina lainaehtojen mukainen.

Voinko tehdä ylimääräisiä takaisinmaksuja? Kyllä. Viitenumerosi pysyy samana koko laina-ajan ja voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä suorituksia lainallesi. Käyttölainan laskutus jatkuu silti aina kuukausittain,vaikka olisit tehnyt ennakkoon suorituksia.

 

Mitä asiakkaamme meistä kertovat?

Meillä on tutkitusti erittäin tyytyväisiä asiakkaita

Teetimme toukokuussa 2018 asiakastyytyväisyyskyselyn palvelujamme aktiivisesti käyttävien asiakkaiden kesken. Halusimme selvittää kyselyn avulla mikä on tuotteidemme ja asiakaspalvelumme taso tällä hetkellä.

Arvoasteikolla 0-10 mitattuna asiakkaamme arvioivat tyytyväisyyttään ja Käyttölainan kohdalla  keskiarvoksi nousti 8,10, josta olemme erittäin kiitollisia. Alla muutama kommentti, joita saimme asiakkailtamme kyselyn mukana.

“Nettisivunne ovat selkeät, sekä lainan maksu ja nostojen tekeminen kätevää niin nettisivujenne kautta kuin tekstiviestilläkin. Lisäksi takaisinmaksua helpottamaan tukalan tilanteen tullen on mahdollista hyödyntää lyhennysvapaat kuukaudet kahdesti vuodessa. Palveluanne suosittelisin ilman moitteita juuri yleisesti siitä syystä, että se on selkeää ja helppoa.”

“Nopeus 10!”

“Lainan korko on mukavan matala. Asiakaspalvelijat ovat osaavia ja auttavat tarvittaessa erittäin hyvin. Myös vaikean taloudellisen tilanteen sattuessa joustovaraa löytyy! Kertakaikkiaan ensiluokkaista palvelua!”

Kiitämme kaikkia kyselyyn osallistuneita ja pyrimme aktiviisesti myös jatkossa siihen, että  saamme olla tyytyväisten asiakkaiden yritys.

Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken tekemisemme lähtökohta.

Teetetyn  kyselyn perusteella voimme todeta, että olemme onnistuneet tavoitteessamme  palvella asiakkaitamme hyvin.  Jatkuvan tuotekehityksen paras polttoaine onkin asiakaspalaute, jota keräämme myös jatkossa aktiivisesti asiakkailtamme. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat myös suorittaneet Suomen Asiakaspalvelusertifiointi Oy:n rekisteröimän Asiakaspalvelupassin®, jotta asiakaspalvelumme olisi mahdollisimman laadukasta ja asiakaslähtöistä.

Kyselyn pohjalta saatu NPS-arvo Käyttölainalle oli 43.


NPS (Net Promoter Score, Nettosuosittelijat) on kansainvälisesti käytössä oleva asiakastyytyväisyysmittari, joka on vertailukelpoinen eri yritysten kesken. Kysely perustuu asiakkaalle esitettävään kahteen tai kolmeen kysymykseen, jotka kertovat, suosittelisiko asiakas kyseistä yritystä tuttavilleen ja kollegoilleen. Tutkimuksessa asiakasta pyydetään sanallisen palautteen lisäksi antamaan asiakastyytyväisyyttä kuvaava arvosana asteikolla 0-10.