Nosta Käyttölainasta rahaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset

Olipa rahoitustarpeesi pieni tai iso, avun saat aina Käyttölainasta. Voi asettaa luottorajaksesi jopa 5000 euroa ja voit aina nostaa vain sen summan, jonka kulloinkin tarvitset. Luottorajasi toimii kuin luottokortti. Takaisinmaksu toimii myös luottokortin tavoin. Minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€. Lainalaskurisivulta näet miten ensimmäisen noston takaisinmaksu muodostuu.

Haluamme tarjota sinulle helpon ja luotettavan tavan tutustua Käyttölainaamme. Uutena Käyttölainan asiakkaana, voit tehdä nostokuluttomia nostoja aina 300 euroon asti. Saat myös täysin korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päiväksi. Käyttölaina on turvallinen ja läpinäkyvä ratkaisu arjen rahoitustarpeisiin.

Kyllä, haluan Käyttölainaa 

Lainaa 100   Lainaa 200   Lainaa 500    Lainaa 1000    Lainaa 2000    Lainaa 3000    Lainaa 5000  

 

Käyttäjien arvioita

- kävijät ovat antaneet
3.89 tähteä 5:stä

Arvosteltu 1472 kertaa.

Käyttölaina - Näin siirrät lainasta rahaa omalle tilille

Ensimmäisen siirron Käyttölainastasi teet helpoiten jo heti lainahakemuksen yhteydessä. Rahat siirretään tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikana, kun lainapäätös ja tuloselvitys on hyväksytty. Mikäli et tee ensimmäistä nostopyyntöä hakemuksen yhteydessä, voit tehdä sen myöhemmin Online-palvelussa tai lähettää kännykällä SMS-viestin, johon löydät ohjeet alta.

Rahojen siirto omalle tilille Online-palvelussa

Helpoiten siirrät rahaa omalle tilillesi Online-palvelussamme juuri silloin kuin sinulle sopii. Kirjaudu Online-palveluun sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla tai käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiasi. Onlinessa tarvittava PIN-koodi luodaan lainahakemuksen yhteydessä. Rahat siirretään tilillesi aina asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Siirrä rahaa puhelimellasi

Voit tehdä noston milloin ja mistä tahansa helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Nosta rahaa ja maksa laskuja mobiilisovelluksella

Uudella Käyttölainan mobiilipalvelulla helpotat lainan käyttöä ja hoitoa sekä hallitset Käyttölainaasi kätevästi. Sovelluksen avulla näet aina halutessasi kaikki lainasi tiedot. Sovelluksella voit myös helposti nostaa lainaa tilillesi, maksaa laskujasi sekä lainaasi takaisin. Mobiilipalveluun kirjaudutaan helposti puhelinnumerolla ja PIN-koodilla, jotka luodaan aina jo lainahakemuksen yhteydessä.

Lataa soveullus ilmaiseksi Android-puhelimeesi täältä.