Nosta Käyttölainasta rahaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset

Olipa rahoitustarpeesi pieni tai iso, avun saat aina Käyttölainasta. Voi asettaa luottorajaksesi jopa 5000 euroa ja voit aina nostaa vain sen summan, jonka kulloinkin tarvitset. Siinä, missä kalliit pikavipit koettiin ratkaisuina äkillisiin taloudellisiin ongelmiin, Käyttölaina antaa mahdollisuuden suunnitella lainasi ja menosi maksukykysi mukaisesti pitkäksi aikaa eteenpäin.

Käyttölaina toimii kuin luottokortti

Lainasopimus tehdään tarpeidesi mukaiselle 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron summalle ja voit nostaa lainasta tilillesi kulloinkin juuri sen määrän varoja, jonka tarvitset. Nostosumma voi olla 50-5000 euron välillä, ja jäljelle jäävä summa on mahdollista nostaa myöhemmin. Käyttölainan nostot siirretään tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaan valitsemallesi lainasummalle voit jättää osan käyttämättä eikä se maksa sinulle mitään.

Miten maksan lainani takaisin?

Myös takaisinmaksu toimii joustavasti luottokortin tavoin. Pienin mahdollinen lyhennys on 10% pääomasta, ja enimmillään suoritus on 300€ kuussa. Kun pääoma on 500 euroa tai alle, kuukausikohtainen minimilyhennys on 50 euroa. Jos olet nostanut enintään 500 euroa laskutuskuukautesi aikana, vähimmäislyhennys on 50 euroa.

Lainalaskurisivulta voit nähdä miten ensimmäisen noston takaisinmaksu muodostuu. Halutessasi voit myös maksaa lainan kokonaisuudessaan kerralla pois, mutta ota tällöin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia maksutietoja varten. Käyttölainan joustava limiitti mahdollistaa sen, että voit helposti ja fiksusti nostaa pieniä summia ja pystyt näin samalla tarkkailemaan, ettet lainaa varojesi yli.

Haluamme tarjota sinulle helpon ja luotettavan tavan tutustua Käyttölainaamme.

Uudet Käyttölainan asiakkaamme saavat korotonta maksuaikaa lainalleen keskimäärin 30 päiväksi. Korottoman laina-ajan pituus riippuu valitusta eräpäivästä ja laina myöntöpäivästä ja on pituudeltaan 14- 45 päivää.

Kuinka koroton maksuaika määräytyy?

Ensimmäinen laskutuskausi määräytyy lopullisen eräpäivävalintasi ja lainan myöntäpäivän mukaan. Jos valitset eräpäiväksi kuun 15. päivän, on koroton laskutuskautesi lainan avaamispäivästä kuun viimeiseen päivään. Korottomia maksupäiviä sinulle kertyy keskimäärin 30, kuitenkin vähintään 14 ja maksimissaan 45 päivää.

Kyllä, haluan Käyttölainaa

Pikalaina Lainaa 100 Lainaa 200 Lainaa 500 Lainaa 1000 Lainaa 2000 Lainaa 3000 Lainaa 5000

 

Käyttäjien arvioita

- kävijät ovat antaneet
3.89 tähteä 5:stä

Arvosteltu 1618 kertaa.

Lainalaskuri - Lainan takaisinmaksulaskuri

Lainalaskuri kertoo sinulle kuinka lainasi takaisinmaksu määräytyy. Valitse vain sinulle sopiva lainasumma ja lainalaskurista näet kuukausittain lyhennettävän summan sekä sen, mistä maksettava summa kokonaisuudessaan muodostuu.

Uskomme läpinäkyvään ja avoimeen hinnoitteluun. Voit luottaa siihen, että lainamme eivät sisällä yllättäviä kustannuksia – tiedät aina, mistä maksat.

Lainalaskurin alalaidasta näet myös arvion siitä, paljonko lainasi tulee sinulle kustantamaan kokonaisuudessaan. Lainan määrä luonnollisesti määrittää takaisinmaksun suuruuden kuukaudessa. Voit toki aina myös lyhentää lainaasi enemmän tai maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin ilman lisäkustannuksia.

Tarkoituksenamme on auttaa sinua selviytymään paremmin arkielämän taloudellisista haasteista. Jotta sinulle jää aikaa tärkeämmille asioille. Lainan hakeminen tai lainalaskurin käyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

 

Ladataan...
Lyhennyserä Minimilyhennys Pääoma Nostopalkkio Laskutuspalkkio Nimelliskorko/kk
Erä {{ index+1 }} {{ installment.Amount | currency }} {{ installment.Installment | currency }} {{ installment.Fee | currency }} {{ installment.InstallmentFee | currency }} {{ installment.Interest | currency }}
Valitsemasi nostosumman arvioitu kokonaiskustannus on: {{ plan.Total | currency }}

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5 %, luottolimiitin koko min. 2100€ max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,02%. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta