Unohda pikavippi - tutustu edulliseen Käyttölainaan jopa 5000€ asti

Mistä on kyse? Fiksu ja edullinen Käyttölaina korvaa kalliit pikavipit. Pikavippeihin verrattuna Käyttölaina on luotettava ja huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Käyttölaina tarjoaa nopean avun arkielämän yllättäviinkin rahoitustarpeisiin. Haluamme olla apunasi, kun tarvitset lainaa nopeasti, luotettavasti ja edullisesti.

Kuinka haen lainaa? Meiltä saat avun aina jopa 5000 euroon asti. Lainahakemuksen voit täyttää helposti sekä tietokoneella että mobiilissa. Lainahakemuksen tekemiseen kuluu vain muutama minuutti. Varaathan pankkitunnuksesi valmiiksi vierellesi, jolloin hakemuksen tekeminen nopeutuu entisestään. Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja voit hakea lainaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Saat alustavan luottopäätöksen välittömästi lainahakemuksen yhteydessä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen, rahat maksetaan tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Hakemuksen aikana voit tehdä helpon ja nopean tuloselvityksen, jolla varmistumme takaisinmaksukyvystäsi. Emme myönnä lainaa esimerkiksi luottotiedottomille tai alle 20-vuotiaille.

Uudet pikavipit kannattaa siis korvata Laina.fi:n Käyttölainalla. Alta löydät lisää tietoa muun muassa kysymyksiin, kuinka raha saadaan tilille, mitkä ovat lainakustannukset sekä kuka voi saada Käyttölainaa.

Kuinka saan rahat tililleni?

 

Käyttölaina toimii kuin digitaalinen luottokortti puhelimessasi. Päätä vain itsellesi sopiva lainasumma 5000 euroon asti ja voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen. Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Pikavippien hakemisen helppous, Käyttölainan luotettavuus.

Saatat joskus tarvita viisikymppisen viikonlopuksi tai suuremman summan kattamaan ensi viikon kustannuksia ja hankintoja. Olipa rahatarpeesi mikä tahansa, voit tehdä nostoja suoraan tilillesi oman lainasummasi puitteissa. Maksat ainoastaan käyttämästäsi lainasta. Kuin siis saisit pikavipin heti tilillesi. Pikavippien nostamisen helppous, Käyttölainan edullisuus.

Voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan helposti tekstiviestillä tai kirjautumalla omaan Online-ympäristöösi. Ensimmäisen noston voit tehdä jo lainahakemuksen yhteydessä. Pyytämäsi lainasumma maksetaan tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21. Jos teet nostopyynnön aukioloaikojen ulkopuolella, käsitellään nostopyyntösi heti kun asiakaspalvelumme on jälleen avoinna.

Esimerkki lainan nostamisesta. Asiakkaalle on myönnetty 5000 euron Joustolaina. Asiakas haluaa kuitenkin nostaa lainasta vain 1000 euroa. Asiakas voi nostaa 5000 euron limiitistä 1000 euroa tililleen, jolloin hän maksaa ainoastaan nostamastaan lainasummasta. 4000€ jää odottamaan uusia nostotarpeita. Jokaisesta nostosta perimme normaalin 12,5% nostopalkkion.

Huomioithan siis, että vaikka sinulle on myönnetty esimerkiksi 5000 euron laina, maksat vain itse nostamastasi lainasummasta. Aina kun maksat lainaasi meille takaisin, palautuu maksasi summa käyttöösi. Voit tutustua myös lainalaskuriimme, josta näet helposti nostamasi lainan kustannuksia. Olemme tiivistäneet kustannuksia myös alla olevaan taulukkoon. Pikavippien tavoin, Käyttölainaa on helppo käyttää.

Alta näet lainakustannuksia kootusti:

Lainasumma

Vuotuinen nimelliskorko

Todellinen vuosikorko

Takaisinmaksuaika

Minimilyhennys

Nostopalkkio

Min. 2100€, max. 5000€ asti

29-39%

77,02%

Lainan voi maksaa million tahansa takaisin

10% nostetusta lainasummasta tai vähintään 50€

12,5% nostetusta lainasummasta

Me Laina.fi:llä läpinäkyvään hinnoitteluun, jotta tiedät aina paljonko maksat ja mistä takaisinmaksu koostuu.

Takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa valitsemasi eräpäivän mukaan joko kuukauden 15. päivä tai kuukauden viimeinen päivä. Voit valita joko paperisen laskun tai sähköpostilaskun. Voit myös halutessasi sopia e-laskutusmahdollisuudesta omassa verkkopankissasi.

Miten Käyttölaina eroaa pikavipistä?

Käyttölaina

Luotettava ja turvallinen

Läpinäkyvä hinnoittelu, ei piilokuluja

Joustava takaisinmaksu

Toimii kuin digitaalinen luottokortti

Pikavippi

Saattoi sisältää riskejä

Korot arvaamattomia

Asiakkaiden takaisinmaksukykyä ei varmistettu

Rajaton määrä pikavippejä

Entisaikojen pikavipit saattoivat yllättää takaisinmaksusummilla sekä koroillaan, joka on leimannut pikalainoja. Lakiuudistukset ovat onneksi poistaneet epäluotettavat toimijat markkinoilta ja korkokattosääntelyt pitävät huolen siitä, etteivät kulut pääse yllättämään. Lainoissamme ei siis ole ikäviä piilokuluja ja tiedät aina mistä maksat.

Vastuullisena toimijana myönnämme lainaa ainoastaan niille henkilöille, keillä on riittävä takaisinmaksukyky ilman luottohäiriömerkintöjä. Emme myönnä pikavippiä luottotiedottamalle.

Kenelle Käyttölaina sopii?

Käyttölaina sopii mainiosti sekä yllättävien että suunniteltujen menojen kattamiseen. Käyttölaina voi toimia myös vararahastonasi, joka toimii kuin digitaalinen luottokortti taskussasi. Voit hakea lainaa, mikäli olet hoitanut moitteettomasti raha-asiat ja sinulla on riittävä takaisinmaksukyky. Sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta.

Vastuullisena luotonmyöntäjänä vaadimme myös tuloselvityksen tekemäsi lainahakemuksen yhteydessä. Kerromme sinulle suoraan, mikä on riittävä tuloselvitys, joka kestää vain muutaman minuutin.

Hakemalla Käyttölainaa jo nyt, sinulla on akuutin tarpeen koittaessa laina vararahastona nostoa vaille valmiina.

Milloin rahat ovat tililläni?

Myönteisen lainahakemuksen ja nopean tuloselvityksen jälkeen, rahat siirretään tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su klo 9-21. Lainahakemuksen voit tehdä kuitenkin milloin tahansa, kellonajasta riippumatta.

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi ilman vakuuksia on laina ilman toisen henkilön tai omaisuuden tuomaa vakuutta. Käyttölainamme on myös täysin vakuudeton laina. Vaikka lainamme on vakuudeton, huomioithan, että vastuullisena toimijana tarvitsemme silti lainan myöntämistä varten tuloselvityksen. Tuloselvitys on tehty mahdollisimman helpoksi ja siihen menee vain muutama minuutti.

Hae Käyttölainaa   

Miksi hakisin Käyttölainaa?

Rahantarve voi yllättää milloin tahansa, kenet tahansa.

Tiedämme kaikki sen tunteen, kun tulot eivät riitä kaikkien menojen kattamiseen. Nämä tilanteet vaativat nopeita ja luotettavia ratkaisuja. Pikavippien sijaan tarjoamme helpotusta rahoitustarpeisiisi Käyttölainan muodossa. Käyttölaina on luotettava ja edullinen vaihtoehto, jonka myötä voit saada lainaa aina 5000 euroon asti.

  • Nopea ja helppo lainan hakuprosessi.
  • Saat lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä.
  • Vastaanotamme lainahakemuksia kellon ympäri joka päivä.
  • Ilmainen lainahakemus, joka ei vielä sido sinua mihinkään.
  • Rahat tilillesi jopa tunnissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Vaikka myönnämme vähintään 2100 ja enintään 5000 euron lainan, voit käyttää sinulle myönnetystä lainasummasta juuri sen summan kuin tarvitset. Nosta esimerkiksi 100€ yllättäviä laskuja varten tai 2000€ rikkoutuneen astianpesukoneen varalle. Nostamaton summa jää odottamaan tulevaisuuden rahatarpeita.

Asiakaspalvelumme on sinua varten

Jos jokin vielä askarruttaa lainaan tai lainan hakemiseen liittyen, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit joko soittaa tai lähettää meille sähköpostia. Asiakaspalvelumme on täysin suomenkielinen ja tarvittaessa palvelu sujuu luontevasti myös ruotsiksi ja englanniksi. Soita siis meille numeroon 0200 90900 tai lähteä sähköpostia asiakaspalvelu@laina.fi.

Käyttölainan nostot ovat kuin pikavipit, mutta halvempia

Pikavippiala ja sen kehitys Suomessa

Pikavippi, eli pikalaina on ollut nopea ja vaivaton tapa hankkia käteistä suoraan tilille ilman välikäsiä ja monimutkaista paperisotaa. Terminä pikavippi  ja pikavippi lainamuotona rantautui Suomeen vuonna 2005 nousten erittäin nopeasti yhdeksi suosituimmaksi tavaksi hankkia nopeasti lyhytaikaista lainaa. Tämähän oli jotain aivan uutta ja ihmeellistä, sillä lainan hakeminen tunnettiin hankalana ja aikaa vievänä prosessina, jossa paperisotaa käytiin molemmin puolin. Lisäksi pankit eivät helposti myöntäneet lainaa opiskelijoille ja vähävaraisille, joten pikavippi oli erittäin tervetullut uutuus lainamarkkinoilla.

Suomessa matkapuhelimet olivat avainasemassa pikalainaa haettaessa, sillä koko lainaprosessi käytiin puhelimella kätevästi tekstiviestien välityksellä tai soittaen ilman aikaa vieviä pankkikäyntejä ja dokumenttien lähettelyä. Lainan hakeminen ilman jatkuvaa paperisotaa koettiin hyvin mielekkäänä vaihtoehtona. Tekstiviestin rinnalle nousi internetin yleistymisen kautta tietokoneella tai muulla mobiililaitteella haettavat pikalainat, mikä synnytti Suomeen lukemattomia uusia pikavippiyrityksiä. 

Pikavipit – käteistä nopeasti ja sujuvasti

Ennen lakimuutosta pientä summaa nopeasti tarvitsevalle pikavippi oli helppo tapa hankkia rahat ennätysajassa tilille, mutta toisin kuin muissa lainoissa pikavippi tuli yleensä maksaa takaisin kokonaisuudessaan 30 päivän kuluttua lainan myöntämisestä. Lainattujen summien lisäksi yritykset veloittivat reilusti korkoa, joka saattoi olla hulppea summa suhteessa itse lainan suuruuteen. Useimmiten pikavippiä haettiin ennen tilipäivää tai vauhdikkaan ravintolaillan tuoksinnassa lompakon paistaessa tyhjänä. Nopeasti käteistä kaipaavalle löytyi runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, sillä internet oli pullollaan asiakkaista kilpailevia yrityksiä, jotka tarjosivat entistä nopeammin yhä suurempia summia lainaa

Pikalainat vaihtelivat lainan tarjoajasta riippuen suuruudeltaan, vaihteluväli oli yleensä mitä tahansa 50 – 2000 euron väliltä. Uudet asiakkaat joutuivat näkemään hieman enemmän vaivaa hakiessaan lainaa vanhempiin asiakkaisin verrattuna, ja myönnettävän lainan summa saattoi olla hieman pienempi, kun kyseessä oli uusi asiakas. Tutuille rekisteröityneille vakioasiakkaille, joiden lainan takaisinmaksu oli tapahtunut ajallaan, myönnettiin suoralta kädeltä jo hieman suurempia vippejä. Monelle pikainen laina oli helpotus ahdingossa olevaan talouteen ja toisille ylimääräisten kustannusten paikkausta. 

Lakimuutosten vaikutukset pikalainoihin

Uusi lakimuutos, joka tehtiin lainojen suunnattomien korkojen hillitsemiseksi ja itse kuluttajan suojaksi sai aikaan mittavia muutoksia, sillä se vähensi tuntuvasti pikavippiyrityksiä markkinoilta. Toiset yritykset keskittyivät tarjoamaan pikavippiä korvaavan lainamuodon sekä uusille, että vanhoille asiakkailleen, mikä toi markkinoille aivan uusia tekijöitä. Tänään nopeasti lainaa tarvitsevan ei kuitenkaan tarvitse jäädä tyhjin käsin, sillä internetistä löytyy useita yrityksiä, jotka tarjoavat erikokoisia nopeita luottoja.

Pikavipit ovat siis väistymässä kuluttajaystävällisempien limiittilainojen tieltä, jota tarjoaa esimerkiksi Laina.fi. Nämä ovat huomattavasti joustavampia lainamuotoja pikavippeihin verrattuna, sillä lainaa myönnetään min. 2100 ja max. 5000 euroa, jonka kuluttaja voi käyttää heti tai omien tarpeiden mukaan. Tässä lainamuodossa asiakkaan ei tarvitse hakea pikavippiä kuukausittain yhä uudelleen, sillä limiittilaina on valmiina odottamassa joustavin takaisinmaksuehdoin ja alhaisin kuluin.

Tänäpäivänä nopean lainan hakeminen sujuu sutjakkaasti ja kätevästi erilaisilla tietokoneilla taikka mobiililaitteilla, mikä kullakin sattuu käytössä olemaan. Alhaisemmat korot ja joustavammat takaisinmaksuajat ovat tehneet entisaikaisista pikavipeistä asiallisia ja toimivia lainamuotoja, jotka oikein käytettynä ovat hyvä tapa selviytyä arjen tuomista äkillisistä kompastuskivistä taikka suunnitelluista hankinnoista.