Käyttölaina on nyt vakuudeton ja edullinen

Kertalaina- rahaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset

Vaikka emme myönnä enää uusia Laina.fi Käyttölainoja syyskuussa 2019 voimaantulleen lakimuutoksen jälkeen, palvelemme Käyttölainan asiakkaita edelleen niin kuin ennenkin: asiantuntevasti ja asiakasta kuunnellen. Lakimuutos ei myöskään vaikuta Käyttölainan hinnoitteluun. Limiittilainat poistuivat syyskuun 2019 alussa Laina.fi:n valikoimasta mutta voit jatkaa lainasi käyttämistä normaalisti: tee nostoja luottovarastasi, maksa lainaasi takaisin ja hae lisää edullista Laina.fi Käyttölainaa.

Tutustu edulliseen Kertalainaan

Käyttölainasi toimii edelleen kuin luottokortti

Jos sinulla on jo Laina.fi Käyttölaina, voit jatkaa sen käyttämistä aivan kuten ennenkin. Lainasopimus on tehty tarpeidesi mukaiselle 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron summalle ja voit nostaa lainasta tilillesi kulloinkin juuri sen määrän varoja, jonka tarvitset. Nostosumma voi olla 50-5000 euron välillä, ja jäljelle jäävä summa on mahdollista nostaa myöhemmin. Käyttölainan nostot siirretään tilillesi yhden pankkipäivän kuluessa. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaan valitsemallesi lainasummalle voit jättää osan käyttämättä eikä se maksa sinulle mitään.

Miten maksan Käyttölainani takaisin?

Myös takaisinmaksu toimii joustavasti luottokortin tavoin. Pienin mahdollinen lyhennys on 10% pääomasta, ja enimmillään suoritus on 300€ kuussa. Kun pääoma on 500 euroa tai alle, kuukausikohtainen minimilyhennys on 50 euroa. Jos olet nostanut enintään 500 euroa laskutuskuukautesi aikana, vähimmäislyhennys on 50 euroa.

Halutessasi voit myös maksaa lainan kokonaisuudessaan kerralla pois, mutta ota tällöin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia maksutietoja varten. Käyttölainan joustava limiitti mahdollistaa sen, että voit helposti ja fiksusti nostaa pieniä summia ja pystyt näin samalla tarkkailemaan, ettet lainaa varojesi yli.

 

 

Tutustu edulliseen Kertalainaan

Pikalaina Lainaa 100 Lainaa 200 Lainaa 500 Lainaa 1000 Lainaa 2000 Lainaa 3000 Lainaa 5000

 

Käyttäjien arvioita

"Laina.fi Käyttölaina on erittäin näppärä ja joustava ’varakassa’. Tarvittaessa myös asiakaspalvelu on ollut ripeää ja ystävällistä."

"On selkeätä asioida kanssanne, digiasiat hyvin toimivia, luotettavia ja helppoja käyttää"

"Hommat hoituu kätevästi."

Käyttölaina on kätevä joustoluotto, josta voit tehdä 50-5000 euron nostoja

Käyttölainaa myönnettiin joustavaksi luotoksi yllättäviin menoihin ja tilapäiseen lainatarpeeseen. Käyttölainaa voit nostaa helposti SMS-viestillä tai kirjautumalla Online-palveluumme henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Voit tehdä niin monta nostoa kuin haluat ilman kuukausi- tai muita rajoitteita. Käyttölainan nostot siirretään tilillesi yhden pankkipäivän kuluessa. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin ma-pe klo 12-16.

Emme enää myönnä Käyttölainoja, mutta jos sinulla on jo Käyttölaina, voit jatkaa sen käyttämistä huoletta- palvelumme toimivat niinkuin ennenkin.

Kun lyhennät lainaa, voit maksaa kuukausilaskuusi merkityn minimilyhennyksen, suuremman summan tai suorittaa kerralla koko nostamasi pääoman pois. Jokainen takaisinmaksusi palauttaa Käyttölainaa uudelleen käyttöösi. Laskutuskausi määräytyy sen mukaan, valitsetko eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen päivän. Voit valita paperisen laskun tai sähköpostilaskun.

 

Käyttölainan kustannukset

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2100€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.

 

Rahojen siirto omalle tilille Online-palvelussa

Helpoiten siirrät rahaa omalle tilillesi Online-palvelussamme juuri silloin kuin sinulle sopii. Kirjaudu Online-palveluun sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla tai käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiasi. Onlinessa tarvittava PIN-koodi luodaan lainahakemuksen yhteydessä. Rahat siirretään tilillesi yhden pankkipäivän kuluessa.

 

Siirrä rahaa puhelimellasi

Voit myös tehdä Käyttölainastasi noston milloin ja mistä tahansa lähettämällä tekstiviestin: L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua.

 

 

Nosta rahaa ja maksa laskuja mobiilisovelluksella

Uudella Käyttölainan mobiilipalvelulla helpotat lainan käyttöä ja hoitoa sekä hallitset Käyttölainaasi kätevästi. Sovelluksen avulla näet aina halutessasi kaikki lainasi tiedot. Sovelluksella voit myös helposti nostaa lainaa tilillesi, maksaa laskujasi sekä lainaasi takaisin. Mobiilipalveluun kirjaudutaan helposti puhelinnumerolla ja PIN-koodilla, jotka luodaan aina jo lainahakemuksen yhteydessä.

Lataa soveullus ilmaiseksi Android-puhelimeesi täältä.