Tietoa yrityksestä.

Laina.fi on osa DFC Nordic Oyj:tä

DFC Nordic Oyj on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. DFC Nordic Oyj -konserni on osa Dollar Financial Groupia, joka toimii USA:n lisäksi kahdeksassa maassa ja jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. DFC Nordic Oyj innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 70 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja.

Toimintamme on avointa ja läpinäkyvää

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että asiakaspalvelussa, lainaehdoissa tai hinnoittelussa ei tule yllätyksiä tai epäselvyyksiä. Toimimme aluehallintaviraston valvonnan alla, 100 %:sti lain määrittelemissä puitteissa, ja noudatamme kaikkia kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Lisäksi toimintaamme ohjaavat European Coalition for Responsible Credit:n, ECRC:n, luotonannon kriteerit (http://www.responsible-credit.net/media.php?id=1651 ja http://www.responsible-credit.net/).


Palvelumme

Laina.fi tarjoaa joustavaa, yksityishenkilöille tarkoitettua Käyttölaina -luottoratkaisua, jota voi hakea internet-palvelustamme. Käyttölaina on 20-75 -vuotiaille henkilöille myönnettävä 2500 euron laina, josta voi kuukausittain nostaa rahaa pankkitilille, hakijan oman valinnan ja takaisinmaksukyvyn puitteissa. Käyttölainan kustannukset syntyvät nostopalkkiosta, korosta ja avoimen pääoman lyhennyksestä. Asiakas maksaa vain käyttämästään lainapääomasta.

Konsernimme muut palvelut ja tuotemerkit

OK Money Finance Oy

OK Money Finance Oy on DFC Nordic -konsernin omistama yhtiö. OK Money Finance Oy:n pikalainapalvelu loppuu uuden lainsäädännön myötä 1.6. mennessä. DFC Nordic Oyj kehittää tilalle korvaavia ja kilpailukykyisiä tuotteita. Konserni harjoittaa pieniin kuluttajaluottoihin perustuvaa liiketoimintaa OK Money -tuotemerkin alla myös Puolassa ja Espanjassa.

Joustoraha

Joustoraha on verkkomaksupalvelu, jonka kautta verkkokauppias voi antaa kuluttajalle mahdollisuuden laskulla ja osamaksulla ostamiseen, vailla riskiä. Kuluttajalle palvelu tarjoaa 14 vuorokautta maksuaikaa tai osamaksun maksettavaksi jopa 12 kuukausierässä.

Kuten muutkin DFC Nordic Oyj:n palvelut, Joustoraha on edelläkävijä ostamista helpottavien ja ostotapahtumaa turvaavien ratkaisujen kehittämisessä. Joustorahan piirissä on jo 4000 suomalaista verkkokauppaa. Tutustu: www.joustoraha.fi.

iKassa Finland Oy

iKassa on maksuliikenteen, perinnän ja saatavienhallinnan asiantuntija. iKassan missio on varmistaa perinnän sujuvuus ja kustannustehokkuus, kaikkien osapuolten kannalta mielekkäällä tavalla. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä. Lähtökohtanamme on kunnioitus jokaista asiakassuhdettamme ja velallisten yksityisyyttä kohtaan.

Lainmukainen rekisteriseloste

Henkilötietolain mukaisesti DFC Nordic Oyj ylläpitää asiakasrekisteriä, josta on laadittu lain edellyttämä rekisteriseloste. Selosteen voi lukea palvelussamme. Lue rekisteriseloste.

Dollar Financial Groupin internet-lainapalveluita maailmalla