Korotonta laina-aikaa lainan myöntöpäivästä ensimmäiseen eräpäivään asti, 14-45 päivää, jonka jälkeen korot peritään sopimuksen mukaisesti. Todellinen vuosikorko max. 77,16%. Laina-aika min. 3kk ja max. 52 kk.

Hae lainaa siihen mitä tarvitset

Valitse lainatuote ja summa

Tunnistaudu ja täytä hakemus

Saat rahat tilillesi heti

Miksi hakea lainaa Laina.fi:stä?


Kun elämä yllättää Laina.fi tuo helpotusta arkeesi. Asuntolaina, autolaina tai vaikka isompi laina remonttia varten on helpompi suunnitella etukäteen mutta äkilliset menot voivat yllättää. Sujuvassa arjessa nekin on kuitenkin voitava ottaa huomioon. Laina.fi tarjoaa asiakkailleen joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja kun äkillinen rahantarve ilmenee. Olemme osa asiakkaittemme elämää ja autamme heitä tekemään tärkeitä ja välttämättömiä päätöksiä turvallisesti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Laina.fi:n kaksi lainamuotoa on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tilanteisiin: Käyttölaina on luottokortin tavoin toimiva kulutusluotto, joka tuo joustavuutta monenlaisiin rahoitustarpeisiin ja Kertalaina on nimensä mukaisesti suunniteltu erityisesti kertaluontoisiin hankintoihin. Olipa rahoituksen tarpeesi iso tai pieni, suunniteltu tai yllättävä, voit hakea lainaa heti siihen mitä tarvitset.

Lainan hakeminen verkkopalvelustamme on vaivatonta ja helppoa - myös mobiilissa. Vastaanotamme lainahakemuksia vuorokauden ympäri ja annamme alustavan lainapäätöksen välittömästi. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja olemme ylpeitä palveluidemme saamista hyvistä asiakasarvosteluista. Asiakkaamme ovat antaneet palvelumme arvioksi 3.95 tähteä 5:stä.

 

Käyttölaina

Laina.fi Käyttölaina Lainaa 5000€ asti- nopeasti ja vaivattomasti

Laina.fi Käyttölaina Uusille asiakkaille jopa 45 päivää 0% korolla! 

Laina.fi Käyttölaina Maksat vain käytetystä pääomasta

Laina.fi Käyttölaina Joustava takaisinmaksu

Laina.fi Käyttölaina Lyhennysvapaa kuukausi kaksi kertaa vuodessa.

Hae Käyttölainaa

Haluatko lyhennysvapaata Käyttölainallesi?

Jos olet jo lyhentänyt Käyttölainaasi vähintään kolme kertaa voit käyttää lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaana kuukautena maksat laskustasi vain korot ja kulut. Lyhennysvapaa kuukausi on helppo aktivoida tekstiviestitse ja palvelu on maksuton. Voit hyödyntää lyhennysvapaata kahdesti 12 kuukauden aikana, mikäli olet lyhentänyt lainaasi kolmen laskun verran.

Tutustu lyhennysvapaisiin kuukausiin

Joustava Käyttölaina arkielämän rahoitukseen

Fiksu Käyttölaina - joustava ratkaisu 5000€ asti

Käyttölaina on joustava pikalaina, jossa luottorajasi on joko 2100, 3000, 4000 tai 5000 euroa. Tämä on oiva lainaratkaisu sinulle, joka kaipaat joustavasti rahaa arkielämän yllättäviin tarpeisiin. Lainasopimus tehdään tarpeidesi mukaiselle 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron summalle ja voit nostaa lainasta tilillesi kulloinkin juuri tarvitsemasi summan. Nostosumma voi olla 50-5000 euron välillä, ja jäljelle jäävä summa on mahdollista nostaa myöhemmin. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaan valitsemallesi lainasummalle voit jättää osan käyttämättä eikä se maksa sinulle mitään. Näin sinulla on kulutusluotto jatkuvasti käytössäsi.

Takaisinmaksu toimii joustavasti luottokortin tavoin. Minimilyhennys on 10% pääomasta, enimmillään 300 euroa kuussa. Kun pääoma on 500 euroa tai sen alle, kuukausikohtainen minimilyhennys on 50 euroa. Jos olet nostanut enintään 500 euroa laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50 euroa.

Suurimmillaan takaisinmaksusumma voi olla 300 euroa kuukaudessa. Halutessasi voit myös maksaa lainan kokonaisuudessaan kerralla pois, mutta ota tällöin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia maksutietoja varten. Käyttölainan joustava limiitti mahdollistaa sen, että voit helposti ja fiksusti nostaa pieniä summia. Pystyt näin samalla tarkkailemaan lainasi kokoa ja maksukykyäsi.

Laina.fi Käyttölaina Lainaa nopea ja vaivattomasti

Laina.fi Käyttölaina Asiakaspalvelumme palvelee päivittäin

Laina.fi Käyttölaina Nosta lainaa tarpeidesi mukaan

Laina.fi Käyttölaina Joustava takaisinmaksu

Hae Käyttölainaa

Pikalaina Lainaa 100 Lainaa 200 Lainaa 500 Lainaa 1000 Lainaa 2000 Lainaa 3000 Lainaa 5000

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2100€ ja max. 5000€.Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.

Käyttäjien arvioita

"Laina.fi Käyttölaina on erittäin näppärä ja joustava "varakassa". Tarvittaessa myös asiakaspalvelu on ollut ripeää ja ystävällistä."

"On selkeätä asioida kanssanne, digiasiat hyvin toimivia, luotettavia ja helppoja käyttää"

"Hommat hoituu kätevästi."