Tarvitsetko lainaa heti?

Me kaikki tarvitsemme joskus lainaa heti arkielämän yllättäviin tilanteisiin. Olipa kyseessä pienempi tai suurempi rahantarve, me autamme sinua. Meiltä voit hakea lainaa aina 10 000€ asti ja saat lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Lainaa maksetaan sinulle heti myönteisen lainapäätöksen ja hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen.

Meiltä saat lainaa heti ilman vakuuksia. Tuloselvityksen tekeminen on turvallista ja luotettavaa Instantor- työkalua käyttämällä. Instantoriin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla ja näin tarkistamme, että takaisinmaksukykysi on riittävä lainan kulujen hoitamiseen. Vastuullisen toimijana emme myönnä lainaa esimerkiksi luottotiedottomille.

Lainapäätös minuuteissa

Päätä vain ensin itsellesi sopiva lainasumma. Lainahakemus ei sido sinua vielä mihinkään ja lainan hakeminen on täysin ilmaista. Tunnistaudu vain sisään pankkitunnuksillasi ja täytä helppo hakemuksemme niin verkossa kuin mobiilissa. Lainapäätöksen saat välittömästi – missä ja milloin tahansa.

 

1. Tunnistaudu sisään

Pikalaina

Tunnistaudu lainahakemukseen pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti!

2. Alustava lainapäätös heti

laina

Alustavan lainapäätöksen saat heti lainahakemuksen yhteydessä. Muistathan vielä tuloselvityksen!

Tuloselvitys kestää muutaman minuutin.

3. Saat rahat tilillesi

laina onnistui

Myönteisen lainapäätöksen ja hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen saat rahat tilillesi. Olet nyt valmis toteuttamaan suunnitelmasi!

Lainaa heti tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina

Myönteisen lainapäätöksen ja onnistuneen tuloselvityksen jälkeen saat lainan heti tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään ma-pe klo 8-21 sekä la-su klo 9-20.

Vastuullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainamme on täysin vakuudeton. Et myöskään tarvitse lainaasi takaajia. Vastuullisena luotonantaja emme myönnä lainaa kuitenkaan luottotiedottomille. Vastuullisuuteemme kuuluu myös varmistaa, että lainasta aiheutuvat kustannukset sopivat juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Haluamme auttaa sinua, emme aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa liian tiukoilla takaisinmaksuilla.

Lainan hakeminen on täysin ilmaista

Lainan hakeminen meiltä on täysin ilmaista eikä pelkkä lainanhakeminen vielä sido sinua mihinkään. Haluamme pitää myös lainakustannukset kohtuullisina. Voit myös maksaa kerralla enemmän tai maksaa lainan kokonaan kerralla pois. Jos haluat maksaa lainasi kerralla pois, olethan ensin asiakaspalveluumme yhteydessä tarkempia maksutietoja varten. Kertalaina on helppo ja kätevä vaihtoehto. Päätä siis vain haluamasi lainasumma aina 10 000 € asti, täytä hakemus ja myönteisen lainapäätöksen sekä tuloselvityksen jälkeen voit saada lainaa heti tilillesi.

Lainaa heti tilillesi jo tänään