Unohda pikavippi - tutustu edulliseen Kertalainaan jopa 10000€ asti

Mistä on kyse? Fiksu ja edullinen Kertalaina korvaa kalliit pikavipit. Pikavippeihin verrattuna Kertalaina on luotettava ja huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Kertalaina tarjoaa nopean avun arkielämän yllättäviinkin rahoitustarpeisiin. Haluamme olla apunasi, kun tarvitset lainaa nopeasti, luotettavasti ja edullisesti.

Kuinka haen lainaa? Meiltä saat avun aina jopa 10000 euroon asti. Lainahakemuksen voit täyttää helposti sekä tietokoneella että mobiilissa. Lainahakemuksen tekemiseen kuluu vain muutama minuutti. Varaathan pankkitunnuksesi valmiiksi vierellesi, jolloin hakemuksen tekeminen nopeutuu entisestään. Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja voit hakea lainaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Saat alustavan luottopäätöksen välittömästi lainahakemuksen yhteydessä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen, rahat maksetaan tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Hakemuksen aikana teet helpon ja nopean tuloselvityksen, jolla varmistumme takaisinmaksukyvystäsi. Emme myönnä lainaa esimerkiksi luottotiedottomille.

Uudet pikavipit kannattaa siis korvata Laina.fi:n Kertalainalla. Alta löydät lisää tietoa muun muassa kysymyksiin, kuinka raha saadaan tilille, mitkä ovat lainakustannukset sekä kuka voi saada Käyttölainaa.

Kuinka saan rahat tililleni?

 

Kertalaina toimii luotettavasti ja nopeasti. Päätät vain itsellesi sopiva lainasumman 10 000 euroon asti ja voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen. Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Pikavippien hakemisen helppous, Käyttölainan luotettavuus.

Tarvitsetko suuremman summan kattamaan kustannuksia ja hankintoja. Olipa rahatarpeesi mikä tahansa, voit hakea lainaa meiltä jopa samana päivänä tilillesi asiakaspalvelun ollessa avoinna. Pikavippien nostamisen helppous, Käyttölainan edullisuus.

Esimerkkilaina Asiakkaalle on myönnetty 4000€ Kertalaina. Kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5740,22 €. Vuotuinen nimelliskorko on 19,40 %, tilinhoitomaksu 11€/kk ja todellinen vuosikorko: 24,00 % - 28,33%. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk.

Pikavippien tavoin, Käyttölainaa on helppo käyttää.

Alta näet lainakustannuksia kootusti:

Lainasumma

Vuotuinen nimelliskorko

Todellinen vuosikorko

Takaisinmaksuaika

Minimilyhennys

Tilinhoitomaksu

Min. 4000€, max. 10000€ asti

19,40%

23,96-27,73 %.

36kk - 84kk

4000€ lainassa 159,05€/kk

11€/kk

Me Laina.fi:llä läpinäkyvään hinnoitteluun, jotta tiedät aina paljonko maksat ja mistä takaisinmaksu koostuu.

Takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa valitsemasi eräpäivän mukaan joko kuukauden 15. päivä tai kuukauden viimeinen päivä. Voit valita joko paperisen laskun tai sähköpostilaskun. Voit myös halutessasi sopia e-laskutusmahdollisuudesta omassa verkkopankissasi.

Miten Käyttölaina eroaa pikavipistä?

Käyttölaina

Luotettava ja turvallinen

Läpinäkyvä hinnoittelu, ei piilokuluja

Joustava takaisinmaksu

Toimii kuin digitaalinen luottokortti

Pikavippi

Saattoi sisältää riskejä

Korot arvaamattomia

Asiakkaiden takaisinmaksukykyä ei varmistettu

Rajaton määrä pikavippejä

Entisaikojen pikavipit saattoivat yllättää takaisinmaksusummilla sekä koroillaan, joka on leimannut pikalainoja. Lakiuudistukset ovat onneksi poistaneet epäluotettavat toimijat markkinoilta ja korkokattosääntelyt pitävät huolen siitä, etteivät kulut pääse yllättämään. Lainoissamme ei siis ole ikäviä piilokuluja ja tiedät aina mistä maksat.

Vastuullisena toimijana myönnämme lainaa ainoastaan niille henkilöille, keillä on riittävä takaisinmaksukyky ilman luottohäiriömerkintöjä. Emme myönnä pikavippiä luottotiedottamalle.

Kenelle Kertalaina sopii?

Kertalaina sopii mainiosti sekä yllättävien että suunniteltujen menojen kattamiseen. Voit hakea lainaa, mikäli olet hoitanut moitteettomasti raha-asiat ja sinulla on riittävä takaisinmaksukyky. Sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta.

Vastuullisena luotonmyöntäjänä vaadimme myös tuloselvityksen tekemäsi lainahakemuksen yhteydessä. Tuloselvitys tehdään nopealla, ilmaisella ja luotettavalla Instantor- työkalulla, ja se kestää vain muutaman minuutin.

Milloin rahat ovat tililläni?

Myönteisen lainahakemuksen ja nopean tuloselvityksen jälkeen, rahat siirretään tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su klo 9-21. Lainahakemuksen voit tehdä kuitenkin milloin tahansa, kellonajasta riippumatta.

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi ilman vakuuksia on laina ilman toisen henkilön tai omaisuuden tuomaa vakuutta. Käyttölainamme on myös täysin vakuudeton laina. Vaikka lainamme on vakuudeton, huomioithan, että vastuullisena toimijana tarvitsemme silti lainan myöntämistä varten tuloselvityksen. Tuloselvitys on tehty mahdollisimman helpoksi ja siihen menee vain muutama minuutti.

Hae Kertalainaa

Miksi hakisin Kertalainaa?

Rahantarve voi yllättää milloin tahansa, kenet tahansa.

Tiedämme kaikki sen tunteen, kun tulot eivät riitä kaikkien menojen kattamiseen. Nämä tilanteet vaativat nopeita ja luotettavia ratkaisuja. Pikavippien sijaan tarjoamme helpotusta rahoitustarpeisiisi Käyttölainan muodossa. Käyttölaina on luotettava ja edullinen vaihtoehto, jonka myötä voit saada lainaa aina 10000 euroon asti.

  • Nopea ja helppo lainan hakuprosessi.
  • Saat lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä.
  • Vastaanotamme lainahakemuksia kellon ympäri joka päivä.
  • Ilmainen lainahakemus, joka ei vielä sido sinua mihinkään.
  • Rahat tilillesi jopa tunnissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Asiakaspalvelumme on sinua varten

Jos jokin vielä askarruttaa lainaan tai lainan hakemiseen liittyen, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit joko soittaa tai lähettää meille sähköpostia. Asiakaspalvelumme on täysin suomenkielinen ja tarvittaessa palvelu sujuu luontevasti myös ruotsiksi ja englanniksi. Soita siis meille numeroon 0200 90900 tai lähteä sähköpostia asiakaspalvelu@laina.fi.

Käyttölainan nostot ovat kuin pikavipit, mutta halvempia

Pikavippiala ja sen kehitys Suomessa

Pikavippi, eli pikalaina on ollut nopea ja vaivaton tapa hankkia käteistä suoraan tilille ilman välikäsiä ja monimutkaista paperisotaa. Terminä pikavippi  ja pikavippi lainamuotona rantautui Suomeen vuonna 2005 nousten erittäin nopeasti yhdeksi suosituimmaksi tavaksi hankkia nopeasti lyhytaikaista lainaa. Tämähän oli jotain aivan uutta ja ihmeellistä, sillä lainan hakeminen tunnettiin hankalana ja aikaa vievänä prosessina, jossa paperisotaa käytiin molemmin puolin. Lisäksi pankit eivät helposti myöntäneet lainaa opiskelijoille ja vähävaraisille, joten pikavippi oli erittäin tervetullut uutuus lainamarkkinoilla.

Suomessa matkapuhelimet olivat avainasemassa pikalainaa haettaessa, sillä koko lainaprosessi käytiin puhelimella kätevästi tekstiviestien välityksellä tai soittaen ilman aikaa vieviä pankkikäyntejä ja dokumenttien lähettelyä. Lainan hakeminen ilman jatkuvaa paperisotaa koettiin hyvin mielekkäänä vaihtoehtona. Tekstiviestin rinnalle nousi internetin yleistymisen kautta tietokoneella tai muulla mobiililaitteella haettavat pikalainat, mikä synnytti Suomeen lukemattomia uusia pikavippiyrityksiä. 

Pikavipit – käteistä nopeasti ja sujuvasti

Ennen lakimuutosta pientä summaa nopeasti tarvitsevalle pikavippi oli helppo tapa hankkia rahat ennätysajassa tilille, mutta toisin kuin muissa lainoissa pikavippi tuli yleensä maksaa takaisin kokonaisuudessaan 30 päivän kuluttua lainan myöntämisestä. Lainattujen summien lisäksi yritykset veloittivat reilusti korkoa, joka saattoi olla hulppea summa suhteessa itse lainan suuruuteen. Useimmiten pikavippiä haettiin ennen tilipäivää tai vauhdikkaan ravintolaillan tuoksinnassa lompakon paistaessa tyhjänä. Nopeasti käteistä kaipaavalle löytyi runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, sillä internet oli pullollaan asiakkaista kilpailevia yrityksiä, jotka tarjosivat entistä nopeammin yhä suurempia summia lainaa

Pikalainat vaihtelivat lainan tarjoajasta riippuen suuruudeltaan, vaihteluväli oli yleensä mitä tahansa 50 – 2000 euron väliltä. Uudet asiakkaat joutuivat näkemään hieman enemmän vaivaa hakiessaan lainaa vanhempiin asiakkaisin verrattuna, ja myönnettävän lainan summa saattoi olla hieman pienempi, kun kyseessä oli uusi asiakas. Tutuille rekisteröityneille vakioasiakkaille, joiden lainan takaisinmaksu oli tapahtunut ajallaan, myönnettiin suoralta kädeltä jo hieman suurempia vippejä. Monelle pikainen laina oli helpotus ahdingossa olevaan talouteen ja toisille ylimääräisten kustannusten paikkausta. 

Lakimuutosten vaikutukset pikalainoihin

Uusi lakimuutos, joka tehtiin lainojen suunnattomien korkojen hillitsemiseksi ja itse kuluttajan suojaksi sai aikaan mittavia muutoksia, sillä se vähensi tuntuvasti pikavippiyrityksiä markkinoilta. Toiset yritykset keskittyivät tarjoamaan pikavippiä korvaavan lainamuodon sekä uusille, että vanhoille asiakkailleen, mikä toi markkinoille aivan uusia tekijöitä. Tänään nopeasti lainaa tarvitsevan ei kuitenkaan tarvitse jäädä tyhjin käsin, sillä internetistä löytyy useita yrityksiä, jotka tarjoavat erikokoisia nopeita luottoja.

Pikavipit ovat siis väistymässä kuluttajaystävällisempien lainojen tieltä, jota tarjoaa esimerkiksi Laina.fi. Nämä ovat huomattavasti joustavampia lainamuotoja pikavippeihin verrattuna, sillä lainaa myönnetään min. 4000 ja max. 10 000 euroa. Lainojen myöntökriteerit ovat suuremmisa lainoissa erilaiset kuin pienissä pikavipeissä.

Tänäpäivänä nopean lainan hakeminen sujuu sutjakkaasti ja kätevästi erilaisilla tietokoneilla taikka mobiililaitteilla, mikä kullakin sattuu käytössä olemaan. Alhaisemmat korot ja joustavammat takaisinmaksuajat ovat tehneet entisaikaisista pikavipeistä asiallisia ja toimivia lainamuotoja, jotka oikein käytettynä ovat hyvä tapa selviytyä arjen tuomista äkillisistä kompastuskivistä taikka suunnitelluista hankinnoista.