Tarvitsetko lainaa heti?

Me kaikki tarvitsemme joskus lainaa heti arkielämän yllättäviin tilanteisiin. Olipa kyseessä pienempi tai suurempi rahantarve, me autamme sinua. Meiltä voit hakea lainaa aina 5000€ asti ja saat lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Lainaa maksetaan sinulle heti myönteisen lainapäätöksen ja hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen.

Meiltä saat lainaa heti ilman vakuuksia. Lainaa on mahdollista saada myös ilman liitteitä, jos käytät tuloselvitykseen turvallista ja luotettavaa Instantoria. Instantoriin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Instantorilla tarkistamme, että takaisinmaksukykysi on riittävä lainan kulujen hoitamiseen. Vastuullisen toimijana emme myönnä lainaa esimerkiksi luottotiedottomille.

Lainapäätös minuuteissa

Päätä vain ensin itsellesi sopiva lainasumma. Lainahakemus ei sido sinua vielä mihinkään ja lainan hakeminen on täysin ilmaista. Tunnistaudu vain sisään pankkitunnuksillasi ja täytä helppo hakemuksemme niin verkossa kuin mobiilissa. Lainapäätöksen saat välittömästi – missä ja milloin tahansa.

 

1. Tunnistaudu sisään

Pikalaina

Tunnistaudu lainahakemukseen pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti!

2. Alustava lainapäätös heti

laina

Alustavan lainapäätöksen saat heti lainahakemuksen yhteydessä. Muistathan vielä tuloselvityksen!

Tuloselvitys kestää noin 5 minuuttia.

3. Saat rahat tilillesi

laina onnistui

Myönteisen lainapäätöksen ja hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen saat rahat tilillesi. Olet nyt valmis toteuttamaan suunnitelmasi!

Lainaa heti tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina

Myönteisen lainapäätöksen ja onnistuneen tuloselvityksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Päätä vain haluamasi nostosumma sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa ja tee nosto joko tekstiviestillä tai Online-palvelussamme. Asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään ma-pe klo 7-22 sekä la-su klo 9-21.

Vastuullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainamme on täysin vakuudeton. Et myöskään tarvitse lainaasi takaajia. Vastuullisena luotonantaja emme myönnä lainaa kuitenkaan luottotiedottomille. Vastuullisuuteemme kuuluu myös varmistaa, että lainasta aiheutuvat kustannukset sopivat juuri sinun taloudelliseen tilanteeseen. Haluamme auttaa sinua, emme aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa liian tiukoilla takaisinmaksuilla.

Lainan hakeminen on täysin ilmaista

Lainan hakeminen meiltä on täysin ilmaista eikä pelkkä lainanhakeminen vielä sido sinua mihinkään. Haluamme pitää myös lainakustannukset kohtuullisina. Kuukausittainen takaisinmaksu on joko 10 % nostamastasi lainasta tai vähintään 50 €. Voit myös maksaa kerralla enemmän tai maksaa lainan kokonaan kerralla pois. Jos haluat maksaa lainasi kerralla pois, olethan ensin asiakaspalveluumme yhteydessä tarkempia maksutietoja varten. Käyttölaina on helppo ja kätevä vaihtoehto. Päätä siis vain haluamasi lainasumma aina 5000 € asti, täytä hakemus ja myönteisen lainapäätöksen sekä tuloselvityksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilillesi.

Lainaa heti tilillesi jo tänään