Yhdistä lainat Laina.fi:n Käyttölainalla tai Kertalainalla

Monet nettikaupat ja suuret tavaratalot myyvät tuotteitaan osamaksuilla. Myös modernit tililuotot kerryttävät kuukausikulujen määrää. Ei olekaan harvinaista, että monilla ihmisillä varallisuus ja tulot kyllä riittävät kokonaislainamäärään, mutta kuukausierät saattavat muodostua liian suuriksi. Yhdistelmälaina tarjoaa vastauksen tällaiseen tilanteeseen.

Yhdistelmälainan ideana on ottaa yksi suuri laina tarpeeksi suurella maksuajalla, jolloin kuukausierien aikaansaama paine tasoittuu ja rahaa jää muuhunkin elämiseen. Muista kuitenkin, että lainaamalla jatkuvasti lisää et loppujen lopuksi selviä velvoitteistasi, joten yhdistelmälainaa kannattaa pitää viimeisenä keinona. Lainojen yhdistäminen voi tapahtua ottamalla aikaisemmat lainasi kattava, suurempi laina. Yhdistä lainat kuitenkin aina harkiten.  

Lainojen yhdistäminen ei poista sitä tosiasiaa, että kaikki lainat on joka tapauksessa maksettava pois. Siksi suosittelemme, että lasket tarkkaan tulosi ja menosi lainaa ottaessasi. Me emme siis tarjoa lainan yhdistämisen palvelua suoraan, vaan meiltä voit hakea Käyttö- tai Kertalainaa, jotka auttavat kattamaan aikaisempien lainojen kustannuksia. 

Kertalainalla jopa 5000 euroa lainojen yhdistämiseen

Laina.fi tarjoaa yhdistelmälainatarkoitukseen 5000 euron Kertalainaa tai 2100-5000 euron Käyttölainaa. Saat sen kätevästi ja nopeasti tilillesi, kun annat järjestelmän vahvistaa sähköisesti tulotietosi. Näin vakuutumme maksukyvystäsi. Tutustu Kertalainaan ja Käyttölainaan.