Arvoisa Vippi.net -asiakas. Tervetuloa osoitteeseen Laina.fi.

Käyttölaina ja Kertalaina ovat selkeitä ja kohtuullisia lainaratkaisuja.

Lakimuutoksen myötä Vippi.net on lopettanut uusien vippien myöntämisen. Vippi.net -palvelun asiakkaita palvelee laina.fi, jonka tehtävä on tarjota kohtuullisia käyttö- ja kulutusluottoratkaisuja.

Käyttölaina on 2500 euron suuruinen laina, josta nostat haluamasi summan aina silloin kun tarvitset. Maksat vain nostoistasi. Käyttölainan lyhennykset tehdään kuukausittain joko minimilyhennyksin tai esimerkiksi maksaen koko lainasumman pois. Käyttölainan ottaja maksaa siis pelkästään käytöstä. Lyhennysten myötä lainapääomaa palautuu jälleen uudelleen käytettäväksi.


Aktivoi Käyttölaina >


Kertalaina on 1000, 1500 tai 2000 euron suuruinen kohtuullisen koron kulutusluotto. Kertalaina maksetaan takaisin 12 kk:n kiinteissä tasaerissä.


Hae lainaa >

Onko sinulla Vippi.net -vippi avoinna?

Toimi näin:

  1. Jos sinulla on avoin vippi, tee takaisinmaksu viimeistään eräpäivänä. Vanhojen pikavippien laskutus tulee jatkumaan normaalisti.
  2. Tietyin edellytyksin voit hakea OK Moneyn toiselta tuotemerkiltä laina.fi Käyttölainaa, vaikka sinulla olisi vielä avointa lainaa konsernistamme. Käyttölainassa* nostat tilillesi kuukausittain vain sen summan jonka tarvitset. Kuukausittainen minimilyhennys on vähintään 15 %. Lue lisää laina.fi
  3. Jos tilanteesi näyttää siltä, että et pysty maksamaan erääntyvää vippilaskua, ole yhteydessä laskuttajaan. Pikavippiemme laskuttaja iKassa Finland Oy:ä voi lähtökohtaisesti sopia maksuohjelman muutoksesta. Maksuohjelman muutosta on yksilöllinen ja sen voi hakea yksieräiseen lainaan.
  4. Jos olet jo saanut muistutuslaskun, maksa se heti, niin et kerrytä perinnän kustannuksia.
  5. Jos vipin muistutuslasku ei ole vielä erääntynyt, ole nopeasti yhteydessä laskuttajaan. Laskuttajalla voi ehkä vielä olla mahdollisuus sopia maksuohjelman muutoksesta.
*Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2500 euron luotolle on 49,30 %.

Vippi.net / 
OK Money Finance Oy (osa DFC Nordic Oyj:tä)


Asiakaspalvelu