Unohda pikavippi - tutustu edulliseen Kertalainaan jopa 10000€ asti

Mistä on kyse? Fiksu ja edullinen Kertalaina korvaa kalliit pikavipit. Pikavippeihin verrattuna Kertalaina on luotettava ja huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Kertalaina tarjoaa nopean avun arkielämän yllättäviinkin rahoitustarpeisiin. Haluamme olla apunasi, kun tarvitset lainaa nopeasti, luotettavasti ja edullisesti.

Kuinka haen lainaa? Meiltä saat avun aina jopa 10000 euroon asti. Lainahakemuksen voit täyttää helposti sekä tietokoneella että mobiilissa. Lainahakemuksen tekemiseen kuluu vain muutama minuutti. Varaathan pankkitunnuksesi valmiiksi vierellesi, jolloin hakemuksen tekeminen nopeutuu entisestään. Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja voit hakea lainaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Saat alustavan luottopäätöksen välittömästi lainahakemuksen yhteydessä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen, rahat maksetaan tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Hakemuksen aikana teet helpon ja nopean tuloselvityksen, jolla varmistumme takaisinmaksukyvystäsi. Emme myönnä lainaa esimerkiksi luottotiedottomille.

Uudet pikavipit kannattaa siis korvata Laina.fi:n Kertalainalla. Alta löydät lisää tietoa muun muassa kysymyksiin, kuinka raha saadaan tilille, mitkä ovat lainakustannukset sekä kuka voi saada Käyttölainaa.

Kuinka saan rahat tililleni?

 

Kertalaina toimii luotettavasti ja nopeasti. Päätät vain itsellesi sopiva lainasumman 10 000 euroon asti ja voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen. Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Pikavippien hakemisen helppous, Käyttölainan luotettavuus.

Tarvitsetko suuremman summan kattamaan kustannuksia ja hankintoja. Olipa rahatarpeesi mikä tahansa, voit hakea lainaa meiltä jopa samana päivänä tilillesi asiakaspalvelun ollessa avoinna. Pikavippien nostamisen helppous, Käyttölainan edullisuus.

Esimerkkilaina Asiakkaalle on myönnetty 4000€ Kertalaina. Kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5740,22 €. Vuotuinen nimelliskorko on 19,40 %, tilinhoitomaksu 11€/kk ja todellinen vuosikorko: 24,00 % - 28,33%. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk.

Pikavippien tavoin, Käyttölainaa on helppo käyttää.

Alta näet lainakustannuksia kootusti:

Lainasumma

Vuotuinen nimelliskorko

Todellinen vuosikorko

Takaisinmaksuaika

Minimilyhennys

Tilinhoitomaksu

Min. 4000€, max. 10000€ asti

19,40%

23,96-27,73 %.

36kk - 84kk

4000€ lainassa 159,05€/kk

11€/kk

Me Laina.fi:llä läpinäkyvään hinnoitteluun, jotta tiedät aina paljonko maksat ja mistä takaisinmaksu koostuu.

Takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa valitsemasi eräpäivän mukaan joko kuukauden 15. päivä tai kuukauden viimeinen päivä. Voit valita joko paperisen laskun tai sähköpostilaskun. Voit myös halutessasi sopia e-laskutusmahdollisuudesta omassa verkkopankissasi.

Miten Käyttölaina eroaa pikavipistä?

Käyttölaina

Luotettava ja turvallinen

Läpinäkyvä hinnoittelu, ei piilokuluja

Joustava takaisinmaksu

Toimii kuin digitaalinen luottokortti

Pikavippi

Saattoi sisältää riskejä

Korot arvaamattomia

Asiakkaiden takaisinmaksukykyä ei varmistettu

Rajaton määrä pikavippejä

Entisaikojen pikavipit saattoivat yllättää takaisinmaksusummilla sekä koroillaan, joka on leimannut pikalainoja. Lakiuudistukset ovat onneksi poistaneet epäluotettavat toimijat markkinoilta ja korkokattosääntelyt pitävät huolen siitä, etteivät kulut pääse yllättämään. Lainoissamme ei siis ole ikäviä piilokuluja ja tiedät aina mistä maksat.

Vastuullisena toimijana myönnämme lainaa ainoastaan niille henkilöille, keillä on riittävä takaisinmaksukyky ilman luottohäiriömerkintöjä. Emme myönnä pikavippiä luottotiedottamalle.

Kenelle Kertalaina sopii?

Kertalaina sopii mainiosti sekä yllättävien että suunniteltujen menojen kattamiseen. Voit hakea lainaa, mikäli olet hoitanut moitteettomasti raha-asiat ja sinulla on riittävä takaisinmaksukyky. Sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta.

Vastuullisena luotonmyöntäjänä vaadimme myös tuloselvityksen tekemäsi lainahakemuksen yhteydessä. Tuloselvitys tehdään nopealla, ilmaisella ja luotettavalla Instantor- työkalulla, ja se kestää vain muutaman minuutin.

Milloin rahat ovat tililläni?

Myönteisen lainahakemuksen ja nopean tuloselvityksen jälkeen, rahat siirretään tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su klo 9-21. Lainahakemuksen voit tehdä kuitenkin milloin tahansa, kellonajasta riippumatta.

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi ilman vakuuksia on laina ilman toisen henkilön tai omaisuuden tuomaa vakuutta. Käyttölainamme on myös täysin vakuudeton laina. Vaikka lainamme on vakuudeton, huomioithan, että vastuullisena toimijana tarvitsemme silti lainan myöntämistä varten tuloselvityksen. Tuloselvitys on tehty mahdollisimman helpoksi ja siihen menee vain muutama minuutti.

Hae Kertalainaa

Miksi hakisin Kertalainaa?

Rahantarve voi yllättää milloin tahansa, kenet tahansa.

Tiedämme kaikki sen tunteen, kun tulot eivät riitä kaikkien menojen kattamiseen. Nämä tilanteet vaativat nopeita ja luotettavia ratkaisuja. Pikavippien sijaan tarjoamme helpotusta rahoitustarpeisiisi Käyttölainan muodossa. Käyttölaina on luotettava ja edullinen vaihtoehto, jonka myötä voit saada lainaa aina 10000 euroon asti.

 • Nopea ja helppo lainan hakuprosessi.
 • Saat lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä.
 • Vastaanotamme lainahakemuksia kellon ympäri joka päivä.
 • Ilmainen lainahakemus, joka ei vielä sido sinua mihinkään.
 • Rahat tilillesi jopa tunnissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Asiakaspalvelumme on sinua varten

Jos jokin vielä askarruttaa lainaan tai lainan hakemiseen liittyen, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit joko soittaa tai lähettää meille sähköpostia. Asiakaspalvelumme on täysin suomenkielinen ja tarvittaessa palvelu sujuu luontevasti myös ruotsiksi ja englanniksi. Soita siis meille numeroon 0200 90900 tai lähteä sähköpostia asiakaspalvelu@laina.fi.

KÄYTTÖLAINASOPIMUS

Luoton määrä

Luoton määrä: 2 100; 3000; 4 000 tai 5 000 EUR

Luoton korko

Luoton vuotuinen korko: 49,00 %

Nostopalkkio

Luotosta peritään nostopalkkiona 12,5 % nostettavan luoton määrästä.

Luoton takaisinmaksu

Kuukausittaisen maksuerän määrä on kymmenen (10) % käytössä olevan Luoton pääoman määrästä, kuitenkin vähintään 50 euroa. Lyhennyserä kohdistetaan ensin avoimeen korkoon, luoton nostopalkkioon sekä muihin kuluihin ja sen jälkeen avoimeen pääomaan.

Sitoumus ja vahvistus

Luotonsaaja sitoutuu maksamaan luotonantajalle tai sen määräämälle luoton pääoman, koron, viivästyskoron sekä luottosopimuksessa yksilöidyt ja luotonantajan palveluhinnaston mukaiset maksut ja palkkiot. Luotonsaaja on vastaanottanut kappaleen tästä luottosopimuksesta ja sen ehdoista, on tutustunut niihin ja hyväksyy ne. Tämän Käyttölainasopimuksen muodostavat luottohakemus, tämä sopimus, Käyttölainan yleiset sopimusehdot ja hinnasto Käyttölainasta perittävien maksujen ja palkkioiden perusteista ja määristä. Luotonantajalla on oikeus luovuttaa Luotonsaajaa koskevia tietoja kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Luotonsaaja sitoutuu toimittamaan Luotonantajalle ennen lainan nostamista Luotonantajan edellyttämät lainanhoitokykyä osoittavat asiakirjat (esimerkiksi palkkakuitti).

Luotonsaajan allekirjoitus
Luotonsaaja on allekirjoittanut sopimuksen sähköisesti Luotonantajan verkkopalvelussa.

KÄYTTÖLAINAN YLEISET SOPIMUSEHDOT

Luotonantaja
Aurajoki Nordic Oy, Y-tunnus: 1998514-5,
Kotipaikka: Turku
Postiosoite: PL 710, 20101 Turku
Luotonsaaja
Luonnollinen henkilö, joka hakee Käyttölainaa Luotonantajalta tämän hyväksymällä ja esittämällä tavalla

1 Määritelmät

Näissä ehdoissa tarkoitetaan:
Käyttölainasopimuksella a) Käyttölainasopimuksen yleisiä ehtoja, b) Luotonantajan luottopäätöstä, c) Käyttölainahakemusta ja d) hinnastoa Käyttölainasta perittävien maksujen ja palkkioiden perusteista ja määristä. Kohdat a) - d) muodostavat yhdessä Käyttölainasopimuksen.
Käyttölainalla Käyttölainasopimuksen mukaisesti Luotonantajan Luotonsaajalle myöntämää Luottoa, jonka kulloinenkin saldo ilmenee Luotonantajan pitämältä Tililtä.
Luotolla Luotonantajan Luotonsaajalle antamaa rahalainaa, joka perustuu Käyttölainaan.
Tilillä Luotonantajan pitämää kirjanpitoa Luoton saldon suuruudesta ja sen muutoksista.
Luoton nostolla Tililtä toteutettavaa maksutapahtumaa kuten tilisiirtoa.
Luoton maksulla Tilille toteutettavaa Luoton lyhentämistä koskevaa tilisiirtoa. Luoton maksu on pätevä vain tilisiirtona.
Luottokustannuksilla Luotonantajan tiedossa olevien, luottosuhteen johdosta Luotonsaajan maksettavaksi tulevien korkojen, kulujen ja muiden maksujen yhteismäärää mukaan lukien Käyttölainaan liittyvien lisäpalveluiden kustannukset, jos lisäpalvelua koskevan sopimuksen tekeminen on edellytyksenä Käyttölainan saamiseksi markkinoiduin ehdoin.
Luotonhakijalla Luotonsaajaa, jonka Käyttölainan myöntämistä tai epäämistä koskevaa päätöstä Luotonantaja ei ole vielä tehnyt.
Käyttölainahakemuksella hakemusta, jolla Luotonhakija hakee Käyttölainaa Luotonantajalta.
Pankkitilillä Luotonsaajan nimissä olevaa suomalaisessa pankissa olevaa rahatiliä, jonka Luotonsaaja on ilmoittanut Luotonantajalle Käyttölainahakemuksessa.
Pankkipäivällä päivää, jona Luotonsaajan pankkipalveluiden tarjoaja on avoinna siten, että se voi osaltaan toteuttaa Luoton maksun. Pankkipäivällä tarkoitetaan viikonpäiviä maanantaista perjantaihin pois lukien suomalaiset pyhäpäivät, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä sekä joulu- ja juhannusaatto ja päivä, jota muutoin ei ole pidettävä pankkipäivänä.
Palvelulla tarkoitetaan Luotonantajan sähköistä tietojärjestelmää, jossa Käyttölainaa hallinnoidaan ja jossa Luotonsaajalla on mahdollisuus asioida etäyhteyttä käyttäen.

2 Käyttölainan myöntäminen ja käyttö

Käyttölaina voidaan hakemuksesta myöntää oikeustoimikelpoiselle henkilölle, joka on täyttänyt 20 vuotta, jolla on osoite Suomessa, jolla ei ole luottohäiriömerkintää, jolla on suomalainen Pankkitili ja joka Luotonantajan suorittaman arvion mukaan kykenee todennäköisesti täyttämään Käyttölainasopimuksen mukaiset velvoitteensa. Luotonsaajan on rekisteröidyttävä Luotonantajan Palveluun ja tunnistauduttava Luotonantajan hyväksymällä tavalla.


Luotonsaaja ilmoittaa ymmärtävänsä, että rekisteröityessään Luotonantajan Palveluun hän antaa suostumuksensa henkilöluottotietojensa tarkistukseen henkilötietolain 2 luvun 8 §:n 1 kohdan perusteella. Luotonantaja tekee sellaiset tarvittavat tarkistukset Luotonsaajan luottokelpoisuuden tarkistamiseksi, joiden laajuuden Luotonantaja määrittelee ja joihin voi sisältyä muun muassa Luotonsaajan tulojen määrän ja perusteen tarkistaminen, Luotonsaajan menojen, velkojen ja varojen tarkistaminen, Luotonsaajan mahdollisten takausvastuiden tarkistaminen, työ- tai virkasuhteen laadun tarkistaminen sekä seikkojen, jotka voivat todennäköisesti johtaa menojen merkittävään kasvuun, tarkistaminen, edellä mainitun listan kuitenkaan rajoittamatta Luotonantajan oikeutta tarkistaa Luotonsaajan henkilöluottotietoja. Luottotiedot hankitaan Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä. Luotonantaja ei ole velvollinen perustelemaan tekemiään luottopäätöksiä Luotonhakijalle.


Luotonsaaja ilmoittaa antavansa Luotonantajalle oikeuden kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja aikaisemmista Luotonsaajalle myönnetyistä luotoista Käyttölainahakemuksen käsittelyä varten. Luotonsaaja antaa suostumuksen sille, että Luotonantaja luovuttaa näitä Luotonsaajaa koskevia tietoja Käyttölainasta Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kyselyjärjestelmään kuuluville muille luotonantajille. Näitä tietoja Luotonantaja kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä.
Luotonantaja ilmoittaa Käyttölainahakemuksen perusteella tehtävästä päätöksestä Luotonhakijalle sähköisesti. Luotonantajan hyväksymä Käyttölainahakemus, Luotonantajan luottopäätös, Käyttölainasopimuksen yleiset ehdot ja hinnasto Käyttölainasta perittävien maksujen ja palkkioiden perusteista ja määristä yhdessä muodostavat Käyttölainasopimuksen Luotonsaajan ja Luotonantajan välille.


Myönnettävän Käyttölainan määrä on kaksituhattasata (2.100) euroa. Luotonantaja perii Luotonsaajalta nostopalkkiona 12,5 prosenttia kunkin nostettavan erän määrästä sekä luoton käytön ajalta vuotuista 49,00% nimelliskorkoa. Käyttölaina myönnetään toistaiseksi ja Luotonsaaja maksaa Luoton jäljellä olevaa pääomaa takaisin Luotonantajalle takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Luotonsaajalla on oikeus nostaa Luottoa Tililtä Pankkitililleen enintään Käyttölainasopimuksessa sovitun määrän kerrallaan.

3 Luotonsaajan tiedonantovelvollisuus

Luotonsaaja vakuuttaa Käyttölainaa hakiessaan, että hänen antamansa tiedot ovat totuudenmukaisia. Luotonsaaja on vastuussa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Luotonantaja ei vastaa Käyttölainahakemuksessa olevista virheistä ja niistä johtuvista viivästyksistä. Luotonsaajan ilmoittamien osoitetietojen tulee täsmätä Väestörekisterikeskuksesta saatavien tietojen kanssa. Luotonantajalla on oikeus varmistaa, että Luotonsaajan antama puhelinnumero on oikea ja Luotonsaajan käytössä.
Luotonsaajan on annettava Luotonantajalle pyynnöstä taloudellista asemaansa koskevia ja muita tähän luottosuhteeseen vaikuttavia tietoja, jotka ovat Luotonantajalle luottosuhteen kannalta tarpeellisia. Luotonantaja voi edellyttää Luotonsaajaa esittämään esimerkiksi palkkatodistuksen tai tiliotteen Luotonsaajan taloudellisen aseman todentamiseksi. Luotonsaaja sitoutuu toimittamaan Luotonantajalle ennen Käyttölainan nostamista lainanhoitokykynsä varmistamiseksi tarvittavat Luotonantajan määrittelemät ja pyytämät asiakirjat, esimerkiksi palkkatodistuksen.
Luotonsaaja on vastuussa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Luotonsaajan on viipymättä ilmoitettava osoitteen- ja nimenmuutoksensa Luotonantajalle. Luotonantajalla on oikeus laskuttaa Luotonsaajalta virheellisten yhteystietojen selvittämisestä syntyneet kohtuulliset kulut.
Käyttölainasopimus voidaan purkaa ennen kuin Luottoa nostetaan Tililtä Luotonsaajan Pankkitilille, jos Luotonsaaja ei toimita Luotonantajan pyytämiä lainanhoitokykyä osoittavia asiakirjoja Luotonantajalle tai jos Luotonantajalla on syytä epäillä väärinkäytöstä. Esimerkiksi jos rahasiirron yhteydessä havaitaan eroavaisuuksia Luotonsaajan yhteystietojen ja Pankkitilin haltijatietojen välillä. Luotonantajalla on väärinkäytöstilanteessa oikeus välittömästi siirtää kyseiseen Käyttölainahakemukseen liittyvät tiedot toimivaltaiselle viranomaiselle.

4 Luottotietojen ja maksukyvyn tarkastaminen Käyttölainasopimuksen aikana

Luotonantajalla on oikeus pyytää tietoja Luotonsaajalta luottokelpoisuuden tarkistamiseksi Käyttölainasopimuksen voimassaoloaikana. Luotonsaajan tiedonantovelvollisuus on määritelty tarkemmin kohdissa 2. ”Käyttölainan myöntäminen ja käyttö” sekä 3. ”Luotonsaajan tiedonantovelvollisuus”. Luotonantajalla on oikeus irtisanoa tämä Käyttölainasopimus, mikäli Luotonsaaja ei toimita Luotonantajan pyytämiä tietoja. Irtisanomisen oikeusvaikutuksista on sovittu kohdassa 11. ”Käyttölainan erityiset erääntymisperusteet”.

5 Luoton takaisinmaksu

Laina-aika alkaa, kun Käyttölaina on myönnetty. Käyttölaina on voimassa toistaiseksi.
Luotonsaajan on maksettava kunkin laskutuskauden päättyessä käytössä olevan Luoton pääoman määrästä vähintään 10 %. Suoritus kohdennetaan ensisijaisesti avoimille koroille, nostopalkkioille sekä laskutuskuluille ja vasta tämän jälkeen pääomalle. Kuukausierän määrä on kuitenkin vähintään 50 euroa. Kuukausierä on maksettava Luotonantajalle kokonaisuudessaan viimeistään eräpäivänä.
Jos eräpäivä ei ole pankkipäivä, Luoton ja siitä perittävien korkojen sekä Luottokustannusten maksupäivä siirtyy seuraavaan pankkipäivään. Kun maksupäivä siirtyy, Luotonantajalla on oikeus periä kulloinkin voimassaolevan koronmääräytymisajanjakson mukainen luottokorko eräpäivästä siirtyneeseen maksupäivään saakka koko Luoton eräpäivänä jäljellä olevalle määrälle.
Luotonsaaja saa Luotonantajalle ilmoittamillaan yhteystiedoilla laskun, jonka mukaisesti Luotto tai sen osa Luottokustannuksineen maksetaan takaisin.
Luottohakemuksen hyväksymisen jälkeen tapahtuvasta maksuohjelman muuttamisesta Luotonantaja veloittaa käsittelykustannuksena 40 euroa.

6 Käyttölainan hakeminen

Käyttölainan hakeminen tapahtuu verkkohakemuksella tai muulla Luotonantajan hyväksymällä ja esittämällä tavalla. Luotonhakijan tulee lukea ja hyväksyä luottoehdot hakeakseen Käyttölainaa. Luotonantaja käsittelee hakemukset luottamuksellisesti ja tarkistaa Luotonhakijan tiedot asiaankuuluvista rekistereistä. Luotonantajalla on oikeus tallentaa Luotonhakijan ip-osoite.


Luotonhakijan on ennen ensimmäisen Käyttölainan hakemista rekisteröidyttävä Luotonantajan Palveluun ja rekisteröitymisen yhteydessä tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa (Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Tapiola, Ålandsbanken, Säästöpankki, POP pankki, S-pankki tai Handelsbanken) sekä hyväksyttävä Käyttölainasopimuksen ja muut Luotonantajan edellyttämät ehdot. Rekisteröityessään Luotonhakija asettaa itselleen henkilökohtaisen salasanan mahdollista seuraavaa asiointia varten. Mikäli Luotonhakijan aikaisemmin asettama henkilökohtainen salasana on kadonnut, voi Luotonhakija saada itselleen uuden salasanan Luotonantajan Palveluun.
Luotonantaja ottaa Käyttölainaa koskevia hakemuksia vastaan ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Käyttölainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina.

Palvelu on avoinna ma-pe klo 07:00 - 22:00 sekä la-su klo 09:00 - 21:00. Muina aikoina tulleet Käyttölainahakemukset käsitellään Palvelun aukioloaikoina saapumisjärjestyksessä.

7 Varojen nostaminen tililtä

Luotonsaajalla on oikeus nostaa Luottoa Tililtä Pankkitililleen yhdessä tai useammassa erässä.
Luotonantaja saa estää Luoton nostamisen Tililtä Käyttölainasopimuksen muista ehdoista riippumatta, mikäli:

 • Käyttölainan käytön turvallisuus on vaarantunut, tai
 • Luotonantajalla on syytä epäillä, että Käyttölainaa käytetään oikeudettomasti tai vilpillisesti, tai
 • Vaara siitä, että Luotonsaaja ei kykene täyttämään maksuvelvoitettaan, on huomattavasti kohonnut, tai
 • Mikäli erääntynyt maksuerä kokonaan tai osittain on vähintään kolme päivää myöhässä, tai
 • Luotonantajan kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön saatava Luotonsaajalta oleva muu erääntynyt saatava on vähintään 5 päivää myöhässä, tai
 • Luotonsaaja laiminlyö muuten Käyttölainasopimuksen noudattamisen.

Luotonantajan on ilmoitettava Luoton käytön estämisestä ja sen syistä Luotonsaajalle etukäteen sähköpostitse. Luotonantajalla on kuitenkin oikeus tehdä ilmoitus välittömästi Luoton nostamisen estämisen jälkeen, jos tämä on vahinkojen estämiseksi tai rajoittamiseksi perusteltua.

8 Käyttölainan korko

Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49,00 prosenttia vuodessa. Korkoa lasketaan keskimääräiselle luottosaldolle kuukausittain. Korko lasketaan todellisten korkopäivien mukaan käyttäen jakajana lukua 360.
Luoton todellinen vuosikorko riippuu nostettavasta luoton määrästä ja takaisinmaksuerien määristä. Luoton kokonaismäärälle takaisinmaksuohjelman mukaisesti laskettu todellinen kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 85,23 %. Todellinen vuosikorko sisältää Käyttölainan nimelliskoron ja nostopalkkion. Todelliseen vuosikorkoon ei sisälly mahdollisista Käyttölainaan tehtävistä muutoksista aiheutuvat kustannukset.

9 Luotonsaajan oikeus maksaa Käyttölaina ennenaikaisesti takaisin

Luotonsaajalla on oikeus maksaa Luotonantajalle ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia kuluja sopimuksen mukaista kuukausierää suurempi kuukausierä tai koko Käyttölaina. Sopimuksen mukaisen kuukausierän ylittävä osa lyhentää Luotonsaajan velkapääomaa, eikä se vapauta tulevien kuukausierien suorittamisesta. Luotonantaja päättää suorituksen kohdentamisesta.

10 Peruuttamisoikeus

Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä Käyttölainasopimus ilmoittamalla siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin Luotonsaaja on saanut pysyvällä tavalla kaikki Käyttölainaa koskevat kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot.
Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään seuraavat tiedot: Luotonsaajan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, Käyttölainan määrä, paikka ja päiväys sekä Luotonsaajan omakätinen allekirjoitus.
Luotonsaaja on velvollinen maksamaan Luotonantajalle korvauksena Käyttölainan koron ajalta, jonka Käyttölaina on ollut Luotonsaajan käytössä.
Peruuttamisilmoitukset lähetetään postitse osoitteeseen: Aurajoki Nordic Oy, Peruuttamisilmoitus, PL 710, 20101 Turku tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@laina.fi.
Luotonsaajan on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 30 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä Luotonantajalle tältä saamansa varat sekä suoritettava edellä tarkoitettu korvaus. Mikäli varoja ei palauteta, peruutus raukeaa. Tarvittavat tiedot saatujen varojen palauttamiseen saa Luotonantajan asiakaspalvelusta.

11 Käyttölainan erityiset erääntymisperusteet

11.1 Maksun laiminlyönti

Mikäli Luotonantajan saatava Luotonsaajalta on viivästynyt vähintään yhden (1) kuukauden ja on edelleen suorittamatta, Luotonantajalla on oikeus eräännyttää koko jäljellä oleva Käyttölaina korkoineen ja muine maksuineen Luotonsaajan maksettavaksi neljän (4) viikon tai, jos Luotonsaajalle on aiemmin huomautettu Käyttölainan takaisinmaksun viivästyksestä, kahden (2) viikon kuluttua siitä, kun erääntymisilmoitus on lähetetty Luotonsaajalle, jos viivästynyt määrä on tällöin vielä maksamatta.
Käyttölainaa ei kuitenkaan eräännytetä jos maksun viivästyminen johtuu kuluttajan sairaudesta, työttömyydestä tai muusta siihen verrattavasta Luotonsaajasta riippumattomasta seikasta, paitsi milloin tämä viivästyksen kesto ja muut olosuhteet huomioon ottaen olisi Luotonantajalle ilmeisen kohtuutonta. Suoritusesteestä on ilmoitettava Luotonantajalle viivytyksettä.

11.2 Muun kuin maksuviivästyksen vuoksi

Mikäli Luotonsaaja on antanut Luotonantajalle virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja, jotka ovat voineet vaikuttaa Käyttölainan myöntämiseen tai sen ehtoihin taikka Luotonsaaja on syyllistynyt muuhun olennaiseen sopimusrikkomukseen, Luotonantajalla on oikeus eräännyttää koko jäljellä oleva Käyttölaina korkoineen ja muine maksuineen Luotonsaajan maksettavaksi neljän (4) viikon tai, jos sopimusrikkomuksesta on aiemmin huomautettu Luotonsaajalle, kahden (2) viikon kuluttua siitä, kun erääntymisilmoitus on lähetetty Luotonsaajalle, mikäli sopimuksenvastaista menettelyä ei ole siihen mennessä korjattu.
Käyttölaina erääntyy Luotonantajan vaatimuksesta heti maksettavaksi, jos Luotonsaaja kuolee tai asetetaan konkurssiin taikka tuomioistuin on päättänyt velkajärjestelyn aloittamisesta.
Mikäli Luotonantaja ei, huolimatta jonkun kohdassa 11.1 tai 11.2 eräännyttämisperusteen olemassaolosta, vetoa eräännyttämisperusteeseen välittömästi sen havaittuaan, ei Luotonantaja luovu eräännyttämisperusteesta Luotonsaajaan nähden, mikäli peruste eräännyttämiseen säilyy.

12 Viivästyskorko

Jos maksueriä ei makseta viimeistään eräpäivänä, Luotonsaaja on velvollinen maksamaan viivästyneelle määrälle vuotuista viivästyskorkoa korkolain 4 §:n mukaisesti eräpäivästä maksupäivään.
Mikäli edellä mainitusti määräytyvä viivästyskorko on alempi kuin Luotolle eräpäivää edeltäneeltä ajalta maksettava korko, viivästyskorkoa on maksettava saman perusteen ja saman korkokannan mukaan kuin ennen eräpäivää enintään sadankahdeksankymmenen (180) vuorokauden ajan siitä, kun Käyttölaina on kokonaisuudessaan erääntynyt. Jos Käyttölainaa koskeva tuomioistuimen tuomio annetaan ennen mainitun ajanjakson päättymistä, korkoa on maksettava saman perusteen mukaan kuin ennen eräpäivää tuomion antamiseen saakka.

13 Luottosopimuksen voimassaolo ja irtisanominen

Luotto on jatkuva luotto ja Käyttölainasopimus on voimassa toistaiseksi. Luotonsaaja voi kirjallisesti irtisanoa Käyttölainasopimuksen päättymään välittömästi ja Luotonantaja kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla.

14 Maksun laiminlyönnin seurauksista

Jos Luotonsaaja laiminlyö Käyttölainasopimuksen mukaisen maksun suorittamisen osittain tai kokonaan, Luotonantajalla on oikeus Käyttölainan ehtojen mukaisesti muun muassa periä viivästyskorkoa, eräännyttää Käyttölaina takaisinmaksettavaksi, ryhtyä perintätoimenpiteisiin ja ilmoittaa Luottosopimuksesta johtuvien maksuvelvoitteiden laiminlyönti luottotietorekisteriin. Käyttölainan perinnästä aiheutuu kustannuksia, joista vastaa Luotonsaaja.

15 Maksun laiminlyönnin rekisteröiminen luottotietorekisteriin

Luotonantajalla on oikeus ilmoittaa ja rekisterinpitäjällä oikeus tallettaa Käyttölainan maksun laiminlyönti Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n ylläpitämään luottotietorekisteriin, mikäli Luotonsaajan maksettavaksi erääntynyt maksu on viivästynyt yli kuusikymmentä (60) päivää maksukehotuksessa mainitusta alkuperäisestä eräpäivästä ja samalla on kulunut vähintään kaksikymmentäyksi (21) päivää siitä, kun Luotonsaajalle on lähetetty maksukehotus, jossa on muistutettu mahdollisuudesta rekisteröidä maksuhäiriö luottotietorekisteriin.

16 Ilmoituksen tiedoksiantopäivä

Luotonantajan Luotonsaajalle lähettämän kirjallisen ilmoituksen katsotaan saapuneen vastaanottajalle viimeistään seitsemäntenä (7) päivänä lähettämisen jälkeen, jos se on lähetetty Luotonsaajalle tämän viimeksi ilmoittamaan osoitteeseen.

17 Oikeus muutoksiin

Luotonantajalla on oikeus muuttaa sopimuksen ehtoja. Luotonantaja ilmoittaa ehtojen muutoksesta Luotonsaajalle sähköpostitse, kirjeitse tai muutoin pysyvällä tavalla. Muutos tulee voimaan Luotonantajan ilmoittamana ajankohtana kuitenkin aikaisintaan kahden (2) kuukauden kuluttua muutoksen ilmoittamisesta. Sopimus jatkuu muutetun sisältöisenä, jollei Luotonsaaja ilmoita kirjallisesti Luotonantajalle, ettei hän hyväksy muutosta. Mikäli Luotonsaaja ei hyväksy Käyttölainan ehtojen muutosta, on hänellä ja Luotonantajalla oikeus irtisanoa Käyttölainasopimus päättymään Käyttölainan sopimusehtojen kohdan 13 mukaisesti. Luotonantaja ei peri kuluja irtisanomisesta.
Luotonantajalla on oikeus muuttaa Käyttölainan sopimusehtoja ilmoittamalla muutoksista Luotonsaajalle kirjallisesti etukäteen silloin, kun muutos ei lisää Luotonsaajan velvollisuuksia eikä vähennä hänen oikeuksiaan tai johtuu lain muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä. Luotonsaajan katsotaan hyväksyneen Luotonantajan ehdottamat sopimusehtojen muutokset, jollei Luotonsaaja muutosten ehdotettuun voimaantulopäivään mennessä kirjallisesti ilmoita Luotonantajalle vastustavansa niitä. Luotonsaajalle ilmoitetaan muutoksesta vähintään yhtä (1) kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.
Luotonantajalla on yksipuolinen oikeus muuttaa hinnastoaan siltä osin kun kyse on Luotonantajalle tulevista kertaluonteisista maksuista, jotka eivät perustu Käyttölainasopimukseen. Kyse on esimerkiksi, mutta ei rajoittuen, maksuohjelman muuttamisesta koskevasta palkkiosta.

18 Muut ehdot

Luotonantaja ei vastaa siitä, että Luotonsaaja ei voi nostaa tai käyttää Käyttölainahakemuksessa ilmoitetulle Pankkitilille Käyttölainan perusteella nostettua Luottoa joko Pankkitilin käyttöoikeuden, katteen, maksuvälineen tms. puuttumisen tai niihin verrattavan, Luotonsaajasta riippuvan tai riippumattoman syyn vuoksi. Käyttölainaan perustuva Luotto siirretään Luotonsaajan Pankkitilille yksinomaan Luotonsaajan ilmoittaman pankkitilinumeron perusteella ja maksujenvälitystä koskevan sääntelyn mukaisesti. Luotonsaaja vastaa siitä, että Luotonsaajan henkilökohtainen taloudellinen tilanne sallii tämän Käyttölainasopimuksen ehtojen noudattamisen.
Luotonantaja ei myöskään vastaa:

 • Palvelussa mahdollisesti esiintyvien häiriöiden tai virheiden takia aiheutuvasta välittömästä, välillisestä tai epäsuorasta vahingosta,
 • Mistään viestiliikenteen häiriöistä, viestien viivästymisistä, katoamisista, virheellisistä viesteistä tms. riippumatta siitä, johtuuko häiriö operaattoreista, ruuhkaisesta viestiliikenteestä, sähkökatkoksesta, laiteviasta tms. eikä korvaa häiriöiden aiheuttamia välittömiä, välillisiä tai epäsuoria vahinkoja,
 • Palveluun liittyvien muiden palveluntarjoajien virheistä tai häiriöistä tai
 • Vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä ja vaikeuttaa palvelun toimintaa tai sen osaa.

Luotonantaja voi siirtää Luotonsaajalle myönnettyyn Käyttölainaan perustuvan saatavansa kolmannelle osapuolelle tai pantata saatavansa milloin tahansa ilman Luotonsaajan suostumusta. Käyttölaina on henkilökohtainen, eikä Luotonsaajalla ole oikeutta siirtää Käyttölainaa kolmannelle osapuolelle.
Luotonantajalla on oikeus irtisanoa Käyttölainasopimus, mikäli Luottoa ei ole nostettu yli kahteentoista (12) kuukauteen.
Näillä Käyttölainaa koskevilla yleisillä ehdoilla ei ole rajoitettu kuluttajalle kuluttajansuojalain mukaisesti kuuluvia oikeuksia.
Luotonantajalla on oikeus lähettää markkinointitarkoituksessa teksti- ja sähköpostiviestejä Luotonsaajalle, mikäli Luotonsaaja ei kiellä tietojensa käyttöä suoramarkkinoinnissa. Luotonsaaja antaa edellä mainitun suostumuksensa riippumatta siitä, hyväksyykö Luotonantaja Käyttölainahakemuksen.

19 Tietosuoja

Tiedot on tallennettu Luotonantajan asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Luotonantajalla ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on lisäksi oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja henkilötietolain mukaisesti perusteltuja käyttötarkoituksia, esim. suoramarkkinointia ja tilastointia varten, mikäli Luotonsaaja ei nimenomaisesti kiellä tietojensa käyttöä edellä mainittuun tarkoitukseen.

20 Valvontaviranomaiset

Kuluttajaluottoja valvovat kuluttaja-asiamies sekä Kilpailu- ja Kuluttajavirasto (www.kkv.fi) sekä Etelä-Suomen aluehallintovirasto (www.avi.fi).

21 Erimielisyyksien ratkaisu ja sovellettava laki

Mikäli tästä Käyttölainasopimuksesta aiheutuneita erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, ratkaistaan riita-asiat Luotonsaajan kotipaikan käräjäoikeudessa. Jollei Luotonsaajalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Luotonantajan kotipaikan käräjäoikeudessa.
Luotonsaajalla on mahdollisuus myös saattaa asia käsiteltäväksi kuluttajariitalautakuntaan. Kuluttajariitalautakunta: Hämeentie 3 B, PL 306 Puh: 029 566 5200 Fax: 029 566 5249 www.kuluttajariita.fi
Tähän Käyttölainasopimussuhteeseen sovelletaan Suomen lakia.
Nämä yleiset sopimusehdot ovat voimassa 1.9.2015 alkaen.

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot 

Luotonantaja:
Yhteisötunnus
Osoite:

Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Faksinumero:
Internet osoite: 
Aurajoki Nordic Oy
1998514-5
Yliopistonkatu 29 b A
20100 Turku
020 764 1440 (pvm / mpm)
asiakaspalvelu@laina.fi
020 764 1442
www.laina.fi 

2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista

Luottotyyppi: Jatkuva luotto

Luoton kokonaismäärä:

Tämä tarkoittaa luottorajaa tai luottosopimuksen mukaisesti käyttöön annettavaa kokonaissummaa.

 2 100,00 EUR

Nostoa koskevat ehdot:

Tämä tarkoittaa, miten ja milloin rahat ovat saatavissa.

Luotonantaja myöntää lainasumman luotonsaajan käytettäväksi laina-aikana. Luotonsaaja siirtää haluamansa määrän yhdessä tai useammassa erässä luottoa pankkitililleen luotonantajan internet-palvelussa.

Raha siirtyy seuraavien pankkien pankkitileille reaaliaikaisesti ja on useimmiten luotonsaajan käytettävissä noin 30 minuutissa: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia, Tapiola, Ålandsbanken, Säästöpankki, POP Pankki tai Handelsbanken. Muissa pankkiyhteyksissä luotonsaajan on varauduttava maksutapahtuman vaatimaan pidempään aikaan, mikä on yleensä 1-2 pankkipäivää.

Luottosopimuksen voimassaoloaika:

Luottosopimus on voimassa toistaiseksi. Luottosopimuksen voimassaoloaika voi muuttua maksuerien suuruudesta riippuen.

Maksuerät:

Kuukausierän määrä on 10 % prosenttia käytössä olevan luoton määrästä kuluineen ja korkoineen, kuitenkin vähintään 50 EUR kuukaudessa. Maksuerä kohdistetaan ensin korkoihin ja kuluihin ja loput käytössä olevan pääoman lyhentämiseksi. Maksuerä erääntyy kunkin kuukauden 15. tai viimeinen päivä, riippuen Luotonsaajan ja Luotonantajan välisestä sopimuksesta. Mikäli eräpäivä ei ole pankkipäivä, erääntyy maksuerä maksettavaksi seuraavana pankkipäivänä. Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi nostokuukautta seuraavana ensimmäisenä sovittuna eräpäivänä (joko 15. tai viimeinen päivä). 

Maksettava kokonaismäärä:

Tämä tarkoittaa lainapääoman määrää sekä korkoja ja mahdollisia luottoonne liittyviä muita kustannuksia

Esimerkki 1.
Käyttölainan (2 100 €) nosto kerralla
Nostettava määrä yhteensä 2 100 €
Takaisinmaksueriä (kpl) 39
Maksuohjelman suurin erääntyvä erä 210,00   €
Nostopalkkio 12,5 % 262,50  €
Maksettava summa yhteensä 3 801,50 €
Luottokustannukset yhteensä 1 703,50 €
Vuotuinen nimelliskorko 49,00 %
Todellinen vuosikorko 85,23 %

3. Luoton kustannukset

Nostopalkkio Nostopalkkio 12,5 % nostettavan luoton määrästä
Vuotuinen nimelliskorko: 49 % vuodessa

Todellinen vuosikorko:

Kokonaiskustannukset ilmaistuna vuosikorkona luoton kokonaismäärälle.

   Todellisen vuosikoron perusteella on helpompi vertailla erilaisia tarjouksia.

Luoton kokonaismäärälle takaisinmaksuohjelman mukaisesti laskettu todellinen kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko on 85,23 %. Todellinen vuosikorko sisältää Käyttölainan koron ja nostopalkkion. Todelliseen vuosikorkoon ei sisälly mahdollisista Käyttölainaan tehtävistä muutoksista aiheutuvia kustannuksia.

Onko luoton saamiseksi yleensä tai markkinoiduin ehdoin
- otettava luoton vakuudeksi vakuutus:
- tehtävä muu lisäpalvelua koskeva sopimus:

Jos näiden palveluiden kustannukset eivät ole luotonantajan tiedossa, ne eivät sisälly todelliseen vuosikorkoon.


Ei.
Ei.

Muut kustannukset:  
- maksuohjelman muuttaminen (sovittava erikseen):

40 EUR

Edellytykset, joiden mukaisesti edellä mainittuja
luottosopimuksen kustannuksia voidaan muuttaa:

Luotonantajalla on oikeus muuttaa sopimuksen ehtoja. Luotonantaja ilmoittaa ehtojen muutoksesta luotonsaajalle sähköpostitse, kirjeitse tai muutoin pysyvällä tavalla. Muutos tulee voimaan luotonantajan ilmoittamana ajankohtana kuitenkin aikaisintaan kahden (2) kuukauden kuluttua muutoksen ilmoittamisesta. Sopimus jatkuu muutetun sisältöisenä, jollei luotonsaaja ilmoita kirjallisesti luotonantajalle, ettei hän hyväksy muutosta. Mikäli luotonsaaja ei hyväksy Käyttölainan ehtojen muutosta, on hänellä ja luotonantajalla oikeus irtisanoa Käyttölainasopimus päättymään välittömästi. Luotonantaja ei peri kuluja irtisanomisesta.

Luotonantajalla on oikeus muuttaa luoton sopimusehtoja ilmoittamalla muutoksista luotonsaajalle kirjallisesti etukäteen silloin, kun muutos ei lisää luotonsaajan velvollisuuksia eikä vähennä hänen oikeuksiaan tai johtuu lain muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä. Luotonsaajalle ilmoitetaan muutoksesta vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.

Luotonantajalla on yksipuolinen oikeus muuttaa hinnastoaan siltä osin kun kyse on luotonantajalle tulevista kertaluonteisista maksuista, jotka eivät perustu Käyttölainasopimukseen. Kyse on esimerkiksi, mutta ei rajoittuen, maksuohjelman muuttamisesta koskevasta palkkiosta.

Maksuviivästyksestä aiheutuvat kulut:

(Maksujen maksamatta jättämisellä
voi olla vakavia seurauksia (esimerkiksi pakkomyynti)
ja luoton saaminen voi vaikeutua.)

Luotonsaajalta veloitetaan maksun viivästyessä korkolain mukaista viivästyskorkoa. Mikäli luotonantajan perimä korko on korkolain mukaista viivästyskorkoa suurempi, on luotonantajalla oikeus periä viivästyskorkona tätä korkoa 180 vuorokauden ajan siitä, kun Käyttölaina on kokonaisuudessaan erääntynyt, kuitenkin enintään Käyttölainaa koskevan tuomioistuimen tuomion antamiseen saakka. Tämän jälkeen peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Lisäksi luotonsaaja on velvollinen maksamaan kohtuulliset perimiskulut. Maksumuistutus viivästyneestä suorituksesta on 5,00 euroa/maksumuistutus.

4. Muita tärkeitä oikeudellisia näkökohtia:

Peruuttamisoikeus:
Teillä on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.
Kyllä
Ennenaikainen takaisinmaksu:
Teillä on milloin tahansa oikeus maksaa luotto ennenaikaisesti takaisin kokonaisuudessaan tai osittain.
Kyllä
Haku tietokannasta:
Luotonantajan on annettava Teille maksutta välittömästi tieto luottotietorekisteriin tehdystä hausta, jos luottohakemus on hylätty tämän haun perusteella. Tätä ei sovelleta, jos tällaisten tietojen antaminen on Euroopan yhteisön lainsäädännössä kielletty tai se on oikeusjärjestyksen perusteiden tai yleisen turvallisuuden tavoitteiden vastaista

Luotonantaja käyttää luottoa myöntäessään ja valvoessaan hakijan henkilöluottotietoja. Luottotiedot hankitaan Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä.

Luotonsaaja antaa Luotonantajalle oikeuden kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja luotonsaajan aikaisemmista luotoista luottohakemuksen käsittelyä varten. Luotonsaaja antaa suostumuksen sille, että luotonantaja luovuttaa näitä luotonsaajaa koskevaa tietoja Käyttölainasta muille luotonantajille.

Oikeus saada luottosopimusluonnos:
Teillä on oikeus saada pyynnöstä ja maksutta luottosopimusluonnos. Tätä säännöstä ei sovelleta, jos luotonantaja ei pyynnön esittämishetkellä ole halukas tekemään luottosopimusta teidän kanssanne.
Kyllä

5. Rahoituspalvelujen etämyynnin yhteydessä annettavat lisätiedot

a) luotonantajan osalta  
Luotonantajan edustaja jäsenvaltiossa, jossa asutte
Osoite:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Internet-osoite: 
Aurajoki Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A, 20100 Turku
020 764 1440
asiakaspalvelu@laina.fi
www.laina.fi 
Rekisteröinti: Aurajoki Nordic Oy on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin yhteisötunnuksella 1998514-5.

Valvova viranomainen:

Kuluttajaluottoja valvovat kuluttaja-asiamies ja Kuluttaja- ja kilpailuvirasto (kkv.fi) sekä sen alaisina piirihallintoviranomaisina aluehallintovirastot (avi.fi).

b) luottosopimuksen osalta  
Peruuttamisoikeuden käyttö:

Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä luottosopimus ilmoittamalla siitä 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin luotonsaaja on saanut pysyvällä tavalla kaikki kuluttajaluottoa koskevat kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot.

Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään seuraavat tiedot:

- luotonsaajan nimi ja henkilötunnus
- ilmoitus peruuttamisesta
- lainan määrä
- paikka ja päiväys
- luotonsaajan omakätinen allekirjoitus.

Peruuttamisilmoitukset lähetetään osoitteeseen: Aurajoki Nordic Oyj, Peruuttamisilmoitus, PL 710, 20101 Turku tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@laina.fi.

Mikäli luotonsaaja käyttää peruuttamisoikeuttaan, luotonsaaja on velvollinen suorittamaan luotonantajalle luoton koron ajalta, jonka luotto on ollut luotonsaajan käytettävissä.

Luotonsaajan on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 30 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä luotonantajalle saamansa varat ja suoritettava korvaukset. Mikäli varoja ei palauta, raukeaa peruutus. Tarvittavat tiedot lainavarojen palauttamiseen saa luotonantajan asiakaspalvelusta.

Laki, jonka nojalla luotonantaja luo asiakassuhteen teihin ennen luottosopimuksen tekoa: Suomen laki
Luottosopimukseen sovellettava lainsäädäntöä ja/tai toimivaltaista tuomioistuinta koskeva lauseke: Luotonsaaja voi nostaa Käyttölainasopimuksesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen kotipaikkansa käräjäoikeudessa. Jollei luotonsaajalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään luotonantajan kotipaikan käräjäoikeudessa. Käyttölainasopimukseen sovelletaan Suomen lakia.
Kielijärjestelyt Luotonsaajalla on oikeus saada ennakkotiedot ja sopimusehdot suomen kielellä. Sopimussuhteen aikana asiointi tapahtuu suomen kielellä.
c) oikeussuojan osalta  
Tuomioistuimen ulkopuolisten valitus- ja oikeussuojamenettelyjen olemassaolo:

Luotonsaajalla on oikeus saattaa luottosuhteesta johtuvat erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Kuluttajariitalautakunta
Hämeentie 3, PL 306
00531 Helsinki
Puh: 029 566 5200
Fax: 029 566 5249
sähköposti: kril@oikeus.fi
www.kuluttajariita.fi