Nosta Käyttölainasta rahaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset

Olipa rahoitustarpeesi pieni tai iso, avun saat aina Käyttölainasta. Voi asettaa luottorajaksesi jopa 5000 euroa ja voit aina nostaa vain sen summan, jonka kulloinkin tarvitset. Luottorajasi toimii kuin luottokortti. Takaisinmaksu toimii myös luottokortin tavoin. Minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€. Lainalaskurisivulta näet miten ensimmäisen noston takaisinmaksu muodostuu.

Haluamme tarjota sinulle helpon ja luotettavan tavan tutustua Käyttölainaamme. Uutena Käyttölainan asiakkaana, voit tehdä nostokuluttomia nostoja aina 300 euroon asti. Saat myös täysin korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päiväksi. Käyttölaina on turvallinen ja läpinäkyvä ratkaisu arjen rahoitustarpeisiin.

Kyllä, haluan Käyttölainaa 

Lainaa 100   Lainaa 200   Lainaa 500    Lainaa 1000    Lainaa 2000    Lainaa 3000    Lainaa 5000  

 

Käyttäjien arvioita

Käyttölaina - kävijät ovat antaneet
3.89 tähteä 5:stä

Arvosteltu 1479 kertaa.

Käyttölaina on kätevä joustoluotto, josta voit tehdä 50-5000 euron nostoja

Käyttölaina sopii joustavaksi luotoksi yllättäviin menoihin ja tilapäiseen lainatarpeeseen. Käyttölainaa voit nostaa helposti SMS-viestillä tai kirjautumalla Laina.fi:n Online-palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Voit tehdä niin monta nostoa kuin haluat ilman kuukausi- tai muita rajoitteita. Käyttölainan nostot siirretään tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin ma-pe klo 07:00-22:00 ja la-su klo 09:00-21:00.

Kun lyhennät lainaa, voit maksaa kuukausilaskuusi merkityn minimilyhennyksen, suuremman summan tai suorittaa kerralla koko nostamasi pääoman pois. Jokainen takaisinmaksusi palauttaa Käyttölainaa uudelleen käyttöösi. Laskutuskausi määräytyy sen mukaan, valitsetko eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen päivän. Voit valita paperisen laskun tai sähköpostilaskun.

Käyttölaina sopii monille

Lainan saannin edellytyksenä on, että olet 20-75 vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja varmistanut, että takaisinmaksukykysi on riittävä. Koska Käyttölaina toimii luottokortin tavoin, niin myös kulut syntyvät ainoastaan nostoista, ei sinulle myönnettävästä luottorajasta. Joskus on hyvä hakea Käyttölaina valmiiksi pahan päivän varalla, sillä silloin kun tarve on akuutti, niin lainasi on nostoa vaille valmiina.

Käyttölainan kustannukset

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2100€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.

Hae Käyttölainaa