Tuemme erilaisten suomalaisten harrasteryhmien toimintaa

DFC Nordic Oy:n tehtävä on auttaa ihmisiä arjen keskellä tarjoamalla heille monipuolisia ja kohtuullisia rahoitusratkaisuja. Elämäntilanteiden vaihdellessa pienikin apu saattaa olla todella arvokas. Tästä syntyy myös lupauksemme - ja sponsorointiohjelmamme idea: Pääset eteenpäin. Haluamme tukea ja kannustaa nuoria aktiiviseen elämäntapaan harrastusten kautta.

Tuemme urheiluseuroja ja harrasteryhmiä, sekä myös ammatti- ja korkeakoulujen urheiluyhteisöjä ympäri maata. Sponsorointisummat vaihtelevat 150–2000 euron välillä vuodessa.

Sponsorointi auttaa TPS Salibandya menestymään
Sponsoreilla on tärkeä rooli joukkueen menestymisessä. Urheilusponsorointi auttaa joukkuetta takaamaan pelaajilleen toimivan huollon, optimaaliset vuoroajat ja valmentajat pysyvät joukkueessa.

Sponsoroinnilla tuetaan nuorten urheilua Lappeenrannassa
Salibandyjoukkue NST-Lappeenranta ja DFC Nordic jatkavat pitkäaikaista sponsorointisopimusta. DFC Nordic haluaa antaa tukensa seuralle esimerkillisen junioritoimintaan panostamisen ansiosta. Seuran Urheiluakatemia ja Talentti-ohjelma ovat hienoja esimerkkejä juniorityön tekemisestä.