Lainaa helposti netistä - Hae lainaa näin

Valitse lainatuote ja summa

Tunnistaudu ja täytä hakemus

Saat rahat tilillesi heti

Miksi hakea lainaa Laina.fi:stä?

Laina.fi tuo helpotusta arkeesi silloin kun äkillinen rahantarve iskee. Meiltä voit hakea lainaa nopeasti ja helposti suoraan verkkosivuiltamme - myös mobiilissa. Me tiedostamme, että elämässä voi tapahtua äkillisiä käänteitä, jolloin yllättävät menot vaativat joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja.

Tämän takia me pyrimme tarjoamaan monipuolisia lainavaihtoehtoja, niin pieniä kuin suurempiakin, jotka paikkaavat juuri sinun yksilölliset tarpeesi. Kahdesta lainamuodostamme löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Vaihtoehtoinasi ovat joustava Käyttölaina arkielämän rahoitustarpeisiisi ja Kertalaina nimensä mukaisesti erityisesti kertaluontoisiin hankintoihin.

Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää ja asiakkaidemme korkeat arvostelut palveluistamme ovat yksi suurimmista ylpeydenaiheistamme. Laina.fi tekee lainan hakemisesta vaivatonta ja helppoa! 

                    

Käyttölaina

Laina.fi Käyttölaina  Lainaa nopeasti ja vaivattomasti jopa 5000€ limiitillä

Laina.fi Käyttölaina  Kuin digitaalinen luottokortti – aina saatavillasi. Luotettava pikalaina.   

Laina.fi Käyttölaina  Maksat vain käytetystä pääomasta            

Laina.fi Käyttölaina  Joustava takaisinmaksu      

Laina.fi Käyttölaina Lyhennysvapaata kaksi kertaa vuodessa.

Hae Käyttölainaa

Kertalaina

Laina.fi Käyttölaina  Olemme luotettava kumppanisi

Laina.fi Käyttölaina  Lainasummat 600-5000 euroa tarpeidesi mukaan

Laina.fi Käyttölaina  Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää 

Laina.fi Käyttölaina   Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi

Laina.fi Käyttölaina   Toimintamme on vastuullista 

Hae Kertalainaa

Haluatko lyhennysvapaata Käyttölainallesi?

Lyhennysvapaa kuukausi koskee Käyttölainan asiakkaita, jotka ovat lyhentäneet lainaansa minimissään kolme kertaa. Lyhennysvapaana kuukautena maksat laskustasi vain korot ja kulut. Lyhennysvapaa kuukausi aktivoidaan helposti tekstiviestitse. Palvelumme on maksuton. Voit hyödyntää lyhennysvapaata kahdesti 12 kuukauden aikana, mikäli olet lyhentänyt  lainaasi  kolmen laskun verran. 

Tutustu lyhennysvapaisiin kuukausiin    

Haluatko uusia tai korottaa Kertalainaasi?

Haluamme tarjota Kertalaina-asiakkaillemme mahdollisuuden hakea joko korotusta olemassa olevaan lainaan tai mahdollisuuden uusia olemassa oleva Kertalainasi. Lainan korottamista tai uusimista voit hakea, mikäli olemassa olevan lainasi takaisinmaksu on hoidettu moitteettomasti, olet maksanut tietyn määrän lyhennyksiä takaisin tai olet lyhentänyt lainasi pääomaa vähintään 50%. Tätä kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse itse tietää – me kerromme sinulle automaattisesti Online-palvelussa, mikäli lainasi korottaminen tai uusiminen on mahdollista. 

Tutustu Kertalainasi uusimiseen tai korottamiseen    

Asiakaspalvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelumme on Sinun apunasi joka päivä. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Asiakkaiden arvioita

Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille tärkeää. Asiakkaamme ovat antaneet palvelustamme 3.95 tähteä 5:stä. 

Uusittu Balanssi-blogimme

Balanssista löydät vinkkejä oman taloutesi suunnitteluun ja hallintaan. Blogissamme käsittelemme myös kulloinkin ajankohtaisia ilmiöitä arjen talouteen ja elämiseen liittyen.

Tervetuloa blogimme lukijaksi, lue lisää tästä »

Joustava Käyttölaina tai Kertalaina arkielämän rahoitukseen

Fiksu Käyttölaina - joustava ratkaisu 5000€ asti

Käyttölaina on joustava pikalaina, jossa luottorajasi on joko 2100, 3000, 4000 tai 5000 euroa. Tämä on oiva lainaratkaisu sinulle, joka kaipaat joustavasti rahaa arkielämän yllättäviin tarpeisiin. Lainasopimus tehdään tarpeidesi mukaiselle summalla 2100, 3000, 4000 tai 5000 euron summalle ja voit nostaa summasta kulloinkin tilillesi juuri sen määrän, jonka tarvitset. Nostosumma voi olla 50-5000 euron välillä, ja jäljelle jäävä summa on mahdollista nostaa myöhemmin. Mikäli sinulla ei ole tarvetta kokonaan valitsemallesi lainasummalle voit jättää osan käyttämättä eikä se maksa sinulle mitään.

Takaisinmaksu toimii joustavasti luottokortin tavoin. Minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€/kuussa. Kun pääoma on 500 € tai alle, minimilyhennys on 50€. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€.

Maksimitakaisinmaksusumma on 300 euroa kuukaudessa. Lainan voi halutessaan maksaa myös kokonaisuudessaan kerralla pois, jolloin tulee ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia maksutietoja varten. Käyttölainan joustava limiitti mahdollistaa sen, että voit helposti ja fiksusti nostaa pieniä summia ja pystyt näin samalla tarkkailemaan, ettet lainaa varojesi yli.

Laina.fi Käyttölaina Lainaa nopea ja vaivattomasti  

Laina.fi Käyttölaina  Asiakaspalvelumme palvelee päivittäin

Laina.fi Käyttölaina Nosta lainaa tarpeidesi mukaan

Laina.fi Käyttölaina Joustava takaisinmaksu

Hae Käyttölainaa

Lainaa 100   Lainaa 200   Lainaa 500    Lainaa 1000    Lainaa 2000    Lainaa 3000    Lainaa 5000  

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2100€ ja max. 5000€.Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.

 

600-5000 euron Kertalaina - lainaa tarpeidesi mukaan

Kertalaina on kulutusluotto jota haetaan tietylle summalle. Kertalaina voi olla 600-5000 euron välillä ja tämän kaltainen laina sopii erityisesti suurempiin kertahankintoihin. Summa maksetaan kokonaisuudessaan tilillesi ja takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä tasaerissä 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden ajan. Kertalaina on luotettava lainavaihtoehto, joka sopii monelle. Takaisinmaksutaulukkomme kertoo sinulle koko kertalainan kustannukset kerralla, ja voit olla varma, ettei sinulle tule tämän lisäksi muita kuluja tai piilokustannuksia. 

Laina: vuotuinen nimelliskorko 24,5% tai 29%, nostopalkkio 9,25 %. Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron 12 kuukauden luotolle ovat 1232,26€. Laina-aika: min. 12kk, max. 24kk.

Hae Kertalainaa