Nosta Käyttölainasta rahaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset

Olipa rahoitustarpeesi pieni tai iso, avun saat aina Käyttölainasta. Voi asettaa luottorajaksesi jopa 5000 euroa ja voit aina nostaa vain sen summan, jonka kulloinkin tarvitset. Siinä, missä kalliit pikavipit koettiin ratkaisuina äkillisiin taloudellisiin ongelmiin, Käyttölaina antaa mahdollisuuden suunnitella lainasi ja menosi maksukykysi mukaisesti pitkäksi aikaa eteenpäin.

Käyttölaina toimii kuin luottokortti

Lainasopimus tehdään tarpeidesi mukaiselle 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron summalle ja voit nostaa lainasta tilillesi kulloinkin juuri sen määrän varoja, jonka tarvitset. Nostosumma voi olla 50-5000 euron välillä, ja jäljelle jäävä summa on mahdollista nostaa myöhemmin. Käyttölainan nostot siirretään tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaan valitsemallesi lainasummalle voit jättää osan käyttämättä eikä se maksa sinulle mitään.

Miten maksan lainani takaisin?

Myös takaisinmaksu toimii joustavasti luottokortin tavoin. Pienin mahdollinen lyhennys on 10% pääomasta, ja enimmillään suoritus on 300€ kuussa. Kun pääoma on 500 euroa tai alle, kuukausikohtainen minimilyhennys on 50 euroa. Jos olet nostanut enintään 500 euroa laskutuskuukautesi aikana, vähimmäislyhennys on 50 euroa.

Lainalaskurisivulta voit nähdä miten ensimmäisen noston takaisinmaksu muodostuu. Halutessasi voit myös maksaa lainan kokonaisuudessaan kerralla pois, mutta ota tällöin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia maksutietoja varten. Käyttölainan joustava limiitti mahdollistaa sen, että voit helposti ja fiksusti nostaa pieniä summia ja pystyt näin samalla tarkkailemaan, ettet lainaa varojesi yli.

Haluamme tarjota sinulle helpon ja luotettavan tavan tutustua Käyttölainaamme.

Uudet Käyttölainan asiakkaamme saavat korotonta maksuaikaa lainalleen keskimäärin 30 päiväksi. Korottoman laina-ajan pituus riippuu valitusta eräpäivästä ja laina myöntöpäivästä ja on pituudeltaan 14- 45 päivää.

Kuinka koroton maksuaika määräytyy?

Ensimmäinen laskutuskausi määräytyy lopullisen eräpäivävalintasi ja lainan myöntäpäivän mukaan. Jos valitset eräpäiväksi kuun 15. päivän, on koroton laskutuskautesi lainan avaamispäivästä kuun viimeiseen päivään. Korottomia maksupäiviä sinulle kertyy keskimäärin 30, kuitenkin vähintään 14 ja maksimissaan 45 päivää.

Kyllä, haluan Käyttölainaa

Pikalaina Lainaa 100 Lainaa 200 Lainaa 500 Lainaa 1000 Lainaa 2000 Lainaa 3000 Lainaa 5000

 

Käyttäjien arvioita

- kävijät ovat antaneet
3.89 tähteä 5:stä

Arvosteltu 1618 kertaa.

Käyttölaina & Joustoluotto - Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaidemme usein kysymät kysymykset - me vastaamme

Mitä ehtoja Käyttölainan hakijan tulee täyttää?

Voit saada lainaa, jos olet vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen ja varmistat henkilöllisyytesi tarjoamillamme vaihtoehdoilla sekä toimitat todistuksen säännöllisistä tuloistasi. Hakijan tulee olla asunut Suomessa 2 vuotta.  Todistuksena säännöllisistä tuloistasi käy esimerkiksi viimeisin palkkakuittisi tai eläkeyhtiön ilmoitus eläkkeen maksusta.

Kuinka paljon Käyttölainaa voi saada?

Saat joko 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron luottopäätöksen. Nostoja voit tehdä omien tarpeiden mukaan 50-5000 euron väliltä.

Mistä löydän tarkat hakuohjeet?

Hakuohjeet löydät etusivulta sekä kohdasta Käyttölaina.

Kauanko lainapäätöksen saaminen kestää?

Hyväksyttyäsi lainaehdot hakemuksen yhteydessä saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Lainahakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe klo 7-22 ja la-su 9-21. Kun olet toimittanut tarvittavan liitteen, maksetaan pyytämäsi lainaerä ilmoittamallesi tilille asiakaspalvelun aukioloaikana. Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa.

Miksi tarvitsemme kopion palkkakuitistasi tai vastaavan tositteen?

Laki velvoittaaa meitä tarkistamaan hakijan luottokelpoisuuden riittävän luotettavasti ja laajasti. Vastuullisena toimijana haluamme varmistaa asiakkaidemme takaisinmaksukyvyn, ja siksi pyydämme selvityksen.

Tuloselvityksenä voimme tapauskohtaisesti käyttää myös esim. henkilön julkisia verotietoja luottopäätöksen tekemisessä.

Milloin rahat ovat tililläni?

Rahat maksetaan hakijan tilille aukioloaikoinamme ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Toimimme yhteistyössä realiaikaisesti seuraaviin pankeihin: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken ja  Handelsbanken. Muissa tapauksissa rahan siirtymisessä tilille voi kestää 1-2 pankkipäivää.

Voit tehdä noston milloin ja mistä tahansa helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Voiko Käyttölainaa hakea myös aukioloaikojen ulkopuolella?

Kyllä, hakemuksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Käsittelemme hakemuksia aukioloaikoinamme ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Aukioloaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään aukioloaikoina saapumisjärjestyksessä.

Mitkä ovat lainaehdot?

Lainaehdot löydät kohdasta Lainaehdot.

Miten turvallista lainan hakeminen on?

Erittäin turvallista. Toimimme yhteistyössä pankkien kanssa ja olemme huolehtineet tietoturvastamme. Laskutustamme ja perintää hoitaa iKassa Finland Oy.

Miten voin nostaa luoton tililleni?

Voit tehdä noston milloin ja mistä tahansa helposti tekstiviestillä. Lähetä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Nostin viime viikolla 50 euroa, voinko nostaa lisää?

Kyllä, jos luottorajasi ei ole ylittynyt. Nostoja voit tehdä aina niin monta kuin luottorajasi mahdollistaa ilman kuukausi- tai muitakaan rajoitteita. Nostovaran voit tarkistaa Online-palveustamme

Voinko peruuttaa Käyttölainahakemukseni?

Voit peruuttaa myönnetyn lainahakemuksen 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta.

Miten asetan lainauskiellon?

Henkilökohtaisen lainauskiellon voit hakea asiakaspalvelustamme numerosta 0200 30033 (pvm/mpm) asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Myöntääkö Laina.fi pikavippejä?

Laina.fi ei myönnä perinteisiä korkeakorkoisia pikavippejä. Pikavipin sijaan voit hakea Käyttölainaa ja nostaa haluamasi summan. Loput Käyttölainasta jäävät vararahastoksesi ja voit tehdä nostoja jäljelle jääneestä summasta aina halutessasi.

Onko Laina.fi:llä pikalainatuotteita?

Käyttölaina korvaa vanhat pikalainatuotteet. Joustava limiitti mahdollistaa pienten summien nostamisen.

LAINAN TAKAISINMAKSU JA LASKUTUS

Milloin laina pitää maksaa takaisin ja voinko itse valita eräpäivän?

Voit valita eräpäiväksi kuukauden 15. tai viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana.

Kuinka maksan Käyttölainaani takaisin?

Saat Käyttölainastasi laskun laskutuskauden loputtua. Voit maksaa laskussa näkyvän minimilyhennyksen tai sitä suuremman summan. Maksettava erä on kuitenkin vähintään laskusta ilmenevän suuruinen.

Voiko Käyttölainan erän maksaa takaisin ennen eräpäivää?

Kyllä. Ennenaikainen lainan takaisinmaksu on mahdollista aiheuttamatta lisäkuluja lainaajalle. Lainasumma on kuitenkin aina lainaehtojen mukainen.

Voinko tehdä ylimääräisiä suorituksia lainalleni?

Kyllä. Viitenumerosi pysyy samana koko laina-ajan ja voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä suoritusia lainallesi. Käyttölainan laksutus jatkuu silti aina kuukausittain,vaikka olisit tehnyt ennakkoon suorituksia. Säännöllinen kuukausittainen lasku läheteään aina niin kauan kuin suorittamatonta pääomaa on vielä jäljellä.

Pitääkö minun maksaa, jos en ole saanut lainasta laskua?

Kyllä. Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut lainanottajalle kymmenen päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä, tulee hänen omatoimisesti ottaa yhteyttä Laina.fi:n asiakaspalveluun 0200 30033 (pvm/mpm) asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Laskua ei löydy sähköpostistani, mitä teen?

Tarkista ensin, että lasku ei ole päätynyt roskaposti kansioon. Jos laskua ei löydy sieltä, tarkista vielä sähköpostitilin asetukset.

Mikäli käytät Gmailia, tee alla olevat muutokset. Näin varmistat, että saat jatkossa Laina.fi laskut ja postit oikealle välilehdelle.

 1. VAIHE

  Etsi Laina.fi sähköpostisi ” Sosiaaliset verkostot, Tarjoukset, Ilmoitukset tai Keskusteluryhmät” välilehdiltä ja merkitse ne hakasella tai klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella.

 2. VAIHE

  Klikkaa valittua sähköpostia hiiren vasemmalle painikkeella ja pidä painike alhaalla. Vedä valittu sähköposti Ensijainen- välilehdelle pitämällä hiiren vasen painike edelleen alhaalla.

 3. VAIHE

  Sinulta kysytään ohjataanko myöhemmät sähköpostit samalta lähettäjältä suoraan tähän kansioon. Klikkaa seuraavaksi Kyllä tai OK.

 4. VAIHE

  Jatkossa kaikki Laina.fi laskut ja postit saapuvat automaattisesti Gmail tilisi Ensisijainen- välilehdelle.

Gmail ohjaa nyt automaattisesti sähköpostit eri välilehdille ja jaottelee ne yleisiin, sosiaalisiin ja mainossähköposteihin (ensijijainen, sosiaaliset verkostot, tarjoukset, ilmoitukset, roskapostit ja keskusteluryhmät).

HYLKÄYSPERUSTEET

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

Yleisimmät syyt hylkäystilanteissa ovat:

 • Annetut tiedot ovat puutteellisia.
 • Hakija ei ole maksanut aikaisempia lainojaan luotonantajalle tai konserniin kuuluville yhtiöille. Huomioithan, että luotonantaja on Aurajoki Nordic Oy.
 • Hakijalla on luottohäiriömerkintä.
 • Lainan myöntämisen edelletykset eivät täyttyneet.

Saako useampi henkilö lainaa samalle pankkitilinumerolle?

Ei saa. Hakemus hylätään, mikäli hakemuksessa käytetään tiliä, jolle on jo myönnetty aikaisemmin laina toiselle henkilölle.

Kuinka monta Käyttölainaa voin hakea kerrallaan?

Myönnämme ainoastaan yhden Käyttölainan kerrallaan.