Pikalaina nopeasti ja luotettavasti

Laina.fi:n Käyttölaina tuo helpotusta arkielämän rahoitustarpeisiin aina 5000 euroon asti. Käyttölaina on pikalaina, josta voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan aina kun tarvitset. Me kaikki kohtaamme joskus tilanteita, jotka vaativat nopeita ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Haluamme olla apunasi näissä tilanteissa.

Pikalainastamme voit tehdä nostoja tarpeidesi mukaan 50 eurosta ylöspäin, aina sinulle myönnettyyn lainasummaan asti. Annamme lainapäätöksiä aina 2100-5000 euron väliltä. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Asiakkaidemme etuihin kuuluvat mm. lyhennysvapaat kuukaudet ja erilaiset rahanarvoiset etukampanjat. Tältä sivulta löydät tarkempaa tietoa lainan kustannuksista, kuka lainaa voi hakea, lainan ominaisuuksista sekä kuinka Käyttölaina toimii.

Lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä lainan hakeminen sido sinua vielä mihinkään. Mikset siis hakisi ilmaista lainapäätöstä muutamassa minuutissa jo tänään? 

Hae pikalainaa

 

1. Tunnistaudu sisään

Pikalaina

Tunnistaudu hakemaan lainaa omilla pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.

2. Alustava päätös heti

laina

Saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen aikana. Teethän vielä ohjeiden mukaisen helpon tuloselvityksen.

Tuloselvitys kestää noin 5 minuuttia.

3. Saat rahat tilillesi

laina onnistui

Onnistuneen tuloselvityksen jälkeen rahat ovat tililläsi jo muutamassa minuutissa. Olet valmis toteuttamaan suunnitelmasi!

Pikalainan kustannuksemme ovat edulliset

Uskomme läpinäkyvään ja luotettavaan hinnoitteluun. Asiakkaanamme tiedät aina, mistä maksat. Maksat aina vain nostamastasi lainasta. Alla olevasta taulukosta näet helposti yleiset lainakustannuksemme. Tarkempaa tietoa saat pikalainalaskurista.

Lainasumma

Vuotuinen nimelliskorko

Todellinen vuosikorko

Takaisinmaksuaika

Minimilyhennys

Nostopalkkio
Min. 2100€, max. 5000€ asti

29-39%

77,02%

Lainan voi maksaa milloin tahansa takaisin

10% nostetusta lainasummasta tai vähintään 50€

12,5% nostetusta lainasummasta

Miksi pikalaina meiltä?

  1. Hakemisen helppous. Voit tehdä lainahakemuksen missä vain, milloin vain. Valitse vain haluamasi lainasumma ja voit aloittaa hakemuksen täyttämisen. Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti.
  2. Lainapäätös heti. Alustavan lainapäätöksen saat jo hakemuksen yhteydessä, ilman turhaa odottelua.
  3. Rahojen saamisen nopeus. Hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen saat rahat tilillesi tyypillisesti jo samana päivänä.
  4. Vakuudeton laina. Me emme tarvitse sinulta lainkaan vakuuksia lainaasi varten.
  5. Joustava takaisinmaksu ja asiakkaidemme edut. Lainassamme on joustava takaisinmaksu ja maksat vain käytetystä lainasta. Asiakkaidemme etuihin kuuluvat mm. lyhennysvapaat kuukaudet, henkilökohtainen Online-ympäristö laina-asioiden hoitamiseen ja erilaiset rahanarvoiset etukampanjat.
  6. Tutkitusti tyytyväisiä asiakkaita. Teimme asiakastyytyväisyyskyselyn viimeksi kesällä 2018, josta saimme asiakkailtamme hyvää palautetta. Kiitoksemme heille! Konserniimme kuuluu jo yli 400 000 asiakasta sekä Suomessa että Ruotsissa.

Voit saada lainaa jos ...

Olet asunut vakituisesti Suomessa kaksi vuotta. Luottotietosi tulee olla kunnossa, sillä emme myönnä pikalainaa luottotiedottomalle. Edellytämme myös säännöllisiä kuukausituloja. Näin haluamme varmistua, että suoriudut lainan takaisinmaksusta kohtuullisesti.

Kuinka Käyttölaina toimii?

Kuinka siirrän rahaa tililleni? Pikalaina eli Käyttölaina toimii kuin digitaalinen luottokortti puhelimessasi. Mikäli haluat siirtää rahaa käyttöösi, teet vain nostopyynnön helposti tekstiviestillä. Voit tehdä nostoja myös henkilökohtaisessa asiakkaan Online-ympäristössäsi. Kerromme sinulle, kuinka paljon olet nostanut ja kuinka paljon sinulla on nostovaraa jäljellä.

Voit tehdä noston milloin ja mistä tahansa helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Tein noston. Milloin rahat ovat tililläni? Rahat maksetaan tilillesi aukioloaikoinamme ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Toimimme yhteistyössä reaaliaikaisesti seuraaviin pankkeihin: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki tai Paikallisosuuspankit. Muissa tapauksissa rahan siirtymisessä tilille voi kestää 1-2 pankkipäivää.

Nostin viime viikolla 100 euroa, voinko nostaa lisää? Kyllä, jos luottorajasi ei ole ylittynyt. Nostoja voit tehdä aina niin monta kuin haluat, ilman kuukausi- tai muitakaan rajoitteita. Nostovaran voit tarkistaa Online-palveustamme

Kuinka takaisinmaksu tapahtuu? Saat meiltä kerran kuussa laskun, josta näet minimilyhennyksen määrän. Takaisinmaksu on joko 10% nostamastasi lainasummasta tai vähintään 50 euroa. Lasku toimitetaan toiveidesi mukaisesti joko paperisena kotiin, sähköpostilaskuna tai e-laskuna.

Voinko maksaa laskun takaisin ennen eräpäivää? Kyllä. Ennenaikainen lainan takaisinmaksu on mahdollista ilman lisäkuluja. Lainasumma on kuitenkin aina lainaehtojen mukainen.

Voinko tehdä ylimääräisiä takaisinmaksuja? Kyllä. Viitenumerosi pysyy samana koko laina-ajan ja voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä suorituksia lainallesi. Käyttölainan laskutus jatkuu silti aina kuukausittain,vaikka olisit tehnyt ennakkoon suorituksia.

 

Siirrä rahaa tilille realiajassa

Palveluamme on helppo käyttää ja rahat maksetaan sinun tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina. Kun olet tehnyt ensimmäisen nostopyynnön hakemuksen yhteydessä, sinun ei tarvitse tehdä enää muuta. Saat nostosta erillisen vahvistuksen, että olemme maksaneet rahat ilmoittamallesi tilille.

Voit halutessasi tehdä nostoja lisää myöhemmin aina tarpeen vaatiessa. Nostoja teet tekstiviesteillä tai kirjautumalla Online palveluun. Nostoja voit tehdä aina 2100 euroon saakka, eikä erillisiä kuukausi rajoituksia ole. Käyttämätön ja nostamaton Käyttölaina toimii sinulle vaikka vararahastona.

Voit tehdä noston milloin ja mistä tahansa helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Toinen vaihtoehto siirtää rahaa Käyttölainasta on tehdä nosto Online palvelussamme. Kirjaudu Online palveluun tunnistautumalla joko pankkitunnuksillasi tai puhelinnumerolla ja samalla PIN-koodilla, jonka teit itsellesi hakemuksen yhteydessä.

Rahat maksetaan tilillesi aina asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.