Nosta Käyttölainasta rahaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset

Olipa rahoitustarpeesi pieni tai iso, avun saat aina Käyttölainasta. Voi asettaa luottorajaksesi jopa 5000 euroa ja voit aina nostaa vain sen summan, jonka kulloinkin tarvitset. Luottorajasi toimii kuin luottokortti. Takaisinmaksu toimii myös luottokortin tavoin. Minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€. Lainalaskurisivulta näet miten ensimmäisen noston takaisinmaksu muodostuu.

Haluamme tarjota sinulle helpon ja luotettavan tavan tutustua Käyttölainaamme. Uutena Käyttölainan asiakkaana, voit tehdä nostokuluttomia nostoja aina 300 euroon asti. Saat myös täysin korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päiväksi. Käyttölaina on turvallinen ja läpinäkyvä ratkaisu arjen rahoitustarpeisiin.

Kyllä, haluan Käyttölainaa 

Lainaa 100   Lainaa 200   Lainaa 500    Lainaa 1000    Lainaa 2000    Lainaa 3000    Lainaa 5000  

 

Käyttäjien arvioita

- kävijät ovat antaneet
3.89 tähteä 5:stä

Arvosteltu 1479 kertaa.

Lainalaskuri - Lainan takaisinmaksulaskuri

Lainalaskuri kertoo sinulle kuinka lainasi takaisinmaksu määräytyy. Valitse vain sinulle sopiva lainasumma ja lainalaskurista näet kuukausittain lyhennettävän summan sekä sen, mistä maksettava summa kokonaisuudessaan muodostuu.

Uskomme läpinäkyvään ja avoimeen hinnoitteluun. Voit luottaa siihen, että lainamme eivät sisällä yllättäviä kustannuksia – tiedät aina, mistä maksat.

Lainalaskurin alalaidasta näet myös arvion siitä, paljonko lainasi tulee sinulle kustantamaan kokonaisuudessaan. Lainan määrä luonnollisesti määrittää takaisinmaksun suuruuden kuukaudessa. Voit toki aina myös lyhentää lainaasi enemmän tai maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin ilman lisäkustannuksia.

Tarkoituksenamme on auttaa sinua selviytymään paremmin arkielämän taloudellisista haasteista. Jotta sinulle jää aikaa tärkeämmille asioille. Lainan hakeminen tai lainalaskurin käyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

 

Ladataan...
Lyhennyserä Minimilyhennys Pääoma Nostopalkkio Laskutuspalkkio Nimelliskorko/kk
Erä {{ index+1 }} {{ installment.Amount | currency }} {{ installment.Installment | currency }} {{ installment.Fee | currency }} {{ installment.InstallmentFee | currency }} {{ installment.Interest | currency }}
Valitsemasi nostosumman arvioitu kokonaiskustannus on: {{ plan.Total | currency }}

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta